Primeur Bevestigd
mbabu-feyenoord-web

Soccrates Images | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord mikt op Mbabu

FeyenoordTM

Feyenoord heeft in de laatste fase van de winterse transferwindow zijn zinnen gezet op de diensten van Kevin Mbabu. De Zwitsers-international komt momenteel op huurbasis uit voor FC Augsburg.

De Bundesligaclub leent de 28-jarige rechtsback dit seizoen van Fulham. De Duitsers hebben géén koopoptie in de deal opgenomen. Feyenoord moet er nog uit zien te komen met de Premier League club, Augsburg én de entourage van de speler — maar de eerste inspanningen zijn in gang gezet.

Mbabu komt uit de jeugd van het Zwitserse Servette, waar hij ook doorbrak. Newcastle United haalde Mbabu in de zomer van 2013 op voor één miljoen euro. Hij werd anderhalf jaar later verhuurd aan Rangers FC, waarna er nog meer clubs uit de Europese subtop volgden.

Na een nieuwe succesvolle verhuurperiode aan Young Boys besloot die club de back in 2017 definitief over te nemen. Twee jaar later maakte Mbabu een transfer van ruim negen miljoen euro naar VfL Wolfsburg, waar hij zich in de kijker speelde bij Fulham. Tussendoor maakte hij nog een tijdelijke uitstap naar zijn jeugdclub Servette.

Bij Augsburg concurreert Mbabu momenteel op de rechtsbackpositie met de geblesseerde Raphael Framberger en Robert Gumny. Mocht Feyenoord met de speler, Fulham én Augsburg tot een akkoord komen, krijgt Augsburg daar een lichte compensatie voor.

Bij Feyenoord is rechtsback Bart Nieuwkoop vooralsnog tegengevallen; ook kan de club niet altijd een beroep doen op de blessuregevoelige centrumverdediger Gernot Trauner. De selectie hoofdtrainer Arne Slot telt momenteel maar zeven namen in de verdediging: te weinig voor een dubbele bezetting.

Feyenoord onderzoekt momenteel de mogelijkheden om de verhuur van Mbabu aan Augsburg te beëindigen, om vervolgens de Zwitser zelf weer op huurbasis over te nemen van Fulham. In het meest aannemelijke geval komt er dan ook een optie tot koop bij voor in de zomer van 2024.

De Rotterdammers zijn bij Mbabu uitgekomen, nadat de club eerder een blauwtje opliep bij Nottingham Forest voor Neco Williams. De international van Wales komt pas op zijn vroegst aan het einde van de window beschikbaar op de markt: twee andere Forest backs zijn namelijk actief op de Africa Cup.

Mbabu kwam dit seizoen tot twaalf optredens voor Augsburg. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op drieënhalf miljoen euro. Bij Fulham staat de Zwitser tot medio 2025 onder contract. De rechtsback is pas de derde speler waarvoor Feyenoord deze winter concreet is.

Haalbaarheid: 60%

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM, nog nieuws vandaag?
Nog een weekje te gaan.
Kun je toch gewoon lezen op Feyenoord.nl en andere websites…..
Je hebt toch Beelen waarom een speler van 28 jaar ?
Ga liever voor Zeefuik en Manhoef. Loïs Openda was indertijd ook een mogelijkheid , nu niet meer te betalen. Zeefuik heeft alles en zal een geweldige spits worden. Niet wachten anders gaat Twente ( Steuer ) er mee aan de haal. Nu nog betaalbaar. Million Manhoef geweldige voorhoedespeler op meerdere plaatsen inzetbaar. Ook niet onbelangrijk kan makkelijk zijn tegenstander passeren en heeft snelheid.
Komt deze naam uit de scouting of aangeboden??
@FTM: Is Hateboer naam die valt? Type Nieuwkoop met CL ervaring. Heeft volgens Transfermarkt een aflopend contract bij Atalanta.
Moet je aan Dennis vragen, die gaat erover…
@FeyenoordTM zie dat river plat een bod heeft gedaan op luciano Rodriguez, nog een kans dat deze jongen naar Feyenoord komt?
Kan die ook als rechtsbuiten spelen ?
Er moet echt een nieuwe rechtsback bij. Nieuwkoop is zo blessuregevoelig.
@FeyenoordTM is er nog interesse voor geertruida. Ik vind zn huidige contract toch gevaarlijk.
Fanmening: deze aankoop zou je best voor een half jaartje een plezier kunnen doen, maar niet voor de langere termijn.
Ben het met je eens, ik schreef precies hetzelfde gisteren.
En als er optie tot koop bij zit en het bevalt kan je het lichten als het niet de duur uitpakt natuurlijk.
Ja eerlijk gezegd we kraken hem al af voor dat we 1 minuut van hem in ons shirt hebben gezien
Klopt dan pas kan je er wat van zeggen. Hadden we met trauner ook en dat heeft ook goed uitgepakt.
Ja maar als hij het dit jaar gwn goed doet wrm zou je hem dan niet gwn kopen?
Hopen dat Augsburg dwars ligt maar dat zal wel niet, daar ze juist van hem af willen. Zo'n paniekaankoop als dit moet je toch niet willen, deze kan zo in het rijtje Pratto etc.

