Primeur Betrouwbaar
paixao-feyenoord-web

Transfers

IGOR PAIXÃO · IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

Igor Paixão wordt de nieuwe linksbuiten van Feyenoord. Dit nieuws bevestigt zijn zaakwaarnemer maandagavond, zestien dagen na de primeur, aan 1908.nl. Enkele minuten eerder kwam ook het Braziliaanse Globo met het nieuws.

Bronnen melden aan deze website dat Paixão aanstaande woensdag al naar Nederland kan vliegen. In Rotterdam ligt een contract klaar die Paixão tot medio 2027 gaat verbinden aan Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

lijkt er op dat hij afscheid heeft genomen op zijn Instagram gisteren. Iedergeval mensen wensen hem succes in Europa
Krijgen we van hem geen vluchtnummer te zien 🤷🏻‍♂️
klopt het nog steeds dat hij vandaag naar Rotterdam komt ?
Dit is echt een geweldenaar volgens mij. Doet echt denken aan Sini. Ik kan niet wachten om het nieuwe Feyenoord in actie te zien (Dan bedoel ik onze Zuid Amerikaanse vrienden).
Al twee weken heb ik op hem gehoopt, al wist niemand wie hij was toen FTM de 1e keer met veel enthousiasme over hem sprak. Dat is een sterk punt van FTM: snel een bericht (zo ook Jimenez), - maar in het belang van Feyenoord nog geen naam noemen. Hij maakt je lekker! En wat is er nou leuker dan de halve dag over je favoriete club oudehoeren (met dank aan Gerard Reve). Natuurlijk: de youtube-beelden geven slechts momentopnames, en bijna iedere aanvaller heeft wel een stuk of wat geslaagde passeeracties. De beelden van Walemark gaven niets minder dan een sensatie in Zweden te zien, - maar hij was toen nog niet eens geselecteerd geweest voor de nationale A-ploeg, - en vooralsnog niet. De dribbels (daar heb je Youtube weer) van Paixao zijn andere dribbels dan dat je ze doorgaans ziet. Het zijn namelijk veelal pure power-dribbels, - maar bijna altijd ná de passeerbeweging. En hij heeft een hard schot in de benen, dat hier en daar ook behoorlijk zuiver is: vanuit de heup! Ik zou zeggen: welkom Igor!
Tevens, is het mogelijk je gebruikersnaam aan te passen?
Verander je hem in Paixãosaurus😜
Hoe heb je hem aangepast? Als Hancko komt, wil ik Trauncko heten.
Gnonto kunnen we dan ook achter ons laten

Benieuwd naar wat Paixao gaat brengen
Igor Paixão: 1.67 / 22 jaar / 37 wedstrijden / 11 goals 10 assists, het gros daarvan op het 2e niveau.

Marouan Azarkan: 1.65 / 20 jaar / 37 wedstrijden / 13 goals 11 assists, het gros daarvan op het 2e niveau.

Igor Paixão: recordaankoop, de verlosser, geweldige voetballer, we worden gek.

Marouan Azarkan: k*t lilliputter, kan er geen klote van, niet goed genoeg voor Feyenoord 1.

Laat me duidelijk zijn: zo kapot ben ik ook niet van Azarkan. Maar, verhoudingsgewijs, is het enthousiasme gepaard met een verschil van 8 miljoen euro voor iemand die we collectief 5 minuten op Youtube hebben bekeken wel echt bizar.
Dat klopt wel, maar Azarkan komt echt tekort.
Van deze jongen weet ik het niet, maar gezien het huidige beleid ga ik ervan uit dat hij gewoon beter in het spel van Slot past.
Zolang hij maar niet rugnummer 98 pakt. Pak gewoon een nummer onder de 30 als je bij de algemene selectie zit. Opvallen doe je niet door je rugnummer, maar door je spel op het veld.
Als die jongen dat graag wilt gewoon geven, niets mis mee
Ik zou het wel echt lachen vinden als straks Wieffer zijn kans pakt als Aursnes vertrekt. Volgende aankoop die voor 400k gekocht word en na een jaar 12 miljoen waard is.
@ftm met het oog op de toekomst en waarde creeëren..is Gnonto ook nog steeds een optie om erbij te halen? Goedkoper dan deze window is hij niet op te halen...misschien niet voor basis komend seizoen maar volgende zomer idrissi en denk aliriza weg...heb je dan al Gnonto en willicht Slory klaar staan

