idrissi

VK Sportphoto

Nieuws

Idrissi over toekomst: "Ik heb geen glazen bol"

Moreno

Waar buitenspeler Oussama Idrissi komend seizoen speelt, is nog in het ongewis. De club waar hij onder contract staat, Sevilla, staat woensdag in de finale van de Europa League. De tegenstander? AS Roma. Bij winst speelt Sevilla komend seizoen Champions League. Zo kan het zomaar zijn dat de Marokkaanse buitenspeler de Champions League-clubs voor het uitkiezen heeft.

,,Ik heb geen glazen bol”, reageert Idrissi op de persconferentie na afloop van het verloren duel tegen Vitesse, wanneer hem gevraagd wordt of hij komend seizoen weer in De Kuip speelt. In een seizoen met ups en downs liet de buitenspeler zien er op belangrijke momenten te staan voor het elftal. De late winnende treffer tegen FC Groningen (1-0), de assists op Jahanbakhsh tegen PSV, de openingsgoal in de kampioenswedstrijd; Idrissi beleefde mooie momenten in Rotterdam.

De Marokkaans international nam na de laatste wedstrijd nog een momentje voor zichzelf. “Na de wedstrijd heb ik eens goed rondgekeken in De Kuip. Alle mooie momenten van dit seizoen vlogen door mijn hoofd. Ik kan later aan m’n kleinkinderen vertellen wat een grote eer het was om voor Feyenoord te spelen en dit seizoen mee te maken. Maar over mijn toekomst heb ik nog geen nieuws”, zegt de linksbuiten, die nog twee jaar onder contract staat in Spanje.

“Ik ga nu eerst op vakantie, en dan terug naar Sevilla. La Liga is ook een geweldige competitie. Als ik daar mag spelen, is dat prachtig voor mijn carrière en mijn ontwikkeling. Ik zal dus in eerste instantie wel beginnen bij Sevilla, en van daaruit ga ik kijken wat zij te zeggen hebben.” Ook voor Idrissi zelf is het dus nog de vraag waar hij zijn carrière vervolgt. “Er zijn meer mensen die van Feyenoord houden die zeggen dat ze me hier gaan terugzien. Maar dat zal de club samen met mij moeten bepalen.”

Delen

Reacties

Ejuke? Oud speler Heerenveen?
Of was die rechtsbuiten?
Ik vertrouw op Slot. Als hij verder met hem wilt dan moeten we dat gewoon steunen.
Wat zijn we nederig geworden hè. Ik herken het bijna niet meer. 🤣🤣🤣
Ook ik ben echt geen fan van de manier van voetballen van Idrissi. Vind zijn rendement echt veel te laag en is daarnaast constant de vertragende factor in onze opbouw.

Het pressiespel en het terugverdedigen beheerst hij wel goed en daardoor is Slot gek op hem, maar ik hoop toch echt dat we in dit geval aan Slot voorbij gaan en een jonge linksbuiten halen die makkelijker over beide benen kan passeren en op termijn winst kan opleveren voor de club. Linksbuiten wat mij betreft de nummer 1 positie om eens echt een grotere investering te doen in een groot talent.
Ben geen fan van hem, hoop dat ze iemand anders halen voor die positie
Tegen de tijd dat hij weet waar hij aan toe is in Sevilla, hebben wij waarschijnlijk al een andere gevonden. Ik hoop voor hem, dat het nu wel goed gaat daar.
Bedankt voor je bijdrage, maar ik zou voor Sahraoui van Heerenveen gaan.
Die tribbelt iedereen duizelig..

Diallo wordt weer genoemd bij Feyenoord..
Ik zou Sinisterra ook polsen voor een huuroptie.
Wie weet voelt hij er veel voor om met Feyenoord CL te spelen.
Sahraoui is een goede optie! Hangt wel van het prijskaartje af.
Hij heeft zijn waarde absoluut gehad maar ook is toch gebleken dat dit niet het niveau is wat Feyenoord moet nastreven.
In de grotere (Europese) wedstrijden werden zijn tekortkomingen duidelijk en pijnlijk zichtbaar.

Feyenoord gaat nu de CL in en wellicht de titel prolongeren, dan vind ik dat je qua spelers niveau weer een extra stapje moet doen.

Persoonlijk zou ik bij het gedegradeerde Leeds een poging wagen om Gnonto te huren/kopen.
Was dit jaar onze veste buitendpeler. Volgend jaar wordt Paixao dat, maar als wisselspeler lijkt hij me prima om erbij te hebben. Heeft toch veel belangrijke goals gemaakt.
Jammer dat het zolang duurde voordat hij echt fit was. Hij en Hartman waren altijd wel dreigend. Kon zelf buitenom en binnendoor, met als extra optie nog meegeven aan opstormende Hartman. Met als mooiste herinnering die eerste goal in de arena. Feyenoord zal denk ik wel op zoek gaan naar (in potentie) een niveau hoger op de flanken.
Misschien tijd voor een poll. Wens hem alle geluk (elders).
Niet meer terughalen. Genoeg andere alternatieven.
Idrissi moet voor zijn kans bij Sevilla gaan volgend seizoen...... houdoe en bedankt!
Helaas geen niveau CL, ook niet voor Sevilla, maar dat zal ons een worst zijn.....