Bevestigd
ousamma-idrissi

VK Sportphoto

Transfers

Idrissi staat voor lucratieve overstap

FeyenoordTM

Voormalig Feyenoord-aanvaller Oussama Idrissi staat voor een lucratieve overstap naar het Midden-Oosten. De linksbuiten kan zich voor meerdere jaren verbinden aan het Saoedische Damac FC.

De first call over Idrissi en de club uit de Saudi Premier League kwam van Twitteraar itsullt. Ondertussen wordt het nieuws vanuit Saudi-Arabië aangevuld met meer info: De Marokkaans-international zou zich voor de komende vijf jaar contractueel kunnen verbinden aan Damac FC, waar hij de komende seizoenen kan schitteren in het Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.

Feyenoord huurde Idrissi van Sevilla in het kampioensseizoen 2022/2023. Idrissi, die zich in de academie van de Rotterdamse club ontwikkelde, kwam in het kampioensjaar tot achtendertig optredens. Daarin scoorde hij zeven goals en leverde hij acht assists af. 

De Rotterdamse club heeft tot de dag van vandaag goede hoop gehad om langer gebruik te kunnen maken van Idrissi, maar die interesse lijkt Feyenoord na het bovenstaande nieuws te moeten laten varen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

“Nakamura tekent bij Stade Reims”

De Japanse vleugelaanvaller komt voor twaalf miljoen euro over van LASK Linz. Eerder deze zomer werd Feyenoord nog aan hem gelinkt. Stade Reims is ook bezig met Ajax-aanvaller Mohamed Daramy, die 17 miljoen moet kosten.

Bron: VP
Nakamura en Isaksen beide hebben een overstap gemaakt. Hopelijk komt Ivanusec nu wel, anders ben ik benieuwd wie Kloese uit de hoog toverhoed tovert.

Is die Almada nog een optie? Ik ben wel benieuwd volgens FTM komen er nog 3 spelers naast Ivanusec en Nieuwkoop
Goed nieuws!

Veel succes daar, dat je er lang mag voetballen met veel plezier.

En dan op de laatste dag van de transfermarkt:
BREAKING !
Idrissi tekent bij Feyenoord!
Hahaha wat zei ik gisteren….
Alleen is Feyenoord mij voor, ze willen hem nu al binnenhalen… !
Konden we al een beetje zien aankomen ook
Yess!

Hoeven we ons daar geen zorgen over te maken.
Ja mooi ***.

En ga jij nou lachen dat er straks weer een matige speler bijkomt? 😉
En 6 miljoen betalen. Kannalleen bij Feyejoord.
Als je jezelf in 5 jaar helemaal binnen kunt spelen en je voelt je daar als Moslim ook nog thuis zo docht bij Mekka, zou ik dat gewoon doen. Neem je de Champions League gewoon op en kijk je die wedstrijden als je lekker in je Jacuzzi zit met een paar Arabische bimbo’s. Bigamie vinden ze daar prima.
Ze zijn ook erg van de doodstraf voor ongelovigen en homo's, sowieso wel van de openbare executies. Ze martelen graag kritische journalisten en andere tegenstanders of hakken ze gewoon in stukjes. En ze zijn ook niet vies van het platbombarderen van oudjes en kinderen en Jemen. En ze financieren wereldwijd ook nog radicale moslims. Ook kun je maar beter geen Filipijnse nanny of Pakistaanse bouwarbeider zijn, want dan ben je niet meer dan een halve (of hele) slaaf. Je moet er maar van houden. Vrouwen mogen er sinds kort rijden. Dat dan weer wel.
Ik lees niks geks. Alleen een beetje opletten in het verkeer dus sindskort..
Beetje opletten is zacht uitgedrukt
Dat is toch wel het hoogst haalbaar als modale voetballer. Ineens uit het niets op de radar vanuit Saudi-Arabië staan
Er zijn veel mensen die het helemaal niet op Idrissi hebben. Het was gewoon een basisspeler in het kampioensteam. Ondanks blessures heeft hij behoorlijk goede statistieken gehad. Het is afwachten of een andere linksbuiten dat beter gaat doen. Ik had Idrissi er graag bij gehad als back up van Ivanusec en dat Paixao zich op de rechterflank zou richten. Dan zou je erop vooruit gaan t.o.v. vorig jaar.
Je geeft zelf al het antwoord. Als back up. Hij is simpelweg niet van het niveau dat we willen in de basis.
Als je echt vooruit wilt moet je er toch aan geloven en misschien toch maar eens 15 miljoen op tafel leggen. Als ik zie dat psv lang binnenhaalt en zich werkelijk versterkt heeft terwijl Feyenoord alleen maar zwakker is geworden.
@FTM kunnen we nog een update verwachten over Ivanusec? Mbt het belletje wat je zou krijgen misschien ;-)
Grappig, ik dacht exact hetzelfde of hetzelfde moment 😉