Wel enorm blij met deze aankoop, al ken ik hem net als 98% vd mensen hier verder niet...maar filmpjes zijn zeer veelbelovend
Ja maar zou toch weer Amsterdam aankomen helaas
Voordeel van alle 3 is dat ze al volop aan de competie bezig waren. Nu dus een paar goede trainingsweken meepakken en dan zouden ze beschikbaar moeten zijn.
Wanneer kunnen hij, Gimenez en Lopez spelen?
Voordeel van alle 3 is dat ze al volop aan de competie bezig waren. Nu dus een paar goede trainingsweken meepakken en dan zouden ze beschikbaar moeten zijn.
@ftm is er een kans dat Giménez zaterdag mee kan doen?
Hoop aanvallers nu in de selectie. Ook in principe middenvelders genoeg. Achterin dan vervanger voor Senesi. Een extra linksback hoeft van mij niet
Daar heb je Lopez voor en Pedersen kan er spelen Rasmussen en Hartman ook. En mocht hancko komen die kan daar ook spelen.
Er is spectaculair ingekocht maar ben zelf altijd een fan als er jeugd doorstroomt maar dat zie ik dit jaar niet gebeuren.
Je hebt ook Hartman nog als 2e linksback
Er is helaas in de voorgaande jaren erg veel jeugd weg gehaald bij Feyenoord. Nu is dat anders en houdt Arnessen het vaak tegen en zorgt dat ze bij Feyenoord blijven. Ook worden er jonge talenten aangetrokken, maar die moeten eerst nog verder ontwikkelen in bijvoorbeeld Feyenoord 018. Het komt eraan, maar het heeft even tijd nodig.

Corrigeer mij als ik het mis heb!
Er zijn zeker wat jeugdspelers vertrokken naar de concurrenten. Maar er zijn ook talentvolle jeugdspelers gebleven.

Wat je momenteel gewoon enorm mist, naar mijn menening, is dat de talenten ervaring kunnen opdoen met O21 in de KKD.

Je kon tegen Kopenhagen het verschil zien tussen Taabouni + Azarkan vs de 021 spelers.
Ik hoop dat we snel kunnen toetreden tot de voetbal piramide, dat gaat de talenten enorm helpen!
Volledig met je eens. KKD is noodzaak
Mooi en gaan spelen met rugnummer 7 graag ipv Jahanbaks
Kap nou toch eens met dat enorme narcistische toontje in de berichtgeving. We weten nu wel, dat je een aantal transfers "ingefluisterd" waren. Siert je niet om er zo mee te koop te lopen.
Heel mooi nieuws, Paixão (fonetisch Pàisjó, a valt klein beetje weg in xão) maakt de voorhoede iig divers en compleet!

Behoudens (wellicht nog een 1e) LB, een 1e LCV en een eventuele vervanger voor Aursnes (mocht hij toch verkocht worden) intussen mooi spelersmateriaal voor Slot om mee te werken, heel blij met al deze positieve ontwikkelingen
Bijlow
Geert\Pedersen - Trauner\Geert - Hancko\Rasmussen - Lopez\Hancko


Timber\Serrouki - Szymansky\Taabouni - Kokcu


Dilrosun\Walemark - Gimenez\Danilo - Paixão\Idrissi

Ali wegwezen

iemand nog aanvullingen? Ik denk echt dat we met deze selectie kampioen kunnen worden.
In principe heb je ook nog Hartman als backup op linksback, viel me niks tegen in de voorbereiding. Over t kampioenschap; ik denk dat psv en Ajax toch qua kwaliteit in de diepte deze strijd gaan winnen. Feyenoord in niemandsland op plek 3.
Plus Mike Kleijn op middenveld ook nog extra kansen Noah Naujoks als extra aanvaller
Met ajaks en psv heb ik niks te maken.
Die gozer van nec die nu moet banken voor cillesen zou als keeper wel nice zijn voor erbij. Was vorig jaar de beste speler volgens de enige twee nec supporters.
die keeper van nec die nu moet banken voor cillessen. Dat is een betrouwbare keeper van 29 jaar en dan zou je bij een bod van rond de 10 miljoen op bijlow het gewoon kunnen accepteren. Das weer 10kk in de pokket.
Als tweede keeper achter Bijlow zou ik het een goede keuze vinden, maar om Bijlow dan meteen te verkopen…
Nee zeker niet, hij was niet voor niets beste keeper van Nederland vorig jaar.
Het moet alleen niet ieder jaar lang geblesseerd zijn.
@FR023 Mijn oprechte excuses, ik kan Jens echt niet vergeten gaat heel erg belangerijk zijn voor deze jonge groep met zijn bak aan ervaring. Viel ook heel erg goed in tegen Vitesse. We all love Jens
Wieffer, basset en Toornstra zitten ook nog bij de selectie, serrouki zal geen backup worden van timber, er word actief gekeken naar een extra lb (niet Hancko) maar verder geeft het een redelijk beeld
ipv Hancko op lib, Hartman = eigen jeugd
Denk ook dat we kampioen kunnen worden, dit is echt een hele sterke selectie
Toornstra en Bassett.
Ik hoop stiekem nog op het opwaarderen en verlengen van Aursnes.. en dan geen Zerrouki
@ Feyenoordismnclub
Zou proberen om die keeper van NEC te benaderen als 2e keeper, beter om bij ons als in Nijmegen 2e keeper zijn lijkt mij.
En die jonge Noor Mannsverk te halen ,anders is hij straks weg of te duur , en persoonlijk zie hem liever komen als Zerrouki, prima speler maar Twente vraagt te veel dus helaas.

