gimenez-1

Nieuws

Gimenez: "Nu zijn we kampioenen"

Van de redactie

Santiago Gimenez scoorde gisteren de wederom een goal. In de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles tekende de publiekslieveling voor rust voor de 2-0.

Na afloop was de Mexicaan dol van vreugde, al was hij niet tevreden over zijn spel. “Persoonlijk speelde ik een slechte wedstrijd, maar we hebben gewonnen en dat is het belangrijkste”, zo zegt hij bij ESPN. "Het was een moeilijke wedstrijd, maar we hebben gestreden en dit team verdient het ook. “We hebben gevochten en zijn nu de kampioen!”

Kijkend naar het feest in De Kuip. “Fantastisch! Dit is uniek. Ik kon mij geen voorstelling maken hoe het zou zijn, maar het is geweldig.” Gimenez werd eerder in zijn carrière al kampioen van Mexico en zag ook daar de enorme gekte onder de supporters. “Ze zijn hetzelfde als bij Feyenoord. Het zijn de beste fans in het land, dus het voelt hetzelfde!”

De Mexicaanse topschutter is vol lof over zijn teamgenoten. “Passion!”, zo omschrijft hij de sfeer in de spelersgroep. “De passie van dit team! We speelden elke wedstrijd alsof het onze laatste was. Nu zijn we kampioenen.''

Delen

Reacties

Nog geen reacties