Betrouwbaar
yv2023312yv2023312a1b08036

VK Sportphoto

Nieuws

'Zaakwaarneemster Slot morgen in gesprek over vertrek; Feyenoord vraagt ruim 10 miljoen'

Moreno1908

Arne Slot en zaakwaarneemster Rafaela Pimenta onderhandelen morgen met het Dennis te Kloese over de voorwaarden om Feyenoord deze zomer te verruilen voor Tottenham Hotspur. Dit meldt de Daily Mail

Het Britse medium meldt dat een akkoord tussen Feyenoord en Spurs steeds dichterbij komt. De Rotterdammers verlangen een bedrag van tien miljoen Britse pond, wat neerkomt op ongeveer elf miljoen euro. Tevens zou het eerste transfertarget van Slot een speler worden die hij inmiddels goed kent, namelijk Orkun Kökçü.

De kampioenscoach is de nummer één keuze van Tottenham-voorzitter Daniel Levy, maar niets kan worden bevestigd totdat Rafaela Pimenta woensdagmiddag in gesprek gaat met Dennis te Kloese. Slot heeft een ontsnappingsclausule van om en nabij de vijf miljoen euro in zijn contract, maar deze clausule kan pas in de zomer van 2024 geactiveerd worden. De kersvers kampioen van Nederland wil Slot graag behouden, en dus is het waarschijnlijk dat er alleen overeenstemming zal worden bereikt als Tottenham ruim tien miljoen op tafel legt voor de coach van Feyenoord.

De verwachting is dat niet alleen Slot zelf zal vertrekken uit de staf van Feyenoord. Ook assistent-trainer Marino Pušić zal Slot vermoedelijk volgen. Heeft Spurs de coach binnen, zal de jacht Orkun Kökçü verder geopend. De 22-jarige Turk zou ruim 40 miljoen moeten kosten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Er is zeker nog wel een kans dat Slot blijft.
Slot naar de Spurs, giga salaris daar.
Met kerst ontslag. Giga afkoopsom daar.
In januari volgt ie Heitinga op. Zit ie toch in 020, bovenop een hele dikke zak met flappen.
Mogelijk ja.
Juist ....dat enge idee bekruipt mij ook.

Dan zou het wel een gladden aal zijn
Kom op met dat nieuws
Te weinig 10 miljoen lekker laten betalen geld zat die Engelse...

En kokcu 45+ niks geen 40 gewoon dokken en geluk.
Package deal: Slot, Pusic en Kokcu voor 60 mln
Stop met die onzin!
We zijn geen supermarkt die kwantumvoordeel weggeeft maar eerder een exclusieve parelkweker die unieke exemplaren alleen aan de hoogste bieder verkoopt.
Want in Rotterdam
- hoor wat ik zeg -
bij Feyenoord
ja, bij Feyenoord
loopt niemand weg!

Mijn Feyenoord - Feyenoord
In de Kuip wordt weer gescoord!
Wel bijzonder dat de zaakwaarnemer van Slot aan Feyenoord moet vragen wat hij kost. Levy kan toch gewoon zelf bellen of niet dan. Die wilt hem hebben.
Dat verhaal maken de kranten er van.
Wat ik heb begrepen heeft Feyenoord de afspraak die al stond met die zaakwaarneemster vervroegd, gezien alle commotie, om Slot een nieuw sterk verbeterd contract aan te bieden.
Zowel Te Kloese als Slot hebben gezegd, dat zich nog geen club bij Feyenoord heeft gemeld om het contract van Slot af te kopen.
En het lijkt me al helemaal sterk dat die engelsen tegen pimenta hebben gezegd en haar volmacht hebben gegeven om namens tottenham dat te gaan regelen.
Daar is die Levy helemaal de persoon niet naar, die regelt alles daar van de koffiejuffrouw tot de technisch manager.

Wat mij betreft wordt de vraag of Slot dat nieuwe contract accepteerd of niet en als ie het niet accepteert , omdat dan blijkbaar tottenham hem wil overnemen, zullen die engelsen met Feyenoord moeten overleggen.

Op Engelse fora wordt nadrukkelijk gesproken over Slot, met wel vrijwel overal het identieke commentaar dat Levy forse salarissen betaald, maar in geen geval 10 tot 15 miljoen gaat overmaken om een contract af te kopen voor een trainer.

Ik schat de kans niet zo hoog in, dat Slot deze zomer vertrekt , want dat zou betekenen dat of Feyenoord water bij de wijn moet doen of dat Levy toch fors in de buidel tast en beide opties lijken me niet echt realistisch.
1908-Rotterdam
Mooi geformuleerd!
Lijkt me overigens sterk dat Feyenoord gaat onderhandelen met Pimenta over de afkoopsom. Of deze gaat communiceren.