Ach, wat mis ik Pedersen toch...
Jij zult eens een x positief zijn. Bij jou is niemand goed.
Het gaat om HUUR. Leer eens lezen joh.🤡
Want huur is gratis tegenwoordig? Ik zal je uit de droom helpen; je betaald een huurprijs, salaris en, in dit geval, een vergoeding voor Augsburg. Al met al kan het flink in de papieren lopen.

En huurspelers vallen ook onder aankopen
Nou als jij het verschil niet snapt tussen huren en kopen heb je een probleem in dit leven haha. Wat een onzin kraam je weer uit zeg.
Minteh is gehuurd maar toch spreken we van een aankoop. Het is weliswaar geen koop maar voor het gemak noemen we het wel zo.
Zo werkt dat in de voetballerij. Ik heb het niet verzonnen.
Alleen jij noemt het zo...
Hoop negatieve reacties, zie op de beelden toch een prima speler
Zwitsers international
Feyenoord FM wat is jouw mening over deze speler?👍
Hij kan prima voetballen. Of hij bij ons past, moet je aan Slot vragen..
Toch echt bizar. Je werd afgelopen zomer voor idioot uitgemaakt, als je aangaf dat het zonde is om Pedersen te laten gaan. En dat Nieuwkoop geen verbetering zou zijn. Ik mis die knul toch echt wel. Nu maar hopen dat Mbabu een betere keuze gaat zijn
Ook mooi dat iedereen Pedersen nu extreem verheerlijkt achteraf. Ja hij had een positieve impuls kunnen hebben in ons elftal nu. Maar hij had vooral ook zijn tekortkomingen. Als Sassuolo in de serie A blijft ontvangen we 6/7 miljoen voor Pedersen wat gewoon een heel goed bedrag is.
@FeyenoordTM Ik zie dat hij bij Ausburg alles speelt. waarom kunnen wij hem dan mogelijk huren. of mis ik iets?
12 duels. maar is even geblesseerd geweest.
Het zou bizar zijn als Augsburg hiermee akkoord gaat, zelfs wanneer Feyenoord een vergoeding overmaakt..
elk speler die je haalt voor rechtsback is beter dan Nieuwkoop, wat is die slecht hoor
Typisch Feyenoord om zo'n paniekaankoop te doen vlak voor het sluiten van een winterse transferperiode. Deze club zou een type Arnesen goed kunnen gebruiken.
ja, je kent de achtergrond goed van hoe deze jongen op de radar is verschenen?
duurt nog ff hoor... nog ruim een week
Soort Pedersen kan ook niet voetballen wel snel. Beter dan Nieuwkoop dat wel. 5 klassen minder dan Williams.
Ja, maar Robbie kan nu eenmaal niet komen, moeten we ons bij neerleggen.
Wat je haalt in winterperiode aan spelers valt meestal vies tegen of het moet echt een buitenkans zijn anders niet doen
Is toch wel een oké speler of is die nou echt zo slecht? Beetje ervaring is ook niet verkeerd en beter dan Nieuwkoop wordt het sowieso
Daarom volg ik ook telegram erg handig voor korte updates. Hoef je niet iedere keer een column te schrijven.
Jammer. Ik had toch op een segment hoger gegokt. Heel merkwaardig dat Augsburg nu al van hem af wil. Kunnen we niet net zo goed Pedersen terug halen?
Iedereen vindt Nieuwkoop toch niet best? Deze gozer staat onder contract in de Premier League, die zal echt niet slechter zijn dan Nieuwkoop.
Al komt ie maar voor een half jaar. Geert kan makkelijker doorgeschoven op plek van trainer en meer opties voor een half jaar. We hebben meer opties.

