Bevestigd
teoman-gunduz

Foto via turkish-football

Jeugd

Teoman Günduz toegevoegd aan Feyenoord onder-21

FeyenoordTM

Feyenoord onder-21 heeft er een nieuwe middenvelder bij: Teoman Gündüz, die een ingeschatte marktwaarde van 250.000 euro vertegenwoordigt, komt transfervrij over vanuit de 2. Bundesliga.

Gündüz is een 19-jarige centrale middenvelder die voorheen jeugdinternational is geweest van Turkije. De rechtspoot komt uit de jeugdopleiding van het gedegradeerde Hertha BSC.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als Feyenoord onder 21 ook lekker in de KDD komt na 2 promoties. Kunnen we stoppen met Dordrecht en daar lekker onze talenten stallen.
Krisztián Lisztes van Ferencvárosi TC een optie als vervanger van Bullaude? Jonge talentvolle CAM.
Dit lijkt me echt een topper voor ons. Dit soort spelers zou ik graag meer zien komen. Erg goed in dribbelen en mannetje passeren.
Iemand anders die me erg interessant lijkt als aanvallende middenvelder is Gronbaek
....staande vor het vuurpeloton moest kolonel Aurelio Buendia terug denken aan die langvervlogen middag toen zijn grootvader hem meenam om kennis te maken met het ijs.
Klassieke openingszin idd.
28 wedstrijden 16 goals 3 assist, best wel netjes!
Het is alleen jammer dat hij naar 21 gaat bij PSV worden de jonkies gewoon in een Europese wedstrijd voor de leeuwen gegooid.
ja helaas. ik had sauer/zechiel ook wel erg graag willen zien spelen. misschien dat ze zondag de kans krijgen
Waarom al dat vergelijken? Er staat daar één 18 jarig groot talent in de basis. Slot heeft de grootste talenten getest in de voorbereiding en z'n keuzes gemaakt. Wellicht dat Sauer (nog altijd maar 17), Milambo en Zechiel nog 1, 2 of 3 jaar nodig hebben. Nog steeds super jong dan toch? Die komen er wel, tot die tijd genieten van andere toppers.
Ik gun dus deze kerel een mooie carriere