Betrouwbaar
Javairô Dilrosun | VK Sportphoto

Transfers

'Club América meldt zich voor Dilrosun'

FeyenoordTM

Belangstelling vanuit Mexico voor Javairô Dilrosun, aldus Voetbal International: Club América zou aan het einde van de markt concrete toenadering hebben gezocht met Feyenoord voor een transfer.

Maar liefst vier clubs kwamen deze winter in de markt voor Dilrosun: US Lecce, Hellas Verona, FC Lorient én Celta de Vigo — maar een transfer naar één van deze clubs leek er niet in te zitten. US Lecce kon niet voldoen aan een obligatie en een aanbieding van Hellas Verona werd door de Rotterdamse clubleiding als 'niet serieus' beschouwd. FC Lorient lijkt voor Badrediene Bouanani te kiezen en nu lijkt ook Celta de Vigo met Tafeo Allende voor een andere optie te gaan.

De Mexicaanse club is nu volgens het genoemde medium de grootste kanshebber op de handtekening van Dilrosun. Het voorstel van de Mexicanen zou vooralsnog het meest aansprekende voorstel zijn voor de Rotterdamse club. Net als in Nederland sluit de winterse transfermarkt in Mexico op donderdagavond om 23:59.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Javairô Dilrosun gaat zijn carrière vervolgen bij de Mexicaans recordkampioen Club América. Dat meldt 1908.nl woensdagavond.
De 25-jarige aanvaller verlaat Feyenoord na anderhalf seizoen.

Feyenoord houdt naar verluidt enkele miljoenen over aan de transfer van Dilrosun. In 2022 kwam hij voor zo'n vier miljoen euro over van het Duitse Hertha BSC. Dilrosun speelde 55 wedstrijden voor de Rotterdammers, waarin hij zeven keer trefzeker was. Ook gaf hij negen assists.
De deal moet vóór vrijdagochtend 07.00 uur Nederlandse tijd rond zijn: op dat tijdstip sluit de Mexicaanse transfermarkt.
Blijft erg stilletjes rondom hem.
Ik zou Dilrosun pas laten gaan als Rodriguez komt.
Zoveel moeite kost het Feyenoord steeds om bovengemiddelde spelers naar de Kuip te halen. Pas wanneer we die fase voorbij zijn kunnen we echt vooruit kijken. Plaatsing voor de CL en 2-3 echt grote verkopen van minimaal 35-40 milj kunnen daar snel aan bijdragen. Dan kunnen we eindelijk ook eens spelers van 12-15 miljoen naar Feyenoord halen. Het is nu vaak steeds net niet. Lets goooo
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1177322/rodr-guez-deal-ingewikkeld-feyenoord-wendt-zich-mogelijk-tot-driouech.html
Dat Rodriguez mogelijk niet komt of dat Driouech mogelijk wel komt?
Ik moet je heel eerlijk zeggen dat ik inmiddels pas enthousiast word over een speler nadat hij in minimaal een stuk of 8 wedstrijden in Feyenoord 1 heeft laten zien, dat hij echt goed is. Het klaroengeschal bij de komst van bv Zerrouki en Ivanušec, was oorverdovend, zeker ook van de zijde van de technische staf en de TD. Maar inmiddels blijkt dat het vooralsnog wisselspelers zijn en ze zijn, zeker voor Feyenoord-begrippen, bepaald niet voor 'wisselgeld' gehaald.
Ik hoop op Rodriguez, als het alternatief driouech is heb ik liever dat er niemand komt. Zo stond ik er ook in met Zerrouki.

