Primeur Bevestigd
assignon-feyenoord-web

Afbeelding via @staderennais | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord actief in de markt voor Assignon

FeyenoordTM

Feyenoord is op de achtergrond druk bezig met de mogelijke komst van Lorenz Assignon (23). De rechtsback staat momenteel tot medio 2027 onder contract bij Stade Rennes, maar bij de huidige nummer tien van Frankrijk is er wat reden tot onvrede. 

De regerend landskampioen van Nederland ruikt daarop zijn kans schoon, melden ingewijden. Volgens eerder ingewonnen informatie van het betrouwbare Franse L'Equipe bestaat de mogelijkheid dat Assignon deze week nog de deur achter zich dicht trekt in de Franse Ligue 1. 

Nadat Hamari Traoré in de zomer verkaste naar Real Sociedad, leek Assignon zijn gedoodverfde opvolger te worden bij Rennes. Onder trainer Bruno Genesio startte Assignon dan ook geregeld, maar sinds de komst van Julien Stéphan veranderde er het een en ander. 

Middenvelder Benjamin Bourigeaud kreeg sinds de Franse trainerswissel de voorkeur als rechtsback, terwijl de waarschijnlijke komst van Clermont Foot-verdediger Alidu Seidu ook minder zekerheden zal gaan bieden voor de kansen van Assignon.

Assignon is niet tevreden met de situatie bij Rennes en heeft intern zijn vertrekwens aangekaart. De Franse back, die naar inschatting van Transfermarkt wordt gewaardeerd op een marktwaarde van tien (!) miljoen euro, wil zich bij een nieuwe club opnieuw in de kijker spelen.

Rennes, wat met de zelf opgeleide Guéla Doué nóg een optie in huis heeft, is bereid om mee te werken aan het vertrek van Assignon. De optie Assignon is voor Feyenoord beschikbaar gekomen in het slot van de window, terwijl er ook concrete toenadering loopt voor Kevin Mbabu.

Vooralsnog is het vrij ingewikkeld gebleken om Mbabu los te weken. Zijn club Fulham verhuurt hem momenteel aan FC Augsburg in de Bundesliga, wat op zijn beurt niet happig heeft gereageerd om de huurdeal vroegtijdig te beëindigen. De Duitsers zouden in dat geval wel een lichte vergoeding tegemoetzien.

Meerdere clubs uit de Ligue 1, de Premier League en de Bundesliga zouden Assignon begeren — maar het is Feyenoord wat nu de eerste concrete stappen aan het ondernemen is. De Rotterdammers staan dan ook op het punt om een eerste formele aanbieding in te dienen bij Rennes om Assignon los te weken.

Haalbaarheid: 75%

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Of topic ..Had Wellenreuter nou niet veel en veel minder tegendoelpunten of ben ik nou 8erlijk?
Bijlow is ok maar vind m laatste wedstrijden onder zijn doen. Een trainer moet hard zijn.
Van mij mag die Oostenrijker er in.

En die scouting mag inderdaad wel een paar bakjes koffie extra gaan drinken want dit is luïgheid. Er is zat goeds te koop. Neem er een Mexicaan bij. Dubbel profijt.
Heeft een beetje vergelers (pech) gezichie..
Niet doen.
Zou mooi zijn als hij kwam. Maar ik dacht dat we op zoek waren naar een flank speler. Maar goed, ik lees net dat Sydney van Hooijdonk ook weg mag bij Bologna is dat geen optie als extra aanvaller ?
@FeyenoordTM weet jij of Noah Ohio binnen Feyenoord een thema is?
Zit vandaag op de bank tegen Lyon
Wordt een beetje moe van al die namen steeds... Feyenoord dit, in de markt voor dat... geïnteresseerd in zus. Gewoon kappen met die bullshit. Lekker wat melden op moment dat speler zijn handtekening zet.
Dan kun je gelijk de website uit de lucht halen :)
Liever dat dan het eeuwige gezwets.
je hoeft niet te kijken.
overigens is dat al jaren mijn motto.
ik geloof het pas als het op feyenoord.nl staat ;)
26 dagen onderweg. Vier namen concreet, dat is nog geen één naam per week. Historisch gezien lag het aantal nog nooit zo laag.

