Betrouwbaar
ilias-sebaoui-bron-twitter-kbeerschotva

@kbeerschotva [Twitter]

Transfers

'Ilias Sebaoui rond met Feyenoord'

FeyenoordTM

Feyenoord en de Koninklijke Beerschot Antwerpen Club zijn het eens geworden over een transfer van Ilias Sebaoui (21). Dat meldt Sacha Tavolieri dinsdagavond op Twitter. 

De Belgisch-Marokkaanse aanvallende middenvelder gaat zich voor drie seizoenen verbinden aan de Rotterdammers. In zijn eerste seizoen wordt hij gestald bij FC Dordrecht.

Update: Gazet van Antwerpen voegt aan het nieuws toe dat Sebaoui donderdag medisch gekeurd wordt en vrijdag tekent in Rotterdam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Lijkt hier de Muppet Show wel, die twee mopperende oudjes..Man,man,man..het is nog geeneens 1 juli en je krijgt hier nu al een depressie van alle negativiteit. Is er hier nu echt iemand die denkt dat we het budget hebben voor een ploeg die hoge ogen gaat gooien in de CL?
Leuk maar nu willen we versterkingen zien voor het 1e elftal
Waarom dan als er niks meer weggaat hoeven ze ook niks te halen alleen nog een linksbuiten maar dat kan wel lang op zich laten wachten
Vervanger orrie zou ook wel fijn zijn
Vervanger voor orrie is zerrouki
Totaal andere spelers en positie
Vervanger van Kokcu, 2 buitenspelers van niveau en iemand achter Hancko, want Rasmussen is ook vertrokken
Beetje opletten... nieuwe spelers komen pas na 1 juli omdat dan het nieuwe boekjaar begint...
Reken er maar op boys: Hancko gaat nog weg deze transferzomer. Gaan hele zware tijden voor ons als ik ook de namen voorbij zie komen achter de schermen: Idrissi, Van Hecke, van de Beek (helaas geen grap!), Delano Burgzorg (zucht!).... het is echt heel triest. We hebben echt het geld om een mooie stap naar voren te maken, maar ze doen nu hele rare dingen in de kuip.
Kijk eens aan, nog een transfergoeroe die het allemaal weet wat er achter de schermen gebeurd.
Ach, als jij in mijn positie had gestaan zou jij ook de noodklok luiden! Laten we hopen dat het zich zoals vorig jaar ontwikkelt.
In welke positie sta je dan? Buitenspel toevallig?
Ik zit dicht op het vuur zoals FTM zou zeggen. Ik denkt dat hij zal beamen dat er een aantal schrikbarende namen tussen zitten die het revue passeren.
Als dit een noodklok is...
Meer een tafelbelletje.
Ach je kan lacherig doen, maar het ziet er niet rooskleurig uit. Een typisch geval van "don't shoot the messenger!". Wacht maar af.... ik hoop dat ik ongelijk krijg.
Jij lijkt meer op Karel de zeikerd
Lijkt me sterk dat we Hancko laten gaan, tenzij er echt een niet te weigeren bedrag komt. Met een Geertruida en Hartman hebben we al 2 spelers waarbij je eerder een vertrek verwacht gezien de contractduur. Verder begonnen we vorig jaar met de namen als Dost,Ekkelenkamp,Sinkgraven. Uiteindelijk viel het allemaal wel mee en hebben we toch nog een paar aardige spelers gehaald.
Nee, we hebben dat geld juist niet. Interview met Slot niet gezien? Velen denken maar dat de zilvervloot voorbij is gekomen en dat klopt niet. Dus moeten we het doen met namen waar we een paar jaar geleden nog voor getekend zouden hebben.
Nee, dan heb jij Slot niet juist begrepen. Hij heeft gemeld dat we het geld dat we van Kokcu hebben niet 1 op 1 kunnen herinvesteren. Dat is juist, omdat er een portie andere zaken is gereserveert. Het totale transferbudget van dit jaar is HOGER dan vorig jaar. Alleen wel spijtig dat daar al een stuk van naar Zerouki is gegaan.
Donny vd Beek? Als je zijn achtergrond buiten beschouwing laat en hij weer fit is ,zou hij prima in het systeem kunnen functioneren. Is een betere variant van Til. Objectief gezien dus helemaal niet zo raar, van Hecke is echt beter als hij op dit jeugd EK heeft laten zien, dus ( zeker voor de toekomst) ook niet raar en Idrissi heeft het niet heel slecht gedaan. Weet niet wat jij denkt dat we allemaal kunnen halen,maar ik vindt dit nogal meevallen.
Zeg niet dat ze die moeten halen,zeker niet voor dat geld, maar we moeten wel realistisch zijn over welke spelers bereikbaar zijn
Ik hoop dat die namen van jou geen werkelijkheid zijn. Van hecke vond ik echt matig op ek onder 21 net zoals summerville.
Volgens mij snap jij het niet helemaal. Sorry dat ik het zeg. Het is nog geen 1 juli en feyenoord en DORDRECHT hebben versterkingen nodig. Ik denk ook dat je meer geloof in het scoutingapparaat moet hebben. Deze jongen is ook pas 21. Hartstikke jong.
Vraagje: waar kan ik kaartjes kopen voor de Johan Cruyff schaal
Wat dacht je ervan om gewoon even contact op te nemen met Feyenoord?
@FTM is Feyenoord van plan om 10 miljoen euro aan een linksbuiten uit te geven aangezien elke speler tot nu toe een marktwaarde van rond de tien miljoen had. Of is de kans ook nog aanwezig dat we daar een goedkopere optie/huur gaan zien? Hoop op het eerste als we de Champions League in gaan en weer mee willen doen om de prijzen.
@FTM is Paulinho in beeld bij Feyenoord (die van Leverkusen nu uitgeleend is aan Atletico Mineiro)?