Ik snap die negatieve reacties niet echt.
Vind je het niet merkwaardig dat Augsburg al na een half jaar van hem af wil, terwijl hij gehuurd is van Fulham? De club gaat natuurlijk niet zomaar akkoord met het afbreken van de huur.
Ik begrijp je punt, als Augsburg hem inderdaad slecht vindt, is het raar.

Maar ik kijk nooit naar Augsburg, dus geen idee of dat de reden is of dat ze gewoon een betere hebben, of een opkomend talent uit hun jeugd of dat de club in geldproblemen zit. Kan van alles zijn als reden, mochten ze de huur ontbinden.

Gaat mij er om dat elke Feyenoord supporter een versterking wilt deze dagen. Zeker achterin omdat we onderbezet zijn. Dan zijn ze eindelijk concreet voor twee premier league gasten (dus inderdaad geen diemers, pratto en dat soort nobody's) en dan is het weer niet goed... op basis van niks.
Ik volg Augsburg ook niet heel erg, maar zover te zien is lijkt Mbabu een basisspeler te zijn. Dat is wat het, naar mijn mening, een beetje een vreemd scenario maakt.

Financieel lijkt de club niet in zwaar vaarwater, maar goed, daar zou ik me eerst in moeten verdiepen.

Mbabu heeft overigens, verspreid over 3 seizoenen, maar 280 minuten gespeeld in de Premier League.

Gelukkig komt er iets, maar ik ben benieuwd naar deze gozer. Als je de statistieken, voor zover die wat zeggen, er op naslaat, lijkt het alsof we net zo goed Pedersen terug kunnen halen.
Als Augsburg hem slecht had gevonden hadden ze een van de andere rechtsbacks wel de voorkeur gegeven
Mensen hebben op alles wat Feyenoord aankoopt/wil aankopen wat te zeiken, maar komen zelf met allerlei totaal onrealistische opties....
https://www.vi.nl/nieuws/bayern-houdt-geld-op-zak-na-moeizame-gesprekken-met-psg-en-newcastle

Ik zou het niet gek vinden als Bayern bij Geertruida uitkomt. Dan heb je wel de middelen om fatsoenlijk de verdediging te versterken.

Eigenlijk moet je enkel kwaliteit kopen en huren en anders niet. Dan maar vertrouwen op Varkenoord. Elke middelmatige aankoop heb je lange tijd ellende van en deze Zwitser lijkt me er zo een.
Beste CL_23-24,

Bayern gaat deze tranferwindow niet bij Geertruida uitkomen,

Zoals je zelf aangeeft, moeizame gesprekken vanuit Bayern met PSG & Newcastle.

Voornaamste reden is dat Bayern liever zijn geld op zak houdt,

Mukiele had met een huurdeal naar München moeten komen & Trippier (2e aanvoerder + basisspeler) met een transfersom van +/- 15 mil..

Geertruida heeft een markwaarde van 35 mil & ook al vermoed ik dat er misschien wel een clausule in zijn contract zit, hij zal hoe dan ook tussen de 30 & 40 miljoen moeten gaan kosten..
Geertruida heeft ook niet meer het niveau van vorig seizoen. Lijkt af en toe weer wat dromerig te zijn. Denk dat je met 25 miljoen heel blij mag zijn.
Met nog maar een contract van 1 jaar is ook 25 miljoen nog te gortig.