Helemaal beu, zulke reacties. Volg het dan niet. Vind het zelf wel tof, Feyenoord wat inzet op spelers uit hogere segmenten. Niet zo gek dat je dan af en toe een blauwtje loopt als club.

Of wil je weer terug naar de tijden van Pratto, Diemers en Liam Kelly?
Aanvullend: wij brengen geen ‘geïnteresseerd in’ en ‘belangstellend voor’ nieuws. Wij brengen PRIMEURS, wij zeggen voor welke spelers wij CONCREET gaan als club. Vooralsnog waren dat Gil, Williams, Mbabu & Assignon. We gaan het zien: héérlijk dat Feyenoord eindelijk in kan zetten op het hogere segment.
Helemaal gelijk in deze. Er is een reden dat deze site bestaat, en dat is om in te spelen in de behoefte van de Feyenoord-fan die wilt weten wat er achter de schermen gebeurt.

Dat hoeft niet voor iedereen te zijn, en geen enkele website is dan ook voor iedereen. Dus dan is het heel simpel: skip deze berichten of bezoek een andere site die wellicht beter inspeelt op je behoefte dan 1908.
Als geertruida weggaat gaan we hem 100% wel missen wat een baas was ie weer afgelopen woensdag
wel een zwakke pass waar direct gevaar uit ontstond, gewoon hard in passen Geertje
Bij wie ligt de prioriteit momenteel? Assignon of Mbabu? @FeyenoordTM
Wordt gewoon de optie die als eerst beschikbaar komt
Nice klopte dus mijn voorgevoel leek me al onlogisch waarom geen 2de lijntje uitgooien s/q uithouden
Nog maar een paar dagen te gaan.... ik heb zo'n vermoeden dat er niks meer gaat gebeuren. Daarnaast zou ik sowieso liever een buitenspeler zien komen.
Liever niks dan een last call paniek aankoop. Wordt sowieso niet goed van al die zogenaamde interesses in spelers. Afgelopen weken zes voorbij horen komen... allemaal worden ze het niet.
Een rechtsback moet je eigenlijk uit de achtertuin van Rotterdam halen. Geen tropische verrassing dus.
Zo tropisch is Frankrijk niet hoor. Of is iedereen met een kleurtje gelijk "tropisch"?
gelijk weer woke hè.
Rotterdam is een grote smeltkroes, doe normaal joh
Jij bent hier degene die mensen kwalificeert als "tropisch" puur op hun huidskleur.
Dat is juist wat niet normaal is. De beste man is gewoon geboren in Frankrijk.
Ik vind dat je een back uit Nederland (uit de buurt) moet halen. Meer niet.
Je suggereert. Besmet door het woke virus.
Ik weerleg jouw woorden met feiten. Speler komt gewoon uit Frankrijk.
Daar is niks woke aan. Dat jij dat niet wil snappen zegt meer over jou...
Nou ja zeg.
Ongelooflijk.
Voor Assignon hoef je ook maar twee keer de grens over hoor
Is Mbabu nog steeds een optie? Ik denk dat mbabu op de langere termijn beter gaat zijn aangezien deze jongen z'n koop optie te hoog zal zijn
Deze jongen huren en volgend jaar komt er wss een transfersom van Geertruida vrij waarmee je hem kan kopen, en hij al gewend is in het team.
Vaak zit er een termijn waarvoor je een optie moet lichten, zie szymanski. Dan moet Geertruida maar wel al verkocht zijn en voor voldoende geld dat je minimaal 10 miljoen wilt en kan herinvesteren. Dan is 3,5/4 miljoen makkelijker te betalen
@FeyenoordTM weet jij toevallig of Assignon zelf ook open staat voor Feyenoord? Dit zou wel een hele lekkere transfer zijn. Hopelijk komt hij en doet hij daarna even een goed woordje voor ons bij zijn ploeggenoot Desiré Doué, een waanzinnig groot talent die ook niet echt tevreden zal zijn met het aantal speelminuten dat hij krijgt.
Hij komt van de nummer 10 van Frankrijk en is zijn basisplaats kwijtgeraakt aan een middenvelder. Zal dan toch niet zo’n topper zijn…..
Het is nu wachten op de ‘Speler toch niet haalbaar voor Feyenoord’ bericht
Lekker interessant dan, ik ben een supporter die wél blij is dat Feyenoord inzet op spelers uit hogere segmenten. Of wil je terug naar de tijden van Diemers, Pratto en Marciano?
Is toch alleen maar goed? De lat hoog leggen.
Jij gaat toch ook eerst op zoek naar een schoonheid wat nog lief is ook? En van daaruit kan je wat concessies doen, iets minder knap of slim lief enz. Maar eerst hoogst haalbare.
Heb jij meer data/beelden tot je beschikking waarvan je kan zeggen dat deze speler een topper is?