Ivanusec zie ik nog wel slagen
De kans dat jij ergens enthousiast over bent is in ieder geval een stuk kleiner dan de kans dat Rodriguez of Driouech potten breken in Feyenoord 1 🥲
Sorry Kees, ik heb niet goed opgelet. Ik dacht dat het bericht van Kritisch kwam haha. Jouw analyses zijn vaak netjes!
Thanx. Ik ben nu kritisch maar ben me echt nog wel bewust waar we vandaan kwamen: de Stam-/Advocaatperiode. Alleen het ontbreekt nu bij de verantwoordelijken wel een beetje erg aan zelfkritiek. De zaken die goed zijn gegaan moeten niet het zicht ontnemen aan wat er niet of minder goed is gegaan. Dus nu vleugelaanvaller nummer 9 contracteren en dan roepen "die hadden we echt nodig", overtuigd mij niet meteen. Hoe komt het dat we andere spelers hebben gehaald waarvan al heel snel blijkt dat we ze niet nodig hebben?
@ KeesPijl

volledig mee eens, maar ook liever niemand dan Dirouech. Ik geloof meer in Ivanusec.
1) spelers als Sinisterra, Gimenez hebben ook heel lang (minimaal een half jaar) nodig gehad en werden uiteindelijk beesten.

2) wees blij dat wij geen mislintat als TD/AD hebben gehad. En ja voor Feyenoord begrippen is het best erg veel geld geweest. Gun die jongens echt meer tijd. Komen uit andere competities en andere culturen
Leuk spelers voor de breedte en de langere termijn maar aan echt goede vleugelaanvallers en een speler met meer spelbepalende kwaliteiten is NU een gebrek en niet op de lange termijn.
Voetbalprimeur kom op hè waarom delen jullie dit nog
Haha die Dennis gooit weer ff een vissie uit 🤣
Zou lekker die jongen van Exelsior halen en Zeefuik , twee groei briljantjes voor de prijs van 1
Misschien moeten we Diemers ook weer terug halen. Ff serieus.
@FeyenoordTM komt deze interesse (mede) door het netwerk van DtK?
my type: nobody will come: nobody will go. simple.
Te kloese geeft aan dat deal lastig gaat worden voor Rodriguez met vi.. @FeyenoordTM
Ik heb het idee dat dat oude info is
Ja dat verhaal over de keuring was al eerder bekend
misschien had hij dan eerder in actie moeten komen, ipv de laatste week van de window
Wanneer stop je met die stomme vragen steeds?
Te Kloese kent de club en heeft daar goede contacten. Dit gaat hij wel even regelen vandaag....
Dan hangt het nog steeds van Dilrosun zelf af. Als hij niet naar Mexico wil, dan houdt t gauw op denk ik
Club America haakt af voor Dilrosun en gaat vol voor rechtsbuiten Antonio Carlos Angelino Diego Diaz Fernando Joaquin Marques Pablo Raul Santos Da SIlva.
Beste @FeyenoordTM
Nav het bericht van VI mbt Rodriguez. Hoe groot schat jij de kans (met jouw info) in dat het gaat slagen deze window?
Ik gok dat het antwoord 77% zal zijn, we wachten af.
Dennis te Kloese werkt hard aan een deal met Liverpool FC over Luciano Rodriguez, maar de algemeen/technisch directeur heeft tijd als grootste vijand.

Terwijl hij met de Uruguyanen wheelt en dealt over de vraagprijs en het aantal procenten transferrechten die ertegenover staan, speelt Luciano Rodriguez momenteel met Uruguay het Olympisch kwalificatietoernooi in Venezuela, waar vrijdag de clash wacht met Argentinië. Letterlijk schaakt Te Kloese op verschillende borden. Mocht het definitieve akkoord met Liverpool FC er komen, moet hij de aanvaller die zich voorbereidt op een belangrijke wedstrijd, nog ergens in een ziekenhuis zien te krijgen voor de verplichte medische keuring.
Ja klopt, maar hij speelt vrijdag nergens meer voor he
Enige speler die zijn man voor bij komt. Aanvaller met meeste potentie binnen Feyenoord. Dus Houden!
Hahaha niemand wil hem echt hebben hoor.