Primeur Bevestigd
Neco Williams | Soccrates Images

Soccrates Images

Transfers

Williams-deal blijft in leven

FeyenoordTM

Feyenoord legde deze werkweek een concreet voorstel neer bij Nottingham Forest om rechtsback Neco Williams (22) te huren, inclusief koopoptie. De Premier League club beraadt zich op de achtergrond nog altijd over de Rotterdamse aanbieding, waardoor de deal nog altijd in leven is.

Nottingham Forest heeft het voorstel niet direct van tafel geveegd, mede doordat de speler in kwestie de overstap naar Rotterdam wel ziet zitten. Zijn entourage Wasserman wil ook een oplossing voor de verdediger die door de moordende concurrentie bij Forest niet altijd op het startformulier verschijnt.

De mogelijke deal tussen Feyenoord en Forest heeft met de Afrika Cup echter een redelijk knelpunt: Ola Aina (Nigeria) en Serge Aurier (Ivoorkust) zijn actief met hun land op het winterse eindtoernooi. Daarbuiten heeft Forest wel de beschikking over rechtsback Gonzalo Montiel.

Mocht Feyenoord de Williams-deal snel rond willen maken, moet de club hopen op een spoedige uitschakeling van Nigeria en/of Ivoorkust, die samen in groep A zitten. Nigeria staat daarin virtueel tweede en Ivoorkust virtueel derde. De beste nummers drie uit de poules gaan ook door naar de knockouts, die het geval van groep A op zondag 28- en maandag 29 januari gespeeld worden.

Op het hoogste Engelse niveau kwam Williams uit voor Liverpool, Fulham en Nottingham Forest. Daarin speelde de international van Wales maarliefst achtenegentig duels, waarin hij drie maal scoorde en tien assists afleverde. Feyenoord is op inkomend gebied alléén concreet voor de Welshman.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het blijft nu wel lang stil rondom Williams. Jammer, want dat lijkt me echt een jongen die er nu al een aanwinst kam zijn en potentie heeft voor de toekomst, zeker als je in ogenschauw neemt wie er de komende zomer zouden kunnen gaan vertrekken.
Hoe lang duurt het meestal voordat er een antwoord komt op een bod dat is gedaan?
Als het een echte versterking is, prima, maar als ik terugdenk aan de pot tegen Lazio, er staat tegenwoordig echt wel wat op het veld hoor en nieuwe spelers mogen ook wel blij zijn met wat er al is. Graag gwn weer toewerken naar dat niveau obv de huidige spelers. En, ok, een echt goeie speler is altijd welkom, hoewel die weer woonruimte moet vinden en moet acclimatiseren.
@FeyenoordTM Verwacht jij dit weekend nog updates te kunnen geven of word dat pas ba het weekend?
FTM, verwacht jij nog meer sneeuw? FTM, verwacht jij dit voor of na dit weekend? FTM, verwacht jij nog een Elfstedentocht voor 2072? En de zomer FTM, wat zijn jouw verwachtingen daarvoor? Pfffffff……..
Zeik niet zo. Hij geeft toch zelf aan dat hij hier reageert op vragen. Dan gaan mensen hier dus ook de vragen stellen.

En ieder antwoord van @FeyenoordTM lees jij al eerste met veel plezier.
FTM, vind jij dat het nu de beste tijd is om mijn huis te verkopen? En hebben we snel een kabinet?
Is dat weer iets nieuws??
Al die jankende meisjes die roepen "hij komt niet" of "er komt niemand"
Ooit waren Feyenoord supporters stoere mannen en vrouwen....
Ik hoop dat ze beide komen naar Feyenoord, dat is iets anders dan er van uit gaan.
Er gaat hier wer-ke-lijk NIEMAND vanuit dat het al een done deal is.
NIEMAND.
Er is gewoon een verwende generatie.
Die weet niet eens wie charisteas is.

Eerst zien dan geloven. En voorlopig genieten van de voorpret.
Belangrijkste is vertrouwen houden in de huidige selectie. Die is zo slecht nog niet. Vorig jaar begon het ook pas 2e seizoen ls helft te lopen
Precies! En we hebben nu zelfs al een punt meer dan vorig jaar! En onze naaste concurrent Twente moet tegen alle sterke tegenstanders nog de uitwedstrijden spelen. Dus het miet wel héel vreemd gaan lopen als we geen tweede plek halen. Ik begrijp al dat gejeremieer dus niet.
Omdat het een loser mentaliteit is om dit goed te vinden zo. We zijn net halverwege de competitie en we staan 12 punten achter. Leuk dat psv het leuk doet maar een nec thuis en Fortuna thuis mag nooit puntverlies zijn.
Vorig jaar was dat vaak ook, toen verloren we tot dusver zelfs meer punten en riep iedereen hosanna. Nu is er toevallig een ander team dat alles wint wat zelden voorkomt. Doel is CL halen vorig jaar en we lopen goed op koers.
Pffff je moet gewoon zelf om 82-85 punten uitkomen dan draai je gewoon een goed seizoen.

