paixao-1

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Igor Paixāo uitgeroepen tot Speler van de Maand maart

Van de redactie

Igor Paixão is verkozen tot Speler van de Maand maart. Voor de Braziliaan is het zijn derde persoonlijke prijs in dienst van Feyenoord. Eerder won hij in januari 2023 de ‘Goal of the Month’-verkiezing en het Doelpunt van het Jaar 2023.

Maart
Paixão viel in maart vooral op met drie doelpunten in vier wedstrijden. De eerste was een vrije trap tegen Heracles Almelo, toen hij nota bene net in het veld stond. Tegen zowel sc Heerenveen (2-2, kopbal) als FC Utrecht (1-2, vlammend afstandsschot) had de buitenspeler een belangrijk aandeel in de comeback die in beide duels nog drie punten opleverde. Fraaie statistieken voor de aanvaller, met een doelpunt in elke 39 minuten!

Bekijk hier de hoogtepunten van Igor Paixão in de maand maart via de instagrampagina van Feyenoord.

Delen

Reacties

Heeft maximaal 4 goede wedstrijden gespeeld dit seizoen, buiten die 4 wedstrijden amper iets gepresteerd. Afscheid van nemen na dit seizoen, je winst pakken en een betere buitenspeler aantrekken.
Wat een onzin man, dit is pas zijn tweede seizoen hè? Hij is hier nog niet eens 2 jaar en bedenk even dat sini 3 seizoenen nodig had om te presteren. Als je naar de stats van paixao kijkt is dat ook gewoon prima als een buitenspeler. 24 g/a in 55 wedstrijden eredivisie. Even ter vergelijking Sini had er 39 in 76 en Elia zelfs een nog slechtere ratio….
Dus jij vindt dat Feyenoord er goed aan doet om hem te houden ? Feyenoord is de laatste jaren aan een geweldige opmars bezig en om een volgende stap te zetten heb je aanvallers nodig die over het heel seizoen beslissend zijn in wedstrijden. Stop alsjeblieft met vergelijkingen uit het verleden, want qua financiën en mogelijkheden is dit Feyenoord niet meer te vergelijken in de voorgaande jaren.
Ja want je ziet dat hij zich makkelijk nog verder kan ontwikkelen, hij heeft de techniek en de snelheid, hij heeft gewoon het vertrouwen weer nodig wat hij de afgelopen wedstrijden weer laat zien….. en hoezo niet die vergelijkingen? Die spelers werden namelijk op de handen gedragen, paixao is statistisch gezien even goed maar alsnog krijgt hij niet dezelfde status…. Daarnaast denk ik dat je voor hem nog wel eens een leuk bedrag kan ontvangen, ter vergelijking met gimenez maakt hij namelijk wel gewoon zijn kansen af….
Speelde zeker een redelijke maand, al had ik het Minteh ook wel gegund deze maand..