lee-towers

Nieuws

“Ik treed niet op in De Kuip, dat past niet volgens de organisatie"

Van de redactie

Als er iets te vieren valt bij Feyenoord, dan kan je de klok erop gelijk zetten. Sinds jaar en dag is Lee Towers dan van de partij. Dan vertolkt de zanger traditioneel zijn grootste hits ‘You’ll never walk alone’ en ‘Mijn Feyenoord’, tot enthousiasme van de Feyenoordsupporters. 

Volgende week staat de bekerfinale tussen Feyenoord en N.EC. op het programma en ook dan hoopt Lee Towers erbij te zijn. “Komende zondag zing ik op het Willemsplein op het feest rond de bekerfinale Feyenoord-N.E.C.”, zo zegt hij in Algemeen Dagblad. “Ik treed daarna niet op in de Kuip, dat past niet volgens de organisatie.” 

Vandaag was Lee Towers voor het laatst aanwezig bij de Rotterdam Marathon. Jarenlang omlijste hij het hardloopevenement met gezang, maar na dertig jaar komt daar een einde aan. “Ik ben niet ziek hoor, het is mijn heup, die wil niet meer. Daarom loop ik met een kruk en is het goed om na al die jaren een keer te stoppen.”

Indien Feyenoord de KNVB Beker wint, zal de club een dag later worden gehuldigd in de stad. “Ik hoop dan wel maandag op de Binnenrotte te zingen, bij de huldiging”, zegt Towers. “Het zou toch een domper zijn als dat niet lukt.”

Delen

Reacties

Zingen bij een eventuele (!) huldiging lijkt me idd een veel beter plan. De finale is weliswaar in de Kuip maar is een wedstrijd van twee teams, en om dan een 'zangert' in te huren die heel duidelijk aan één van die clubs gelieerd is, is ongepast.
@1908
Summerville player of the year van de Championship. Verkocht voor 1.5 mil en zijn waarde nu 20 mil +.

Heeft Feyenoord een doorverkooppercentage?
Leen is een levende legende, maar het is mooi geweest. Het is eigenlijk al jaren aandoenlijk. Nodig die man uit, maar geef hem gewoon geen microfoon meer.
Klopt, Leen denkt dat alleen hij Feyenoord liederen kan zingen. Zijn tijd is voorbij. Alleen realiseert hij zich dat zelf niet
Ik treed ook niet op in de Kuip. Onbegrijpelijk!
En dat terwijl wij allemaal zo graag willen dat jij komt optreden. Idd schandalig!!
Feyenoord strijdt met uitgerekend NEC om ‘nieuwe Santiago Giménez

Feyenoord en NEC hebben hun zinnen gezet op Rodrigo Huescas van Cruz Azul, schrijft het Mexicaanse FoxSports. De rechtsbuiten, die eveneens als rechtsback uit de voeten kan, stond eerder al op de radar van de Rotterdammers en ook op die van PSV. De club uit Eindhoven lijkt inmiddels te zijn afgehaakt voor Huescas.
Het is een kwestie van tijd voordat Huescas de overstap naar Europa gaat maken. De twintigjarige jeugdinternational staat in eigen land bekend als een van de grootste talenten van zijn generatie en zat dan ook al bij de selectie van de nationale ploeg. Hoewel het nog niet van een debuut kwam, geeft het eens te meer het vertrouwen in Huescas weer. De flankspeler heeft inmiddels al 77 wedstrijden voor Cruz Azul, de voormalige club van Santiago Giménez, achter zijn naam staan en pakten twee jaar geleden nog gezamenlijk de landstitel.
Naast Feyenoord zou nu dus ook NEC in de race zijn voor de Mexicaan. De Nijmegenaren zouden de buitenspeler nadrukkelijk volgen en bereid zijn om komende zomer een bod op hem uit te brengen. Het is echter onduidelijk welk bedrag Cruz Azul voor het toptalent in gedachten heeft. Data van FootballTransfers tonen aan dat Huescas op dit moment een Estimated Transfer Value van 1,7 miljoen euro vertegenwoordigt.
Klinkt goed! Kan me toch niet voorstellen dat als deze jongen kan kiezen tussen Feyenoord en NEC, dat hij het liefst in de Goffert gaat ballen.