Kom op FTM geef ons groene licht waar iedereen op wacht 👌🏻
Hoe zit het nou daadwerkelijk met Ivanusec? Exact? Blijft akelig stil...
Geweldig nieuws. Nu Ivanusec binnen halen
Hartstikke mooi toch voor hem als hij daarheen gaat. En voor ons ook…
Als we iets hebben concluderen is dat Idrissi op wat zeldzame uitzonderingen na weinig tot niets heeft toegevoegd aan Feyenoord.

En als Ivanusec ook niet komt, so What!
Dan zet je Paixao op links met Sauer als back-up en op rechts heb je een hele waslijst aan opties met Minteh, Walemark, Stengs eventueel en Jahanbaksh en Dilrosun.

Ipv kopen om het kopen kunnen ze beter wat overbodige spelers lozen als Kasanwirjo, Dilrosun, Timber etc
De selectie is op dit moment simpelweg te groot dus ga eerst opruimen
Als ivanusec niet komt dan zou ik zeggen paixao op rechts en sauer een kans geven op Links. Werkt dit niet dan gwn paixao Links en jahanbach rechts. Zou stengs op 10 laten want wie ga je daar dan neer zetten, bullaude is ook weg. Verder vind ik die minteh tot nu toe nog niet geweldig, walemark word verhuurd en dilrosun zie ik.het liefst helemaal niet meer spelen.
Of Ivanusec op 10, Stengs rechtsbuiten, Paxao linksbuiten.
Als je toch opruiming wilt houden, wil ik je voorstellen ook die ‘supporters’ op te ruimen die nieuwe en bestaande spelers niet steunen en alleen maar over het beleid van de club zeuren, terwijl ze hebben gepresteerd om na de grootste spelersuittocht aller tijden kampioen te worden.
nog 21 dagen en heb het gevoel dat er nog heel wat transfers gaan plaatsvinden. dus je zou eigenlijk wel verwachten dat er binnen binnen een week een paar transfers gaan plaatsvinden zowel ingaand als uitgaand want je kan toch niet verwachten dat alles in de laatste week gaat gebeuren.
Courtois zwaar geblesseerd geraakt bij Real Madrid. Die zullen niet bij Bijlow uitkomen, maar kan wel wat verschuivingen opleveren. Ben benieuwd.