En wordt er nog iets op die ontzettend belangrijke flanken gedaan?
Haha mooi gesproken!

Ik ben het overigens eens dat we blij kunnen zijn dat er naar spelers wordt gekeken uit een hoger segment. Alleen waar blijkt dat dan uit bij deze speler? Ivanuces waren we ook helemaal hyped over en die kan mij tot op heden ook nog niet echt overtuigen.

Aan de andere kant, dat kon Timber mij vorig jaar ook niet en kijk hem nu spelen. 💪🏻
Ik doe geen concessies. Ik heb een schoonheid die ook slim en lief is……
Dat zijn ze nagenoeg allemaal tot je eraan vast zit, dan veranderen ze in kaag.
Kaag is niet mooi, niet slim en niet lief….
Heeft wel haar eigen baan op Schiphol…
Ik heb geen mening over deze speler want ik heb hem nog nooit zien spelen, ik heb maar een korte compilatie van hem kunnen vinden van 4 minuten die niet al te veel zegt, ik vind geen analyses, en uit zijn CV kun je nog niet al teveel conclusies trekken. Toch zie ik veel reacties van mensen die hem nu al ophemelen of affakkelen. Zijn er hier zoveel Stade Rennes watchers?
Een compliatie zegt natuurlijk niks want dan kan van diemers ook een next iniesta van maken. Het is gewoon allemaal afwachten als ie eenmaal is kan je pas beoordelen of ie in de speelwijze van feyenoord past en of ie topper kan worden of een flop. Voor Luka hadden we ook denk ik hoge verwachtingen bij zijn komst alleen duurt het nog ff kwam ook door zijn blessure.
Precies. Soms kun je het wel wat beter inschatten. Je ku t het natuurlijk nooit met zekerheid weten maar bij spelers als Hancko, Trauner, Szymanski en Aursnes was ik optimistisch vanwege hun CV en de analyses die je over hun kon lezen. Bij deze speler is het even afwachten, tenminste als hij komt. Wat betreft Ivanusec kon je in de analyse op VI vooraf wel lezen dat hij nog stappen moest zetten wat betreft meeverdedigen, druk zetten etc. Dat blijkt ook wel. Dat zijn overigens wel aspecten waar je gewoon stappen in kunt zetten, dus ik ben heel benieuwd hoe Ivanusec de komende maanden gaat presteren.
Deze gast is 23
Heeft veel talent
En is in potentie de beste rb van alle namen die ik gezien en gehoord heb
Is te huur en dan zullen ze hem kunnen kopen voor een miljoen of 7
Heb voordelen is jong en na twee a drie goede jaren voor veel meer te verkopen
Zijn dreads een extra voorwaarde voor de nieuwe rechtsback.
Vind dit een hele leuke optie. Rennes wat straks mee wil werken, een speler die wil en Feyenoord wil... Als die komt en zich ook nog eens in de basis weet te knokken, kan dit wel eens een sensatietje worden
@FeyenoordTM kans is dus best groot dat hij komt en ook nog eens snel?
Ga nou gewoon scouten voor volgend seizoen.
Maak het seizoen af met de huidige selectie.

Alleen als er echt een versterking/buitenkans zich voordoet dan moet je toeslaan.
Is deze gast misschien als je hem goedkoop ken halen waarom dan niet gelijk
Dit is natuurlijk ook met het oog op vlg seizoen.
Er zal vast wel gescout worden maar als vervolgens net als afgelopen zomer de scouting volledig buitenspel wordt gezet, kan je scouten wat je wil maar zonder resultaat
Maar volgens mij zijn het meerendeel van deze optie GESCOUT dus gaat dat verhaal niet echt op.
Is het wat? Welke kenner kan iets zinnigs zeggen over deze speler.

