Betrouwbaar
Lorenz Assignon | Youtube thumbnail via '360edition'

Youtube thumbnail via '360edition'

Transfers

Assignon deal ligt voorlopig stil: 'Stade Rennais verlangt te veel'

FeyenoordTM

Stade Rennais vertelde rechtsback Lorenz Assignon onlangs dat de club niet langer op hem rekent, maar het prijskaartje wat aan hem hangt heeft volgens L'Équipe alle winterse gegadigden afgeschrokken. Feyenoord behoort daar nog altijd toe, maar niet tegen de huidig teruggekoppelde voorwaarden.

Tot de dag van vandaag komt Assignon dus gewoon uit voor Stade Rennais. Eerder werd duidelijk dat ook Galatasaray op zijn komst aast, maar er zijn meer clubs. De Franse krant weet aan het nieuws toe te voegen dat ook Olympique Marseille en AFC Bournemouth deze winter tot de belangstellende clubs behoren.

Ondertussen verwelkomde Stade Rennais rechtsback Alidu Seidu van Clermont Foot, wat voor Assignon de kans op speeltijd als maar vermindert. De Fransman zag na een eerdere trainerswissel middenvelder Benjamin Bourigeaud op rechtsback eindigen, waarna de basisplek van Assignon in rook op ging.

Terug naar de complexe deal. Feyenoord is al een tijd concreet voor Assignon, maar L'Équipe meldt dat Stade Rennais vooralsnog een vraagprijs van maar liefst tien miljoen euro hanteert: dat bedrag valt niet binnen de financiële mogelijkheden van de Rotterdammers, die de verdediging nog altijd willen versterken.

Galatasaray deed een voorstel voor nog niet de helft van dat bedrag: vier miljoen euro. De Turken zagen het bod door de Franse club resoluut van tafel geveegd worden: de Ligue 1 club wil meer van de Sacha Boey-miljoenen terugzien. De rechtsback maakte recentelijk voor dertig miljoen euro een transfer naar Bayern München.

Feyenoord kwam in de markt om Assignon te huren inclusief koopoptie, maar die onderhandelingen liggen momenteel stil. Alleen indien Stade Rennais van standpunt veranderd, kan daar aan het einde van de markt verandering in komen. Bij Feyenoord ligt de volledige focus momenteel op het vastleggen van aanvaller Luciano Rodríguez.

De winterse transferwindow eindigt donderdagavond om 23:59.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Jammer, maar dan maar niet. Met deze groep worden we heus wel tweede. Niet met geld smijten als het niet reëel is. Van de zomer verder versterken.
Feyenoord na het aantrekken (of afketsen) van Rodriguez klaar op de fransfermarkt. Let maar op
Ben daar ook een beetje bang voor, zeker na het nieuws dat Sauer gaat bijtekenen.. dat soort nieuws komt vaak als een soort goed maker voor iets wat minder is!
Hopen dat er op de laatste dag nog wat mogelijk is anders koste wat kost proberen om Rodriguez binnen te halen.
De speler wil heel graag... dan ga je er toch niet als club voor liggen... al helemaal als die geen speeltijd krijg...
Als er meerdere clubs in de race zijn doet elke club dit. Kan op laatste dag wat nog veranderen uiteraard maar 10 miljoen gaat gelukkig niet gebeuren.
Jorgensen wilde ook graag weg maar Feyenoord ging daar voor liggen.
Misschien wel de grootste fout ever, van 20 miljoen naar een transfervrij vertrek via de achteruitgang
I am not used to 'last minute' transfers in Rotterdam. I think the last such day was when Pelle and Verhoek came in?
Dessers was also a last minute transfer and sandler aswell.
One was fantastic other one horrendous.
From Vagner Love to Charisteas on the last day as a replacement of a young Dirk Kuyt....those were the days ...pfff
Haha, aangepast. Ben uitgeblust ;-) morgen weer fris voor de dag!
Laatste alinea bedoel je denk ik Assignon ipv Boey?
'Feyenoord was in de markt om Boey te huren inclusief koopoptie'.
Moet dit niet Assignon zijn?😉
Ik neem aan typo: ‘In de markt om Boey te huren’?
@FeyenoordTM zou het ook nog kunnen dat we de laatste uren een andere naam gaan horen voor de rechtsback positie of gaat het echt alleen tussen assignon en mbabu?
Zelf nog niets gehoord, wat er op duidt dat we voor nu voor Assignon óf Mbabu gaan - mocht de (financiële) mogelijkheid zich voordoen.
Zou wat zijn als ze last minute toch weer terug naar Williams zouden gaan ondanks dat de twee Afrikaanse spelers nog niet terug zijn
Dan niet. Kom maar met die handtekening uit Uruguay
Ja en de krabbel uit Augsburg zou ik zeggen.
Eerst Caracas/Montevideo en dan als de tijd het nog toe laat Augsburg iets zegt mij dat er ergens nog wel iets mogelijk is.