team

Nieuws

Idrissi: "Ik hoop dat ze nog vele jaren prijzen mogen winnen"

Van de redactie

Oussama Idrissi maakte gisteren in de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles de openingstreffer. De van Sevilla gehuurde buitenspeler, die als jeugdspeler opgroeide op Varkenoord, leeft in een droom nu hij met Feyenoord landskampioen is geworden.

“Onbeschrijfelijk”, zo vat de Marokkaan zijn gevoel samen bij Feyenoord TV. “Het is waanzinnig. In aanloop waren er al zoveel mensen, dat is natuurlijk een jongensdroom”, zo kan hij nog maar moeilijk bevatten wat er allemaal gebeurd.

Idrissi wakkerde het volksfeest in De Kuip verder aan door al vroeg de openingsgoal te maken. “Als aanvaller wil je altijd scoren. Ik denk dat alle spelers vooraf dromen om een doelpunt te maken. Vandaag mochten het drie jongens zijn. Uiteindelijk is het een heel seizoen geweldig geweest.” 

Bij de opkomst van beide elftallen ontrolde de Feyenoordsupporters het grootste spandoek dat ooit in De Kuip te zien is geweest. Volgens Idrissi maakte het grote indruk op de spelers en is het tekenend voor het Feyenoordpubliek. "Dit siert Het Legioen. Het is ook echt de enige club waarbij het kan. Ik begreep dat er ontzettend veel geld was opgehaald daarvoor, zij hebben ons het hele jaar gesteund. Ik hoop dat ze nog vele jaren prijzen mogen winnen.”

spandoek

Delen

Reacties

Nog geen reacties