Bevestigd
Sipke Hulshoff | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Transfers

Onder andere Hulshoff gepolst door Almere City

FeyenoordTM

Almere City is in de zoektocht naar een nieuwe trainer onder meer uitgekomen bij Sipke Hulshoff. De assistent-trainer van Feyenoord is persoonlijk gepolst, maar er speelt nu bij Feyenoord echter niets concreets rond een eventueel vertrek.

De huidige nummer twaalf van de Eredivisie is genoodzaakt om een nieuwe trainer te zoeken nu hoofdtrainer Alex Pastoor na dit seizoen stopt bij de club uit Flevoland. Hulshoff is één van de kandidaten, maar Hedwiges Maduro en Rick Kruys behoren momenteel tot de absolute topkandidaten.

Feyenoord hoeft zich dus nog niet direct zorgen te maken over een eventueel vertrek van Hulshoff. De Rotterdamse club hoopt al maanden op een langer verblijf van de geboren Leeuwarder, die medio 2025 uit contract loopt. Hulshoff is ook assistent-trainer van het Nederlands Elftal.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als Hulshof weggaat kunnen ze dan Robin geen hoofdtrainer maken en met John als assistent samen en dan Slot als Technisch Manager er boven en Jahabaks als spitsentrainer
Zou Ali eerder als mental coach nemen dan als spitsen trainer, een absolute top gozer maar ik heb ballen van hem die die serieus op goal schoot meermaals over de zijlijn zien gaan😂 als je dan een top spits als hoofd trainer hebt zou ik daar lekker gebruik van maken. Maar denk niet dat Arne een TD wilt worden en lekker hoofd trainer wilt blijven
Frecking almere city. Ik zou het niet op mijn CV willen hebben
Wie moet Arne opvolgen als hij eventueel vertrekt bij Feyenoord
Ben liever assistent bij Feyenoord dan hoofd coach Almere maar misschien ben ik biased
Die gaan bij van Persie uitkomen, weet ik bijna zeker.
😂😂 die hebben het hoog in de bol.