@FeyenoordTM
Mochten er nog uitgaande buitenspelers/aanval zijn, wordt er dan een poging gedaan die Rodrigues* of andere aanvallende versterking te halen.

Mijn gevoel zegt dat we echt iets nieuws op de flanken nodig hebben om plek twee en eventueel nog door te gaan jn Europa.
Garry rodrigues van kaapverdie bedoel je??

Liever niet is groot amsterdam supporter.
Wat is het probleem nou als ie feyenoord veder helpt en dat doet ie prima toch. Omdat ie groot Amsterdam supporter is grow up. Hoe oud Ben je.
Tot het leeftijdsverhaal zit iets in maar volgens mij heeft hij ook geen aspiraties om terug naar nl te komen.
Dus heeft het niet kinderachtigs van aard maar meer die zal denk in niet willen.
Is feyenoord eigenlijk ook nog bezig met buitenspelers? Vorige transferperiode ging het nog over nakamura, is dat nog een speler die in se gaten gehouden wordt? En met Gil is er uiteraard wel een poging gewaagd de vlanken te versterken, maar nadat dit van tafel werd geveegd is feyenoord helemaal niet meer concreet geworden voor andere opties op die positie. Was hij de enige kandidaat of gaat er voor de flanken nog spanning komen deze 6 dagen?
Gewoon met deze gasten het seizoen afmaken en een goede transferzomer draaien. Winter transfers zijn zelden goed.
Zo’n speler halen als deze is juist prima. Kan zich aanpassen en vast wat meedraaien en kan er vlg seizoen dan vanaf het begin staan als Geertruida verkocht is.
@FeyenoordTM dus als ik het goed begrijp zou deze deal ook snel (deze week) rond kunnen komen?
De deadline is over een dag of 6 dus dat lijkt me logisch.
Ja maar omdat hier staat dat hij deze week waarschijnlijk al vertrekt dus dan verwacht ik dat als Feyenoord doorzet hij deze week binnen is
Het zou kunnen, maar het zou ook niet kunnen…
@FeyenoordTM kijkt Feyenoord nog naar een spits ook omdat ueda langer op de Azië cup actief is.
Ze hebben mij gepolst voor de vleugelaanval. Maar ik ben niet beschikbaar.
Nee ze kijken nergens naar, war denk je zelf…
Zo je heb ook genoten van feyenoord gisteren zo te zien.🤣🤣🤣
Zou Van Hooijdonk een half jaartje huren
Ik denk dat feyenoord het met minteh gaat proberen. Omdat ze niet concreet zijn voor iemand voor de spits positie op dit moment kan altijd veranderen natuurlijk.
Zo’n aankoop zou ik niks vinden. Het is slecht beleid om een speler maar voor een paar weken te halen.
@FeyenoordTM dus deze deal kan wel is heel snel al rond zijn?
Wordt feyenoord in de laatste week ook nog concreet voor een speler van een andere linie? Of zijn ze hierna tevreden aangezien over een paar weken de rest ook weer terug is?
@FeyenoordTM op Gil na nog niet echt concreet geworden voor een buitenspeler, denk je dat dat nog wel gaat komen?
Ook dit gaat m niet worden. En doorrrr....
Is toch onhaalbaar voor ons. Snap best dat je namen erin moet gooien maar hou het realistisch.
Hoezo zou deze speler niet op huurbasis naar ons kunnen komen met optie tot koop?
Omdat ie in Frankrijk veel meer verdient dan ie bij ons ooit over kan dromen.
Dan weet jij niet wat een gemiddelde Ligue 1-speler verdiend.
Grappige volwassen reactie trouwens.
@FeyenoordTM hoe zit het Patricio Pacifico? En is Misehouy een optie voor Feyenoord
- Pacifico zag het zitten, Feyenoord is nog altijd overtuigd maar het kwam begin 2023 niet rond omdat Feyenoord niet kon voldoen aan een blessureverzekering
- Nee
@FeyenoordTM uit de scouting?
Loopt er nog iets uitgaands?
Ja zeker, heb misschien nog iets ja
Hoe zit het met babadi en feyenoord?
Na die gast van Nottingham, de beste keus die voorbij is gegaan. Deze gast kijkt een stuk frisser uit zijn ogen dan Mbabu.
RB no. 4.
Vrees dat deze ook niet komt.
Snel en prima techniek
Goede leeftijd
Beste optie tot nu denk ik
Ik heb het gevoel dat er uiteindelijk niks komt. Mbabu had ik zeer goede hoop op door de berichten als Spel op de wagen, maar na dit nieuwtje neemt dat vertrouwen af.