Manchester wilt gaag Pavard overnemen van Bayern. Ben benieuwd of Bayern dan Geertruida als opvolger ziet.
Ik blijf kritisch en teleurgesteld over de strategie van Feyenoord deze zomer maar ik moet ook bekennen dat ik helemaal verkeerd heb ingeschat welke spelers haalbaar zijn/waren voor Feyenoord. In juni dacht ik dat spelers van grote clubs in kleinere competities die een slecht seizoen hadden gehad (Isaksen bij Midtjylland, Amdouni bij Basel) makkelijk haalbaar zouden zijn. Maar die gaan beiden voor 15+ miljoen naar grotere competities. Aan de andere kant gaat Orsic, in mijn optiek de beste speler buiten de top5 competities (voor zijn transfer naar Southampton), voor slechts twee miljoen naar Turkije. Dat was achteraf echt een buitenkans geweest voor Feyenoord, had ik niet verwacht. Dus ik realiseer me dat Feyenoord een veel betere kijk op de markt heb dan ik, en je kunt er eigenlijk alleen maar vanuit gaan dat ze in hun optiek de beste keuzes maken. Wellicht komt er nog een verrassing maar misschien zitten we gewoon nog niet op een niveau in de markt om echt stappen te zetten.
Sterk staaltje reflecteren. Mooie reactie!
Nakamura gaat net ook naar Reims voor 12 miljoen zie ik. Gekkigheid
Ik denk dat je die deal financieel ook wat onderschat, volgens mij verdiende hij iets van 4 miljoen bij southhampton, zal bij zijn nieuwe club vast wel gezakt zijn maar vast niet onder de helft, wat mij betreft een te hoog salaris voor een speler van die leeftijd, heeft geen restwaarde meer. In Turkije willen ze nog wel vaak erg hoge salarisen betalen aan spelers die al op leeftijd zijn, dus denk dat hij nog veel verdiend.
Na deze mooie analyse stel ik een naamsverandering voor: jij gaat het ‘Matige’ er gewoon uit slopen, Marijn…
Goed stukje, wel 1 kanttekening, wat je niet moet vergeten is het salaris van spelers. Die gasten pakken in Turkije netto wat ze hier bruto krijgen.
Daarom is het goed dat Feyenoord zich richt op jonge spelers. En geloof me het wordt nog veel erger, middelmatige spelers en gasten die over hun top zijn gaan in de zandbak nog veel meer verdienen. Dat verpest helemaal de markt.
Gewoon 1 sept afwachten en dan weer kijken
@FTM, wat denk je dat de absolute limiet is dat Feyenoord deze window voor een speler uit zou willen geven? Vind het vreemd vandaag te lezen dat de begroting van Feyenoord groter is dan die van PSV, maar dat PSV wel 15m voor Lang neer kan leggen en wij kennelijk niet.
PSV had geld over na de verkopen van Madueke en Gakpo. Als zulke bedragen binnenkomen, kan Feyenoord ook na gaan denken over aankopen van 15 mln
Of psv is weer aan het gokken op championsleague inkomsten die ze (nog) niet hebben, dat is ze al vaker duur komen te staan.
Dat was ook de reden dat ze afgelopen winter moesten verkopen (gakpo en madueke)
Heeft er niets mee te maken van hoeveel je over heb aan zogenaamde transfers, Het heeft te maken met je kredietwaardigheid en de bankgaranties die er aan de kopende clubs worden afgeven. Je kan nog zoveel verkopen maar alles wordt in termijnen betaald waardoor kopende clubs een krediet of bankgarantie afgeven waardoor de verkopende partij voor 90 % altijd gegarandeerd is aan het overeengekomen bedrag wat vast wordt gelegd bij de Notaris. Clubs betalen premies aan kredietmaatschappij waardoor je naar gelang je jaarbalans krediet wordt afgegeven, binnen je kredietwaardig bedrag wat is afgegeven kan je kopen ga je daar overheen dan wordt er een bankgarantie afgegeven door een bank gelang naar de vooruitzichten voor het volgende boekjaar. De boekjaren lopen van 1 aug tot 31 juli waardoor je nu ziet dat er veel transfers worden bekrachtigd om ze niet meer in het afgelopen boekjaar in de eindbalans mee te laten nemen. Dat is ook de reden waarom sommige clubs nu zeer actief zijn op de transfermarkt omdat ze in knijp (niet kredietwaardig meer zijn) waren gekomen over het boekjaar 2022-2023, daar dat ze nu in een nieuwe boekjaar zitten kunnen ze zich nu veel meer permitteren. Kredietwaardigheid wordt bepaalt door je eigen vermogen, transferbedragen die je heb ontvangen, transferwaarde van je selectie, eigendom etc. Langlopende schulden worden niet meegenomen maar wel kortlopende schulden, dat is de reden waardoor die grote clubs zoals Real en Barcelona zulke grote schulden hebben, komen die langlopende schulden binnen de termijn van kort lopende schulden dan zit er maar 1 ding op en dat is bezuinigen, en dat gebeurt dan ook nu bij Barcelona. Transfer die zo lang duren komen dan ook door het krediet en of bankgarantie wat afgegeven dient te worden en onder getekende papieren van de notarissen van zowel de verkoop als van de inkopende club.
Is al eens gezegd 10 mo max noet het een extreem goede speler zijn en uiteraard breed gedragen!
@FTM laatste vraag 😁 nu Nieuwkoop binnen is gekomen voor de rechterkant. Zal hierdoor een back op de transferlijst komen?
In de space van gister gaf hij aan dat een aantal spelers "op de markt is gezet", wat betekent dat ze niet weg móeten, maar wel weg kunnen als alle betrokken partijen er beter van worden. Pedersen is één van die spelers.
Okay top welke namen zijn er nog meer doorgegeven... Heb de space niet omdat ik geen Twitter heb. Of heb je een link.
Wat ik me kan herinneren in ieder geval Dilrosun en Kasanwirjo. Ik gebruik twitter overigens ook sporadisch en heb geen persoonlijk account, maar voor dit soort dingen wel leuk om een accountje aan te maken. Geloof ik wil FTM eens in de 1-1.5 week een space doen.
Accountje is zo gemaakt, zou het gewoon doen volgende keer.
Was de eerste keer dat ik de space luisterde en vond het wel leuk eigenlijk
@FTM is Nieuwkoop ook inzetbaar tegen Fortuna?
Feyenoord heeft de afgelopen jaren succes gehad door slimme, goedkope aankopen of huurconstructies die veel toegevoegde waarde hadden in het systeem.