En over Ali kan best met wat meer respect gesproken worden, blijven mensen en bovenal spelers van Feyenoord
Nee met Twente moet je geen zaken doen, leuke speler mmaar niet meer dan 5 of 6 miljoen ze willen 10 miljoen hebben dat slaat nergens op. Ja goeie tweede keeper lijkt me op dit moment top prioriteit vandaag of morgen is Hij weer geblesseerd en daar sta je dan Jansen heeft te weinig ervaring !
In de tijd dat het kan dat er een rel is ontstaan, en een volwassen man van 35 gaat huilen op de radio door een sinterklaas liedje. Kan mijn dag al niet meer stuk! Alleen Hancko nog.
Je gaat bijna verlangen naar de glorie tijden dat we grootheden als Mark Diemers en Jorrit Hendrix vastlegde, Nederlandse spelers die werden gepresenteerd op oer Hollandse tijden terwijl je net je aardappelen stond af te gieten, schat feyenoord tekent die jongen met dat gekke kapsel Jorrit heet hij, ja Jorrit.

Nu liggen we allemaal tot middernacht in spanning om maar als eerste op de hoogte te zijn van weer een zuid Amerikaanse verrassing.
Ach zonder dollen fantastische zaken natuurlijk die er nu gaande zijn bij onze mooie club.
Het hele verhaal rondom de 80% voor 8.000.000 neem ik persoonlijk nog niet te serieus, in de Braziliaanse media is de prijs al 100x veranderd en het percentage ook. Laten we er vanuit gaan dat onze Dennis dit weer prima doet afhandelen.

Zo vandaag een it's happening voor Hancko en we kunnen richting een prima seizoen.
Laten ze wel 10 miljoen overhouden om die pool te kopen volgend jaar
Volgens mijn kennisen in Brasil een goede speler, waarvan ze verwachten dat hij het wel gaat maken in Europa.
Geweldig nieuws! Snelheid en diepgang en technisch. Zal wel even nodig hebben maar Igor kan een sensatie worden
Echt fantastisch zo’n speler als Paixão, maar ook Lopez & Gimenez. Laten ze er alleen wel rekening mee houden dat dit jonge gasten zijn uit een compleet andere cultuur, waar het altijd mooi weer is. In september gaat net nog wel in Nederland, maar voor je het weet zijn die gasten hier doodongelukkig met die kou & regen. Wie kent de beelden nog van Romario in z’n begin periode in Eindhoven. Sorry voor de kritische noot. Verder ben ik super enthousiast.
Romario was een andere tijd. Tegenwoordig hebben die jongens elkaar en er is goede begeleiding bij Feyenoord. En niet te vergeten, ze zijn niet de enige latino's bij Feyenoord. Gewenning komt echt wel goed, met Senesi is het toch ook goed gegaan.
maar, hoe spreek je zijn achternaam uit? Iedereen in podcasts en op tv noemt hem gewoon maar niet ;-)
Paisjao?
Geen idee eigenlijk 😁
😄 klopt ook nog! Wel een neusklank op het eind
Het eerste wat ik iedere ochtend doe is op m’n telefoon kijken of er nog iemand gekocht is en jawel hoor! Leuke tijden dit, lang niet meer meegemaakt 🤣
*********** wat **** dit!!
WE WORDEN GEKKKKK
Heerlijk wat een transfer en wat een gruwelijke transferwindow!! Maar lijkt me niet dat dit bedrag klopt.. feyenoord wilde 6 miljoen betalen voor de volledige transferrechten en nu zouden we 8 miljoen voor 80% betalen! Zeer benieuwd of we komen te weten wat het daadwerkelijke bedrag is! Maaaaar los van dat zééér benieuwd naar deze speler!!
Das mooi, nu begint het ergens op te lijken. Bank is bijna net zo sterk als je basis elf.
Ziet er goed uit op de filmpjes, heel erg benieuwd. Rugnummer 98 is nog vrij voor em gelukkig.
Vraag mij af of Feyenoord zo ver zou gaan om zo belachelijk hoog rugnummer te gebruiken. 32 is namelijk ook nog vrij. ( ik wil geen druk opleggen, hoor 😀)
Ik zou het wel heel vet vinden een keer, nummer 98.
14 is ook nog vrij. Prima nummer voor een flankspeler.
Laat ie maar gewoon zelf kiezen wat ie wil... Ook al is dat nummer 98 hahahaha als hij er dan ook nogal eens voor 2027, zoveel doelpunten in heeft liggen zijn we helemaal blij
Heer-lijk! Heel lekker dit. Nu Hancko definitief maken, een linksback erbij, en Diemers en Hendrix van de hand doen. We zijn er bijna!
Marciano is gewoon een goede 2de keep. Slot heeft ook vertrouwen in hem. Liever Ali weg nu Paixao er is. Dan heb je 4 uitstekende buitenspelers voor 2 posities
Marciano is niet ‘gewoon’ een goede 2e keep. Vanwege zn redding tegen marseille? Bijlow is allang zichzelf niet meer, er moet iemand achter staan die dat gat opvult
Mag toch hopen dat jezelf ook ziet dat Marciano een enorme drollenvanger is! er MOET een nieuwe 2e keeper bij.
Sinds dat bijlow papa is geworden is hij niet best op doel mag wel een goeie 2de keep bij !
Je hebt gelijk, Marciano moet ook weg. Die was ik idd even vergeten. En grootverdiener Jahanbakhsh ook lozen graag.
Blijf een leuke naam Traunnes, wachten is op Paixopez 😀
Alleen Aursnes gaat weg, beetje jammer voor m’n naam… Dan maar wachten op ‘Trauncko’
8 miljoen en 80% van de transferrechten
Wordt nu 9 miljoen gezegd door Braziliaanse media… 😏
Ik las al 100 miljoen triljard. Lekker boeien wat die roddelpers zegt.
Gaat er mij om dat Feyenoord nu kan en durft te spenderen aan goede spelers. 👍🏻👍🏻
Vind wel dat ali zn rugnummer 7 in mag leveren nu eigenlijk
Ik zou het leuk vinden als hij zijn eigen nummer 98 op zijn shirt laat strijken.
En dan alsnog Ali zn rugnummer erbij nemen: nummer 798
genoeg keuze in de aanvalslinie
Middenveldlinie ook als zerrouki nog komt