Het is eeuwig zonde dat zijn transfer afgelopen zomer niet doorging, dan had je een mooie som gekregen en met Nino een betere vervanger staan.
Nu moet je blij zijn als je er nog 15 miljoen voor krijgt gezien zijn spel en 1-jarig contract
Al die ophef snap ik niks van, kijkend naar wat je ziet een prima optie. Goede balverovering, redelijk snel en een goede voorzet, 3 aspecten die een verdediger dient te hebben. Wat mij betreft voor de time beeing prima.
@FeyenoordTM weet jij of Feyenoord aandachtig zit te kijken naar de Azie Cup? Lopen echt wel leuke spelers rond vooral bij landen als Japan en Zuid Korea.
Ik zelf ben echt fan van reo hatate en kubo maar zijn ook dure spelers.
Kubo is niet te betalen net als Tomiyasu en Endo. Hatate inderdaad leuke speler. Net als dat ik wel gecharmeerd ben van Nakamura, Doan en Ito (de verdediger).
Zeker misschien als we weer champions league halen zou ik echt hatate proberen.
Lijkt me een uitstekende opvolger als Timber eventueel vertrekt in de zomer.
Nee, als er voetbal komt, zetten ze de tv uit….
Het is meer de vraag of ze de TV aanzetten.
In plaats van deze middelmatige speler haal dan gewoon nu Lequincio Zeefuik voordat Twente of AZ ermee aan de haal gaat. Hij is snel, sterk, 19 jaar!! en heeft een goede techniek.
Kost ook nog eens weinig en met de juiste begeleiding kan het zomaar een waardevolle aanvulling van je elftal worden.
Ja dat zou zeker niet verkeerd zijn om die te halen net als die Matsson van NEC en die linksbuiten van Excelsior Driouch.
Die komen toch allemaal tekort voor het niveau dat wij nastreven, die hebben waarschijnlijk eerst 8 maanden nodig voor ze überhaupt op ons niveau van fitheid zitten en gewend raken aan ons type voetbal. Spaar het geld voor dit soort middenmoters zodat we in de zomer wel een topper kunnen halen, anders is het potje met geld in de zomer weer leeg.
1908 gaat steeds meer op fr12 lijken. Wat een negativiteit joh.
Kijk ik wil best zeggen dat ik ook niet vaak iets positiefs zeg maar als er niks positiefs te melden is. En je ziet je eigen club weer de zelfde fouten maken als in 2017 dan irriteert me dat. Maar er gaan ook goeie dingen heb heelveel vertrouwen in de huurlingen van fc dordrecht en hoop gewoon dat slot en te kloese zien dat samen werken met de scouting het beste is voor iedereen binnen de club.
Hier hebben we tenminste duimpjes omlaag…
Er is een wezenlijk verschil tussen negatief en kritisch zijn.
Die kan er echt geen ene pepernoot van...!!
Tweede Bart Nieuwkoop......!!

NIET DOEN, zou ik zeggen....!!
Misschien is Bart weg? Of samen met Bart voor rechtsback tot de zomer
Dit weekend was hij goed hoor. Een assist ook nog.
Dit meen je niet, wat een derderangs speler! Kun je nog beter die Horemans van Excelsior ophalen voor maximaal een miljoentje. Is echt niet minder dan deze jongen maar behalve veel goedkoper ook 3 jaar jonger, Nederlands sprekend en kent de stad.
Erg vreemde keuze dit....

Ja hij zal ervaring hebben en snel zijn en dan ook nog koop-optie is geld weggooien wat je ook niet meer terugverdiend
Snap veel commentaar niet
Hij is snel en ook aanvallend en verdedigend ook sterk
En heb ervaring
Je kan niet alleen jonge spelers hebben
Ervaring is nodig
Wat een negativiteit. Volgens mijn kennen ze amper deze speler.
Precies, ook toen Aursnes en Trauner werden gehaald was het allemaal niet goed. Je kan toch vertrouwen dat de mensen die met deze spelers aankomen niet compleet achterlijk zijn toch?
We hebben al genoeg ervaring. Vorig jaar werden we trouwens met minder ervaring kampioen. Ik zou vooral kijken naar kwaliteit en mentaliteit, leeftijd zou niet per se de doorslaggevende factor moeten zijn.
Ligt het aan mij ? Of is dit een wanhopige actie ?
Nee ligt niet aan jou. Dit is typisch Feyenoord om uiteindelijk weer bij een speler uit te komen die (gezien de geschiedenis van Feyenoord) het straks toch net niet blijkt te zijn.
Doe normaal man. Ga lekker een andere club supporteren
Dit is gewoon de broer van rapper yssi
Feyenoord TM is die Zeefuik geen optie
19 jaar berensterk technisch snel balvast en kopsterk,,alles voor een nieuw pareltje
Nu nog te betalen
Die hadden ze al lang moeten halen evenals Million Manhoef. Maar jammer dat de scouting voor Nederlandse spelers weer niet thuis geeft. Ook de jeugdspelers meer inpassen svp !
gaat naat Twente als vervanger van Ugalde
Zou echt een gemiste kans zijn
Is echt een topper in spe
Geertruida gaat waarschijnlijk einde seizoen weg. Naar maar mening mag er een jonge talentvolle rechts back gehaalt worden die best wat zou mogen kosten. Mbabu goeie speler maar past niet in het straatje.
Zit Sven Mislintat DTK in te fluisteren?