Idrissi die veel de een tegen een aanging en goed samenspeelde met Hartman. Een goed functionerende linkerkant.

Til die door 100 keer diep te gaan tijdens wedstrijden gaten trok voor medespelers en gigantisch belangrijk was in het druk zetten

Danilo belangrijk in het druk zetten, veel tegenstanders 60 minuten uitgeput.

Er mag best wat minder laatdunkend worden gedaan over dit soort spelers. En over dit beleid.
@FTM hoor dat Heerenveen interesse heeft voor Hendriks. Is dit waar?
@FTM verwacht je nog interesse vanuit Tottenham voor Gimenez, nu Kane verkocht is aan Bayern?
Zie je nog een grote uitgaande transfer gebeuren?
Zal heel gek zijn als er niet nog een club concreet wordt voor Geertruida
Nee dat is waar, zou wel lekker zijn want dan heb je wel meer geld te besteden voor bijvoorbeeld een speler als Chaibi. Hoop namelijk zo erg dat hij komt
@ FTM Als een buitenspeler (dilrosun/alireza) verkocht wordt en een timber of wieffer ook is chiabi dan nog een optie? Met ivanusec op 10/8 bijv? Dan gaan we echt een geweldig team hebben. Of eventueel chaibi op rechts of middenveld
Laten we het hopen 🙏 wel erg duur
Zeker erg duur maar dan zien we in de Kuip ook wel behoorlijk wat vuur. Een controleur op t midden (wiefer of zerrouki) met ivanusec en stengs en in de aanval igor, santi en chiabi zou ik de CL hele hoge ogen gooien denk ik
Mooie deal voor LASK,voor ons helaas te veel. Had toch nog stille hoop .......
Reims heeft wel aardig wat geld te besteden zeg. Daramy en Nakamura. Toch 30 mil samen.
Klinkt mss raar maar ik zou altijd proberen om naast Ivanuesc ook Saelemaekers van AC Milan te huren. Die man is zo ondergewaardeerd en kan je op het middenveld zetten, maar ook op beide vleugels.
@FTM is Sinisterra in beeld voor de flank? Dit heb ik tijdens de space niet helemaal meegekregen. Thanks!
Werd alleen gezegd dat hij optie(s) in Spanje heeft als ik het goed heb
Oussama, ongelofelijke held van het kampioensjaar. Wat kan ik me af en toe toch schamen voor onze achterban.
Geweldige tandem met Hartman, gaf altijd alles voor onze club, en deze jongen krijgt zo'n ongelofelijke disrespect.
Heeft zich uitstekend bewezen, en verdiend in mijn ogen veel meer dan de onnodige haat die hij krijgt.

