varkenoord-feyenoordnl

VK Sportphoto

Jeugd

Ilyas el Moussaoui vertrekt naar sc Heerenveen

Moreno

O21-spits Ilyas el Moussaoui verlaat Feyenoord na vijf seizoenen. De Marokkaans jeugdinternational liep uit zijn contract en vervolgt zijn carrière in Heerenveen.

El Moussaoui kwam op 14-jarige leeftijd over van NAC Breda. In januari 2020 tekende hij zijn eerste profcontract in Rotterdam, maar tot een echt succes kwam het niet voor de spits. De 19-jarige aanvaller speelde dit seizoen zijn wedstrijden voornamelijk in de Onder 21 van Feyenoord en kwam daarin tot zes goals en drie assists in 26 wedstrijden.

Heerenveen ziet in tegenstelling tot Feyenoord wel heil in de aanvaller. Hij zal in Friesland starten in het beloftenteam, maar de spits droomt zelf al van het eerste elftal, laat hij op de website van de Friezen optekenen. 

Delen

Reacties

Heeft Feyenoord interesse in Sahraoui @FTM?
Leuk spitsje maar springt er niet bovenuit. Hij was wel veel belovend, maar scoort te weinig om in aanmerking te komen voor Feyenoord 1. Misschien lukt het hem daar wel.
Echt jammer, letterlijk totdat hij z’n contract tekende ging het zeer goed. Ik weet nog dat hij doordeweeks z’n contract tekende en zaterdag echt grote kansen mistte.
Jammer dat z’n ontwikkeling gestagneerd is. Hoop dat ie het redt daar.
Misschien niet, misschien is het Idrissi 2.0. We weten het geen van allen van te voren.