Bij Williams was ik enthousiast maar deze speler is naar mijn mening geen versterking. Dan liever met de huidige selectie door.
Snap hier dus echt werkelijk niets van. Dit is totaal niet het type wat we zoeken. We hebben iemand die goed is in grote en kleine ruimtes. Dit lijkt me een atletischere versie van Nieuwkoop. Ook moet je nog zijn huidige huurcontract afkopen wat het ook weer duurder maakt.
Hoezo "huren met optie tot koop" als het contract van die gozer in 2025 af loopt. Help mij even de logica inzien.
Je huurt tot eind vh seizoen ziet of je het bevalt. Als je een speler koopt inplaats van transfervrij" minder tekengeld en minder salaris .. Zo werkt dat in de voetballerij..
Givairo Read lijkt er klaar voor Lugene Arnaud bij YL.
Er klaar voor zijn en nog niet eens bij de selectie van 1 gezeten, denk het ook
Zerrouki komt ook terug als ik nu de stand zie van Algerije.
Hier snap ik niets van. Slot wil helemaal niet meer met een overlappende back spelen, maar met een extra centrale middenvelder. Dan laat je toch Timber of Wieffer daar spelen en Milambo, van de Belt, Zechiel of Zerrouki als middenvelder? Of vice versa. Deze gast van Fulham is een regelrechte en dure bankzitter.
Zet dan Milambo lekker rechtsback. Kan die zich vast prima ontwikkelen
is een middenvelder geen rechtsback. gimenez moet je ook niet centraal achterin gaan zetten dat werkt ook niet
Karsdorp en Nieuwkoop waren ook nr10
Ik zou Lingr eens laten spelen als rechtsback in ieder geval bij O21 uitproberen kan nog weleens verrassend uitpakken niet geschoten is altijd mis
@FeyenoordTM , is dit een zet om wat druk bij nottingham forest op te voeren?😏, wel een ander kaliber als williams namelijk
Volgens mij loopt er bij Feyenoord 021 toch een prima Rb?
Alsof die een basisplaats gaat veroveren in het eerste.. Feyenoord is op zoek naar vastigheid en willen een rechtsback voor de basis aan de selectie toevoegen
Waarde creëren op het veld?

Maar deze speelt wel in de basis toch?
@FeyenoordTM toch wel echt zonde van je geld dit. Fifa legend maar verder is t alleen hardlopen en weinig voetbal.