Denk dat Ten Kloese het gewoon houdt bij wat Slot bij Feyenoord kan krijgen. En dat Tottenham zich maar moet melden met een niet te weigeren bedrag als het echt serieus is.
Ricardo_cruz
Het is verdomd jammer, maar niet te veel woorden meer aan vuil maken. Maar als laatste wil ik nog kwijt dat ik me echt heel erg in deze man vergist heb.

En door!!!!!!!!
Dit gesprek stond al veel langer gepland... De Engelse media geven er weer een draai aan die voor hen gunstig is... Lees ook nog steeds hier en daar in de Engelse media dat er een clausule is en die is er toch echt pas volgend jaar... Ook dat bedrag van (ruim) 10 miljoen lijkt me een gok...

Kans dat Slot weg gaat lijkt me groter dan dat hij blijft, maar dat vandaag alleen nog maar even afgetikt moet worden voor welk bedrag is gewoon niet zo...
@FTM Waatom werd Hancko zo sterk gepromoot gisteren op Twitter bij de Spurswatchers? Gaat die ook met Slot mee? “They need that quality. “
Nodig doen ja. Hij moet echt blijven hoor.
Als slot dan zo graag naar dat middenmootertje in engeland wil gaan dan moet hij dat zelf weten, maar hij blijft wel van onze spelers af, ben toch een beetje teleurgesteld in Arne.
FTM: Hoelaat is de afspraak van Te Kloese met de zaakwaarnemer?
Feyenoordvooraltijd
10 miljoen een lachertje. Mag hopen dat dit niet waar is. Het is weer uitverkoop bij Feyenoord.
Alles onder de 20 miljoen slaat nergens op
In mijn idee is Rafaela Pimenta dé luis in de pels.
Ze moet tenslotte ook geld verdienen, toch?

Arne denk na!
Inderdaad ook mijn idee
Luis Sinistera
Dat is inderdaad het hele verhaal... Paar belangrijke cliënten verloren... Wil nu scoren en geld verdienen... Misschien heeft ze zelfs zonder overleg met Slot al een JA verkocht aan Tottenham...
Zo iemand denkt echt niet aan Feyenoord, maar aan haar eigen status en portemonnee...
Nee! Die Rafaela Pimenta is allang binnen.
Gaat vaak om de eer niet zozeer om het geld.
Het Riaola imperium is flink uit elkaar aan het vallen.
Dit zou voor haar een groot succes zijn en wellicht kunnen dan gelijk spelers mee liften naar Spurs
Dat doen ze al met niks doen
Een speler draagt een x aantal procent van zijn loon af aan zijn makelaar
Dat verschilt per makelaar maar kan gaan van 7 tot 12 procent
Ze verdienen niet alleen aan een transfer
Correctie 5 tot 7 procent en met een transfer kan het oplopen tot 30 procent
Ricardo_cruz
NEE = NEE,
je hebt niet voor niets je contract verlengt toch?!!!
Minimaal 15 mil
Dus, te Kloese gaat een beetje moeilijk doen. Die onderhandelingsskills zijn zn kwaliteit:
Slot: 15 miljoen
Pusic: 1 miljoen
Kökcu: 50 miljoen