Oussama Idrissi, ga lekker voetballen in de zandbak. Word financieel onafhankelijk. Je verdient het.
Ik, en vele andere Feyenoords zullen je niet snel meer vergeten voor je bewezen diensten.
Geen woord van gelogen, verdient inderdaad veel meer respect dan dat die heeft gekregen. Meeste denken dat wij Man. City/Real/Barcelona/Bayern etc. zijn, alleen ze vergeten waar we vandaan komen. Vergeet niet dat we jaren lang gewoon een Cultclub in de marge waren en vooral teerde op onze historie. Nu we eindelijk beleid voeren kan het niet snel genoeg gaan van die droef toeters terwijl we lang nog niet zijn waar de huidige beleidsbepalers naar streven. Helaas is Rome ook niet in 1 dag gebouwd!
@Feyenoordtm, is die space van gisteravond op een of andere manier terug te luisteren?
Nee, dan krijg je die vervelende sites die elk woordje wat je rept uitmelken. Sorry!
Hey R-utger was lachen gisteren,ben blij dit te lezen nadat je gisteren aangaf dat Idrissi nog steeds een optie was :D
Ow helaas, ik kon gisteravond namelijk niet luisteren maar vind het namelijk meestal super interessant
Even in het Geertruida artikel kijken Daniel,zag wat mensen die een klein overzicht gemaakt hadden over de belangrijkste dingen.
\Die sites kunnen toch een account aanmaken en luisteren?
Mooi gedaan maar niet geschikt. Te wisselvallig.
Was dit de eerste optie als ivanusec niet kon komen.
Ja! Andere lijken voor alsnog te duur of zijn al verkocht.
Past totaal niet bij een topclub op zo te wachten en te hopen op een speler die niet eens zo bijzonder goed was. Ben blij dat het hem nu niet meer gaat worden, Feyenoord moet leren om proactief te zijn op de markt.
Feyenoord kan financieel niet zomaar overal meteen de vraagprijs aftikken. Wil men zich versterken met de spelers die ze op het oog hebben vraagt dat scherp onderhandelen en soms ook wat langer wachten. Het alternatief is eerder spelers halen waarvan men minder overtuigd is. Dan geef mij maar het eerste scenario.
Ja met toptransfers zoals Ivanusec is het natuurlijk logisch dat er meerdere weken overheen gaan voordat een akkoord bereikt kan worden. Maar Idrissi heeft aan het einde van vorig seizoen al laten blijken dat een langer verblijf bij Feyenoord verre van zijn eerste keus was. Dat Feyenoord dan maar blijft wachten totdat Idrissi onvermijdelijk buiten de boot valt bij Sevilla om vervolgens mis te grijpen geeft maar weer aan wat voor beleid er gevoerd wordt op dit moment. Zeer zeker logisch dat Slot zoveel te zeggen heeft over de aankopen maar in mijn optiek niet optimaal voor de lange termijn.
Wel een voorbeeldprof hoor. Prima mentaliteit en bleef maar gaan. Ook een erg goed duo met Hartman. Was wel wat belangrijker dan de meeste denken.
Inderdaad! Was zeer belangrijk voor het kampioenschap. Had hem graag terug gezien. Jammer dat ie weer een trap na krijgt
Eens, wat niet betekent dat er geen betere te vinden zijn maar hij was inderdaad, in het systeem, belangrijker dan waar hij de credits voor krijgt.
We kunne altijd hun overbieden toch als we hem echt willen hebben. Kan je eventueel het geld van Ivanusec hiervoor aanwenden. Voor 7 miljoen pak j hen wel
@FTM ik las dat die club noot meer dan 3 miljoen aan een inkomende transfer heeft betaald en dat Sevilla 6 miljoen wilt, maar ze zullen vast wel genoeg geld hebben hoor. Maar de kans dat idrissi nu nog naar feyenoord komt lijkt me kleiner dan 10% nu, wat denk jij?
@ftm kan je al meer vertellen over de mogelijke komst van de rechtsbuiten?
Nakamura ook al verkocht. Blijft niet veel meer over, druk is hoog om Ivanusec binnen te hengelen
Geen zorgen. Alleen in Zuid Amerika en Mexico lopen genoeg spelers rond die een versterking kunnen zijn. Twee jaar geleden had ook nog niemand van Paixao gehoord en nu is hij gewoon vaste basisspeler die het prima doet.
🥂🍾 ja het mooiste nieuws van de dag!!!! En door!!!
Ja mooi man. En als Ivanusec niet komt heb je straks de linksbuiten van Top Oss lopen ofzo🙈
Ik ga er vanuit dat we eerst in Zwolle gaan kijken hoor.
Negatieve reacties hier..was toch erg belangrijk in het kampioensjaar
100 procent mee eens ; zag Slot goed in tegenstelling tot veel mensen .
Goed nieuws, die zie ik niet graag terugkomen
Laatste alinea, daar doelde ik op in de space gisterenavond.
Ja, maar nu geen nieuwtje meer. Plan in het Midden-Oosten lijkt mij aantrekkelijker.
Ia Til huren een optie? Gaat banken bij PSV en scoorde bij ons 15 x
Dat Feyenoord concreet wou (wil) worden, heeft dat te maken met nog niet binnen hebben van Ivanusec? Of moet je dit los zien van elkaar
Wat zijn de potentiële namen voor 10 naast Timber
Klopt. Nog Ivanusec update? Die space was echt goed gisteren.
Arne vind dit echt verschrikkelijk. Deze jongen is er door Arne vorig seizoen doorheen gedrukt dacht ik. Niemand anders was voorstander toch?
Groot gelijk, lekker je zakken vullen daar Oussama.
Veel succes!
Mooi kunnen ze daar in ieder geval niet mee komen
Ook weer zo’n gast met ****** in z’n ogen en in z’n hersenpan. Idrissi heeft het prima gedaan en door gebrek aan concurrentie was het de meest logische optie voor slot. Als Arne kampioen word met Idrissi snap ik dat hij de voorkeur vaak kreeg en moeten wij hem ook steunen
Niks negatiefs over Idrissi toch? Lekker je zakken vullen. Is toch ook prima? Waarom zo op de man spelen gelijk..Apart.
Gelukkig, was al bang dat ie terug zou keren.
  • 1
  • 2