bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Hoek over Bijlow: "Hij heeft alles wel een beetje"

Van de redactie

Justin Bijlow moest tijdens het WK in Qatar genoegen nemen met een reserverol bij het Nederlands elftal. Andries Noppert van sc Heerenveen kreeg de voorkeur onder de lat.

Frans Hoek – destijds verantwoordelijk voor het keepers gedeelte van de selectie – mocht bij Goedemorgen Eredivisie toelichting geven op het selectiebeleid. Daarin toonde hij zich gematigd positief over Justin Bijlow.

Gevraagd naar de verbeterpunten van de Feyenoordgoalie: “In de eerste plaats – qua blessures – moet hij wat meer spelen. Een heel seizoen. En vervolgens moet hij proberen een hoog niveau vast te blijven houden. Ergens komen is één, maar dan vervolgens moet je er blijven. En dat is niet altijd makkelijk”, aldus Hoek.

De voormalig keeperstrainer van Oranje vind dat Bijlow alles wel een beetje kan. “Ik denk dat hij vrij allround is. Ik vind dat hij alle elementen wel beheerst tot op een goed niveau. Dus wat dat betreft is hij echt allround. Of het nou opbouwen is of verdedigen of voorzetten of schoten op de goal. Hij heeft alles wel een beetje”.

Hoek denkt dat Bijlow naar een andere competitie zal moeten gaan om zich te verbeteren. “Er zit altijd rek in, maar als je hem echt wil beoordelen op een ander niveau dan moet hij ook naar een hoger niveau. Dat wil zeggen de Premier League of La Liga. Kijk, in Nederland denk ik dat hij een bepaald niveau heeft. Dat kan hij alleen maar verbeteren als hij op een hoger niveau gaat spelen. Dus dat is in een andere league”.

Delen

Reacties

Bij Hoek zou ik de penal altijd door het midden schieten!
Hoek is een stomme paardenlul die lekker in een hutje op de hei moet gaan wonen om zich te gaan zitten schamen samen met die v Gaal narcist
Ach Frans Hoek....wat voor niveau heeft hij gespeeld....Volendam, eerstedivisie? Bijlow vele klasse beter dan Frans ooit is geweest!
Omhoog geschreven keeperstrainer vind ik.
Frans Hoek was als keeperstrainer ooit een fenomeen.
De keepersdagen en trainingsweken waren top.
Helaas teveel meegegaan in de denkwijze van Van Gaal en zich zo ook gaan gedragen.
Bijlow over hoek

'Hij heeft van alles vrij weinig'
Andere competitie? En dan Noppert erin zetten? LOL
Waarom zat hij daar aan tafel en nog erger: hij krijgt ook nog het woord. Zelden iemand zoveel onzin horen uitkramen
‘Alles wel één beetje’ ach na die handsbal en van Pröpper sta ik nergens meer van te kijken.
Hoeveel had noppert gespeeld dan.. pffft
Wat een gek joh, niet normaal man!
Als ik dit lees is het voor mij nog meer een raadsel hoe Noppert 1e keeper was op het WK.
Echt ongekend deze man. Kon er zelf geen reet van en kan dus ook niet andere keepers fatsoenlijk beoordelen. Frans, ga maar lekker in de Hoek staan na deze uitspraken. Met konijnenoren op.
Tsjonge wie ben jij dan wel Frans Hoek, wat heb jij gepresteerd als keeper, je kwam nog niet op de helft van de kwaliteiten die Bijlow heeft! Ga je mond spoelen en voortaan dicht houden graag.
Gelukkig speelde Noppert wel in de Premier League en liet hij zich Europees zien in topwedstrijden.
Feyenoordmuntendam
Ho ho nippertje was wel ff in italie ja.Hij zat er vaak in t café