Ook denk ik dat het huren van mbabu met optie voordeliger is als deze jongen die altijd veeel duurder zal zijn en een optie zal zijn die niet gelicht wordt
-Meunier
-Williams
-Mbabu
-Assignon

-Who’s next?

Ik ben zeer benieuwd wie er uiteindelijk komt, of dat er überhaupt nog wel iets komt…

Maar Rodriguez definitief van de baan? @FeyenoordTM
Waarom Meunier en Rodríguez in dit rijtje? Dan heb je het echt héél slecht gevolgd allemaal: we zijn alléén concreet geweest voor Gil, Williams, Mbabu en nu ook Assignon. Eén naampje per week. Prima.
Vorig jaar kwam er ook niks toch. Wintertransfers zijn gewoon lastig, zeker goede transfers.
Lijkt erop dat ze flink anticiperen op een vertrek van Geertruida. Dat deden ze van de zomer natuurlijk al met het aantrekken van Nieuwkoop, maar nu nog duidelijker. Goed beleid!
Nieuwkoop is een slechte rechtsback gebleken. Op het middenveld deed hij het goed tegen Psv. Vandaar dat ze nog een rechtsback willen
@FeyenoordTM is er nog interesse voor geertruida. Ik vind zn huidige contract toch gevaarlijk.
Interesse van tig clubs, maar geen enkele club concreet.
Dus als ik het goed lees, is hij bij Rennes derde keus achter Bourigeaud en Seidu.

Nou ken ik die hele speler niet maar in hoeverre kan een derde keus van Rennes een aanwinst voor Feyenoord zijn?

Lopen er in Mexico of zuid Amerika geen leuke goedkope pareltjes rond, misschien iets uit het netwerk van DtK
Ff opnieuw lezen onder de eerste coach vrijwel alles gespeeld sinds de nieuwe trainer wat minder
Dat maakt hem op dit moment toch nog altijd de 3e rechtsback van Rennes.
Stade Rennes is best een goed voetballende ploeg. Ik ken deze speler niet maar heb wat beelden van hem opgezocht. Lijkt mij eerder een versterking dan Mbabu.
Uit het netwerk van DtK is al gebleken dat die aanwinsten (nog) niet presteren. Laten we even lekker vertrouwen op de scouting
Zijn nog wel meer spelers gekomen door Te Kloese zijn ‘contacten’
Heb jij ooit een bericht geplaatst waar je meer duimpjes omhoog kreeg, dan omlaag? 🤔. Lijkt me niet.
Geen idee, eerlijk gezegd interesseert het me ook niet. Ik leef niet voor duimpjes omhoog of omlaag of opzij
Snap jou wel. Maar ik keek op dit lapje tekst

Feyenoord is op de achtergrond druk bezig met de mogelijke komst van Lorenz Assignon (23). De rechtsback staat momenteel tot medio 2027 onder contract bij Stade Rennes, maar bij de huidige nummer tien van Frankrijk is er wat reden tot onvrede.
Zit veel meer rek in dan in zo'n Mbabu en is getergd zich hier te revancheren. Nu huren en komende zomer voor 5/6M inlijven? (verkoop Pedersen herinvesteren)
Gaat dit dan om huur of koop? Wordt me niet helemaal duidelijk uit de tekst
Er is niet veel geld, lijkt uit te draaien op eerst huren bij een deal. Maar nog niet zeker.
Buiten het feit dat ik de jongen niet ken.
Wordt ik wel blijer van een gescoute speler van 23 die nog flinke stappen kan maken,dan een mbabu van 28 die het eigenlijk nergens helemaal heeft laten zien
Hoe groot achten we de kans dat deze man ook echt komt? En komt deze speler uit de scouting of van de Slot en te Kloese?
Niet voor jou 1908 maar zijn ze echt druk bezig of is deze naam gwn ergens op gekomen?
Speciaal voor Johan staat er, buiten een titel en een plaatje, ook een hele lap tekst klaar
Ken hem niet. Reden tot enthousiasme?,
  • 1
  • 2