hartman

VK Sportphoto

Nieuws

Punt tegen Georgië niet genoeg voor kwartfinaleplaats Jong Oranje (1-1)

Ference

Jong Oranje heeft zich niet weten te plaatsen voor de kwartfinale van het EK. De ploeg van trainer Erwin van der Looi kwam niet verder dan een 1-1 tegen Georgië, waarmee Oranje op een puntentotaal van 3 blijft steken en derde eindigt in de poule. 

Dat betekent dat Feyenoorders Hartman en Timber kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Waar Hartman vandaag 83 minuten speelde, moest Timber toekijken vanwege een schorsing. Wel kwamen oud-Feyenoorders Summerville en Burger in actie bij Jong Oranje. 

 

Scoreverloop: 

Nederland O21 1 -1 Georgië O21

43' 0-1 Davitashvili

45+6' 1-1 Taylor

 

Opstelling Jong Oranje: Verbruggen; Van Ewijk (83' Manhoef) , Van Hecke, Van de Ven, Hartman (83' Maatsen); Burger (75' Dallinga), Taylor, Gravenberch; Ekkelenkamp (75' Tavsan), Brobbey (21' Zirkzee), Summerville. 

 

Stand Poule A: 

  Land: Punten: 
1.  Georgië O21* 5
2.  Portugal O21* 4
3.  Nederland O21 3
4.  België O21 2

Delen

Reacties

Zelfde probleem als bij het grote Oranje. Geen (goede) spits
Dat is toch tekort door de bocht, lijkt mij in dit geval ook een trainer welke totaal niet functioneerd
Elke andere trainer haalt meer uit deze groep, dan dat mislukte aftreksel dat van Looi heet. Zit totaal geen idee achter.
Vind het grote probleem dat de vleugels te weinig werden gebruikt. Bijna geen uitdraaiende voorzetten van links of rechts. Summerville liet zien totaal geen versterking voor Feijenoord te kunnen zijn. Alleen toen Tavlan van NEC erin kwam kwam er eindelijk gevaar van de vleugels. Ook vind ik Heerenveenspeler Milan van Ewijk door zijn beweeglijkheid (als een van de weinigen) een mogelijke versterking voor Feijenoord. Heeft ook aanvallend tenminste een voorzet. Verder bleef het team maar continu door het overvolle midden breien. Dom spel.
Ik mag toch hopen dat Feyenoord niets met die Summerville gaat doen. Wat een drama is die gozer.
Iedereen schreeuwt summerville. Maar kijk hem nu 3 wedstrijden🙈 deze jongen is toch niet beter dan wat we al hebben?
Idrissi kreeg regelmatig veel kritiek op diverse forums maar gelukkig zag Slot het anders . Is toch nog veel vaster dan dat Summerville is . Zelfde geldt overigens om de roep om van Ewijk. Is best wat van te maken ( net als van Summerville overigens) maar ik heb hem toch geen dingen zien doen waardoor ik zou zeggen die is veel beter dan Pedersen .
Mooi.
Kunnen Hartman en Timber nog ff een korte vakantie houden en fris aansluiten bij ons Feyenoord 💪🏼
Systeem niet goed, einde oefening.
Nieuwe coach komt weer uit 020 hoek ,dus er zal voortaan wel niemand meer opgeroepen worden
Je kan wel zien dat Summerville niet gehaald moet worden
Jong oranje is waarschijnlijk nog een grotere schande dan het 'grote' oranje, echt bizar hoe de Nederlandse 'top talenten' zich laten zien
Mooizo, kunnen ze nog ff goed op vakantie ;)