Kunnen we gewoon eens goede spelers inbrengen die het team nieuwe energie geven..

Gaat echt de goede kant op met ons feyenoord
Is Paixao ook gewoon ''passie'' vertaald vanuit het Portugees? Hele mooie naam dan, ik hoop dat het wat over hem zegt :D En als hij nr. 7 van Ali krijgt dan weet ik welk shirtje ik ga halen
Ik weet ook welk shirt je gaat halen, de zwart met roze. Achterop een :D, en nummer 12 waarschijnlijk omdat je zo belangrijk bent volgens jezelf. :D was 20 jaar geleden hip op msn, nu niet meer
Ik blijf het toch appart vinden dat hij maar op €800.000 word gewaardeerd door transfermarkt.nl. Maar als ik de filmpjes van hem bekijk op youtube ziet dat er zeker veel belovend uit 😄 Het begint steeds meer op mijn teams te lijken op Football manager 😄 straks winnen ze nog de champions league ☺
Ambities moet je ook niet te laag leggen :D zin in!
Transfermarkt is buiten europa niet bekend en dus ook niet vaak correct
Zijn wel meer spelers die ver ondergewaardeerd zijn op TM-site
Zo wat een held die igor! https://youtu.be/YUcbAMk6yMc
Echt benieuwd naar deze linksbuiten. Op YouTube zag het er allemaal erg goed uit.
Nu Hancko nog en een vervanger voor Aursnes en we hebben denk ik een betere ploeg dan vorig jaar. Hopelijk ook een beter team...
Als Slot dit ingespeeld dit team ingespeeld krijgt, niet de vraag of maar wanneer, dan wordt het genieten.
Beste Rutger

vanwaar in dit geval niet het symbool voor "bevestigd," maar "het zo goed als zeker" symbool?
Waarschijnlijk omdat dit nieuws via Brazilie komt en niet vanuit een insider bij Feyenoord?
Joshe ik vermoed dat je daarin gelijk hebt. Alleen nieuws wat uit eerste hand komt en je 100% zeker weet kun je als 🏅aanduiden denk ik.
Volgens mij gebruikt ie "Bevestigd" alleen wanneer ie hetzelfde nieuws bij meerdere verschillende bronnen bevestigd krijgt (als een soort extra controle).

Dit nieuws wil vermoed ik slechts 1 bron bevestigen, namelijk de zaakwaarnemer. Omdat dit wel een vrij betrouwbare bron lijkt krijgt het nieuws dan het predicaat "zo goed als zeker".
  • 1
  • 2