Loopt uit contract in juli, is jong, prima statistieken en lijkt me een meer dan prima speler voor op linksbuiten terwijl hij ook op andere posities in de voorhoede uit de voeten kan.
Is er belangstelling voor bijlow?
Ja, zijn vriendin ken nie zonder hem.....!!
Naar Dordt kijken wordt toch nu stuk leuker. Misschien maar weer keertje naar de krommedijk
Volgens mij kunnen ze wel wat supporters gebruiken...
Zoveel gaan er niet in het mooiste stadion van Dordt.
Dit zijn prima gokjes die we kunnen nemen. Tuurlijk willen we versterkingen voor het 1ste maar besef de transfermarkt is pas open. Die versterkingen voor het 1ste gaan er zeker nog komen. We halen jonge spelers voor zo goed als niet en stallen we bij Dord om minuten te maken niks mis mee. Zo iemand als Tsoungi gaat je minimaal 4 miljoen opleveren.
Voorzichtig met je glazenbol hè
Denken aan de toekomst en een club helpen aan betere spelers!

Win win!
En nou gewoon voor t 1ste aankopen doen. Dordrecht blijft nieuwe spelers/trainers krijgen. Genoeg tijd/energie in gestoken voor nu
Uiteindelijk eindigen ze toch weer ergens onderdaan. Zie alleen dat stadion al, wat wil je nou van zo’n club maken met alle respect hoor.
Is ons stadion topclubwaardig.als het gaat regenen lekt t als n gek.wij moeten ook verbouwen of n nieuwe
De kuip is het mooiste stadion van Nederland dus gewoon renoveren...niks nieuw stadion
En dan maar steeds lezen dat er geen geld is……..
Heeft ie nooit gezegd. Hij zegt dat we niet alles kunnen herinvesteren, dat is iets heel anders.
Toch simpel. Wat Feyenoord ook verkoopt het zal op transferbudget geen invloed hebben, 1 goeie buitenspeler en het geld voor grote aankopen is op….
Niet alles kunnen herinvesteren betekend niet gelijk niks he?
Of wil je ook dat vorig jaar het transferbuget niet is gestegen door verkopen? In de winter moesten we nog bedelen om 4 miljoen bij elkaar te sprokkelen voor veerman en na verkoop van sinisterra en malacia werden ineens te nodige miljoenen uitgegeven, toeval zeker?
Leuk dat we weer een paar ton over de brug gaan gooien om een club uit het rechterrijtje KKD te helpen.
Ik hoop natuurlijk dat ik over 2 of 3 jaar, misschien 4, terugkijk op dit beleid en dat dit soort spelers echt van waarden zijn geworden voor ons als club, maar op dit moment krijg ik alleen maar het idee dat dit soort spelers gehaald worden om een jaartje bij Dordrecht te spelen, daarna misschien onderkant Eredivisie en dan hopelijk voor een miljoen of 2 de deur uit.
We halen 3 spelers voor Dordrecht : Sebaoui , Aramburru en Tsoungi totaal betalen we er rond de 700.000/800.000 die gok kunnen we nemen. Tsoungi gaat dat alleen al 5x zoveel terug verdienen.
Je bedoelt zeker geld over de balk gooien ?
Hij gooit het liever over de brug, moet hij weten… 😂
Dordt krijgt wel een sterk team zo.
Who cares of de slechtste kkd club een sterk team krijgt....
Omdat een aardig aantal spelers door Feyenoord daar gestald gaan worden.

Nog meer domme vragenm
Domme vragen stellen is echt jouw ding he. Je zal ook wel geen baard hebben.