Soccrates Images

Nieuws

Jahanbakhsh met Iran naar volgende ronde Azië Cup

Nigel

Alireza Jahanbakhsh heeft zich met Iran geplaatst voor de volgende ronde van de Azië Cup. De Iraniërs hebben de wedstrijd met 2-1 gewonnen van de Verenigde Arabische Emiraten. De Feyenoorder kwam in de 67e minuut in de ploeg bij een stand van 2-0 in het voordeel van Iran.

Iran won de wedstrijd met 2-1. Voor rust kwamen de Iraniërs op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Taremi. Na de rust werd het even spannend voor het land van Jahanbakhsh. In de 64e minuut kreeg VAE een penalty, maar die werd gemist door Alghassani. In de counter wist Iran dodelijk toe te slaan en de 2-0 op het scorebord te zetten. In de blessuretijd van de wedstrijd wist Alghassani nog wel een eredoelpunt te maken voor de Verenigde Arabische Emiraten, waardoor de wedstrijd eindigde in 2-1. Jahanbakhsh kwam niet meer tot scoren of tot een assist bij zijn invalbeurt.

De volgende tegenstander van Iran is Syrië.