Dit team heeft een hoop sterkhouders verloren, dan duurt het even voordat de hiërarchie weer hersteld is en vooral de grinta missen we. Wat mij betreft het meest szymanski. Clubs staan nu ook steeds verder in hun zestien
Dat is gewoon de volgende fase in de ontwikkeling van de club. Nu moet je ze structureel kapotspelen. Dat is nog moeilijker

En als laatste had je PSV thuis ook kunnen winnen of minimaal gelijkspelen.
Snap niet waarom sommige mensen hier denken dat hij niet komt zoals feyenoordtm zei hun willen ook geen spelers die niet tevreden zijn met hun positie in de selectie ik denk dat het wel goed komt. Want de kloese en slot willen toch niet de wintertransferwindow afsluiten met nul aanwinsten dat geloof ik niet.
Is een hele goede speler.
Goede trap en snel.

Dit lijkt me een must. Dan heb je de achterhoede eindelijk op orde. Nieuwkoop is helaas niet goed genoeg. Middenveld is al goed bezet. Alleen op de flanken komt het er niet uit. Maar 2 van de 6 spelers komen toch wel een keer in de juiste vorm.
Ja gast jij hebt hem nooit gezien man
Als je de PL volgt en het internationale voetbal dan zou jij deze speler ook gezien moeten hebben. Het is een snelle en felle jongen. Met een uitstekende trap. Daarbij is hij nog jong. Eens kijken of jij ook inhoudelijk kan reageren.
@FeyenoordTM dank voor de updates, nu aan de pils/baco, ff van je weekend genieten
12 dagen......ook onze wereld kan er in een paar dagen anders uitzien. Wat zeg ik,...in een dag.......
Dit zijn toch allemaal fabeltjes. Deze gozer heeft een marktwaarde van 17 miljoen en dan willen we een optie tot koop. Van hoeveel dan? 15 miljoen?.Allemaal onzin en gekmakerij dit.
Had bij de transfer naar Fulham een marktwaarde van 8m en toen werd er 20m betaald. Waarschijnlijk ligt de waarheid in het midden.

Komende zomer is hij halverwege zijn contract en is er dus ook al voor 10m afgeschreven.
Maar is huurbetaling optie tor koop.
Dus als hij het goed doet en Geertruida wordt verkocht is dat bedrag toch uiteindelijk geen probleem?

Zijn toch de bedragen die je moet gaan betalen als je uiteindelijk echt door wild groeien.
Precies, dit is voorsorteren op volgend seizoen. Na de verkopen van komende zomer hebben we meer mogelijkheden om dit soort transfersommen te gaan betalen als vervangers van pakweg Gimenez, Wieffer, Hancko, Geertruida.
kan wel einde van de window komen dus
Mensen er gaat helemal geen versterking deze window komen.
Die van mij ook zullen we met elkaar Williams kopen😅dan kan iedereen rustig gaan slapen tot transfermarkt weer dicht is
@FeyenoordTM, moet deze speler ook op een werkvergunning wachten? Zag dat ze 30 januari tegen Arsenal spelen. Kan hij daarna gewoon nog komen?
"Feyenoord is op inkomend gebied alléén concreet voor de Welshman." Dus niet meer concreet voor Rodriguez?
Ze zijn nooit concreet geweest toch? Geen bod uitgebracht
Er is geen bod uitgebracht, alleen informeel aftasten
Ok, duidelijk. Dus waarschijnlijk pakken ze niet door op Rodriguez
@ftm is het terecht als ik mijzelf zorgen maak over Feyenoord op de transfer markt.
Prima speler als hij komt maar op de flanken voorin zijn we niet echt sterk? Speelt daar nog wat?
Een sterk opkomende back die buitenomgaat geeft de vleugelaanvaller ook meer steun.
@FeyenoordTM dus als ik het goed begrijp komt hij sowieso niet voor de bekerwedstrijd tegen psv
Dat werd sowieso al een lastig verhaal
Jij denkt dat als die wel komt deze dagen dat hij meteen mee gaat spelen tegen psv ? Haha
Gaat Nottingham serieus nog langer erover doen doordat hun 2 andere backs terug moeten komen? Want dat beeld ik me nu in. Lijkt mij dat je met 2 rechtsbacks ook nog prima uit de veren moet komen als een PL ploeg zijnde.
@FeyenoordTM, verwacht je persoonlijk wel dat de deal tot stand komt? Want is het beetje te vergelijken met de situatie van Ivanusec in de zomer, dat het de toptarget is maar dat we tot eind van de window moeten wachten omdat je dan de meest gunstige voorwaarden eruit kan halen
FTM, wat is jouw verwachting voor de kabinetsformatie? Moeten we tot de zomer wachten op een nieuw kabinet?