Van Williams en Rodríguez naar Mbabu is ff een flinke downgrade.
Hopen dat Sassuolo degradeert, zodat Pedersen van de zomer terugkeert en dan direct een contract voor het leven geven.
Wat is dat toch met die Pedersen. Mensen hier willen hem nog net niet ruilen voor Geertruida. Prima back (-up) maar genoeg in de wereld te vinden voor hetzelfde geld die beter zijn.
Ik snap de roep om Pedersen in de comments wel. Je mist een back die over de vleugelspeler heen komt om ruimte te trekken. Pedersen kon dat als geen ander.
Anderzijds: een verkoop van 6 miljoen was ook niet slecht, op dat moment.
is gewoon de jackpot voor zo'n speler prima gehandeld
Zeker waar. Dit is de koe in de komt kijken
Waarom Lingr voor nu niet omturnen tot RB? Die heeft energie voor 2, goede instelling, precies wat een back nodig heeft. Met wat coaching van Trauner heb je dan wel iemand die kan wat Pedersen deed. Pedersen was ook geen top verdediger. Maar daar is het nu rijkelijk laat voor
Hartman kan dat ook geweldig, maar die moet opeens naar het middenveld trekken...
Om vervolgens de bal terug te kappen en achteruit te spelen. Opkomende backs zijn prima maar laten we aub niet doen alsof het een geweldenaar was. Nog niet half zo goed als Hartman.
Wat ik veel interessanter vind is de vraag waarom Nieuwkoop een uitstekende opkomende back was bij Union en het er bij ons weer niet uitkomt. De Nieuwkoop van in België was namelijk beter dan Pedersen.
Gezien zijn stats lijkt mij dit een bijzonder matige speler (behoorlijk wat info over te vinden op X). Heel ander profiel dan Geertruida en lijkt veel meer een overlappende back te zijn, beetje zoals Nieuwkoop nu zou moeten zijn en Pedersen zoals hij dat op zich prima deed.
Het gegoochel op deze positie bevalt mij allerminst. Ondertussen hebben wij twee RBs in de selectie waarvan Nieuwkoop veel te matig blijkt te zijn. In mijn ogen de slechtste transfer van afgelopen zomer. Ik mag toch hopen dat hij na dit seizoen weer vertrekt.
Ondertussen is vorige winter Kasanwirjo gehaald (was toen ook al tamelijk onbegrijpelijk) en al te licht bevonden, Pedersen moest weg en dan loopt Benita nog bij Excelsior waar hij ene Horremans (?) niet eens uit de basis kan spelen. Al met al dus vooral kwantiteit en geen kwaliteit op Geertruida na.
Ik mag toch hopen dat men straks met een fatsoenlijke back op de proppen komt die Geertruida op termijn kan doen opvolgen en dat lijkt mij Mbabu zeker niet.
Een overlappende is wel wat dit team nodig heeft en wat Slot wil. Maar deze jongen is natuurlijk ook niet onze redder in nood.

Het is een gigantische fout geweest dat je Nieuwkoop kocht en daarmee Pedersen naar de uitgang loodste.

Pedersen deed het prima als rechtsback en stond er altijd als je hem nodig had. Hem mis je nu nog het meest
De komst van Nieuwkoop is in meerdere opzichten een onbegrijpelijke transfer geweest. Heeft in België als wingback in een 3/5 mans verdediging gespeeld, blonk in een kwalitatief veel mindere competitie niet eens altijd uit en was in zijn eerste periode ook vaker niets dan iets. Hoe je dan toch bij Nieuwkoop uitkomt is mij echt een raadsel.
Pedersen was ook niet altijd top, kijk alleen al naar de JCS of zijn invalsbeurt in Rome. In topwedstrijden was hij te vaak de zwakste schakel. Dat er iets moest gebeuren was wel duidelijk. Nu is de schade m.i. alleen nog groter. Nieuwkoop en Kasanwirjo samen is ook alweer een miljoen of 5 en daar ga je een schijntje van terugzien. Erg zonde voor een club waar het geld nog altijd niet tegen de plinten klotst.
Kunnen we dus concluderen dat het halen van een goede back helemaal geen abc'tje is? Een back die er meteen staat binnen onze spelprincipes is gewoon erg lastig. Het zijn fysiek echt topatleten. Moeten de hele flank continue bestrijken. Tegelijk moeten ze voor onze opbouw een goede spelmaker zijn. En het zou ook fijn zijn als ze vleugelspelers van CL niveau kunnen verdedigen. Aangezien we daar eens willen overwinteren. Je komt gewoon snel uit bij eigen jeugdspelers. Zoals wij Hartman en Geertruida hebben lopen. Bij Ajax lukt het ook niet en staan Martha (oke niet geweldig) en Gooijer/Rensch daar. Bij psv met Teze en Dest (Ajax opleiding).

Dat Benita Horemans er niet uitspeelt, is geen schande. Benita is een huurspeler. Gewoon een enorm domme keuze. Horemans behoort tot hun beste spelers. Betekent niet meteen dat hij niks van kan. Plafond van Benita kan veel hoger liggen. 2 jaar jonger dan Hartman met wel dezelfde kwaliteiten. Hartman stond er ook opeens. Was verdedigend altijd matig, net als Benita. Laten we hopen dat bij Benita dat kwartje ook valt. Hij kan de hele flank bestrijken en is technisch erg goed. En als dat kwartje niet valt, dan hopen dat we van de zomer zo 'n Williams kunnen huren of dat we flink onze portemonnee trekken voor een Bjorn Meijer.
  • 1
  • 2