Lekker man 😉
Zou echt dikke prima zijn. Ook lekker voor die gasten, lekker vrij doordeweeks.
Dit gaat Ten Kloese toch niet met Pimenta bespreken? Of zij moet aangeven namens Tottenham te spreken. Wat een rare situatie zou opleveren.
Slot heeft toch dat wijf als makelaar dus zij moet werken voor der geld
Dit is een redelijk bedrag waarmee je jezelf wat mogelijkheden geeft en je Slot niet blokkeert in het najagen van zijn dromen.
Gebruik het geld om Graham Potter naar de Kuip te halen. Vraag Henrik Larsson, die zich zeer lovend over Potter heeft uitgelaten n.a.v. zijn resultaten en werkwijze bij Östersund, voor de Pusic rol. La kun je hem ook een 'eigen assistent' gunnen uiteraard.
Zijn resultaten bij Swansea en Brighton & Hove Albion waren ook dik in orde en ik heb niet de indruk dat het teleurstellende presteren van Chelsea aan hem lag, gezien de resultaten onder zijn voorganger en opvolger. Pas op want anders gaat 020 hem nog benaderen......!
Ben je wel helemaal lekker ?
Potter wil minimaal een jaarsalaris van 10 miljoen, dus een contract van 1 jaar ?
Tjongejonge , wat een achterlijke suggestie
Kees heeft waarschijnlijk al 30 bier erinnzitten hahah
Lachen om je eigen opmerkingen....tja.
Ik probeer het nog luchtig te houden. De meesten hier verklaren je als achterlijke gek.
Zo had ik het nog niet bekeken. Ik neem de kritische suggestie onmiddelijk terug!
Ik constateerde zojuist dat degen die me voor achterlijke gek uitmaakte vanwege de suggestie Graham Potter zelf met de naam Spaletti op de proppen kwam. Zoveel inconsequentie daar zie ik dan ook de humor wel weer van in. Hopelijk Wimpie ook, dan kunnen we allemaal vrolijk verder.
Tjongejonge wat een opgewonden reactie. Wat dat betreft achterlijker dan welke suggestie dan ook. Tenzij je de zaakwaarnemer van Potter bent, dan heb ik niks gezegd, maar als dat niet zo is ben je een zielig infantiel mannetje (of vrouwtje).
Doe je met dik het dubbele waarschijnlijk ook niet en anders wacht Slot nog maar een jaartje met het najagen van zijn dromen! De inkt van zijn handtekening is net opgedroogd dus geen medelijden met hem hoor.
Gewoon 50 miljoen vragen anders gewoon contract uit dienen
Met die nieuwe champignons league is het cruciaal om volgend jaar bij de eerste 2 te eindigen. Dat levert 60 tot 80 miljoen op.
Dus misschien kunnen we die 60 miljoen al binnen halen door Slot en Kokcu voor dat bedrag te verkopen aan Spurs.....
.
Ik heb Slot letterlijk horen zeggen , dat ALS ie weggaat het ook voor Feyenoord goed moet zijn.
Dan hoeven we ons geen zorgen te maken denk, als die engelsen een nagelmannsbedrag van 25 miljoen aftikken is het rond.
En anders blijft ie
Dit posten en dan een ander voor ********** uitmaken. Hoeveel hersencellen heb jij eigenlijk? Veel meer dan 3 zullen het er niet zo, lijkt me.
Maar ze werken wel, dan kan jij er wel 100 hebben, maar die zijn allemaal inactief
Ach joh elders heb ik de opwinding die we gezamenlijk veroorzaakten allang gerelativeerd. Jij het daar na een nachtje slapen nog steeds moeite mee. Jammer. Daar zit dan, wat mij betreft het grote verschil tussen jou en mij. Dus om aan dit gezeur een einde te maken: Je hebt gelijk, ik ben zo dom als olie en jij bent het meesterbrein onder de voetbalsupporters. Ben je nou blij?
Helemaal blij, alles klaar, fijne dag gewenst
Een kinderhand is gauw gevuld ;-)
Ik vind 10 eigenlijk wat aan de lage kant......
Good-and-bad-times
Ik ben benieuwd of Feyenoord het zal aandurven met Dick Schreuder. Hij heeft op dit niveau nog weinig ervaring. Maar ik ben van mening dat hij wel past bij Feyenoord. Hij is dag en nacht bezig met het spelletje, helemaal gek van voetbal, speelt heel aanvallend voetbal en verwacht van zijn spelers volledige inzet en discipline. Denk alleen dat een club als Feyenoord nog te vroeg voor hem is.
Volgens Krabbie is er al een lijntje uit gegooid naar Tomasson.
krab is wel de laatste die je serieus kan nemen. die roept altijd maar wat
Krabbie roept ook marcel keyser🙈🙈
Als ik naar de slectie van Blackburn kijk; veel jonge Britse spelers, is Tomasson aan een project bezig bij die ploeg. Als ik hem was zou ik dat nu niet onderbreken voor Feyenoord. Stel hij is daarmee over een periode van 3 jaar succesvol mee, dan is hij nog pas 50 en gepokt en gemazeld. Dan komt Feyenoord vast nog wel een keer.
Iets dergelijks geldt ook voor Cees van Wonderen al is die wel iets ouder. Als hij volgend seizoen met het aanvallender voetbal dat hij nastreeft Heerenveen op Utrecht- of Spartaniveau brengt, dan is zijn staat van dienst (Oranje onder 17, Go Ahead) nog iets mooier en komt de Feyenoord-optie mogelijk ook nog wel.
Los van een paar verdienstelijke wedstrijden vorig seizoen op ED-niveau heeft hij ongeveer de ervaring van Heitinga en Van Nistelrooij. Gelet op het grote succes van die twee, is Dick Schreude de ideale man.
Hoe laat is het gesprek eigenlijk? Dan hoeven we vanaf moment pas te gaan F5-en.
Gewoon aan. Jin contract houden en anders de absolute hoofdprijs vragen.
Wat er ook gebeurt; ik hoop niet dat ze met Marcel Keizer als opvolger komen aanzetten.
Lowiekedevos
Dat is een understatement ja!
Als het waar is,10 miljoen voor slot veel te weinig,met Kuckcu, totaal 100 miljoen euro.
Anders mag het nóóit doorgaan.
Ik verbaas me er altijd over dat in de nieuwsberichten altijd al bekend is wat iemand gaat vragen, da s wel slecht onderhandelen als je van te voren een niet erg spectaculair bedrag noemt. ( over een jaar is er een clausule voor 6 miljoen, dan is tien wel wat weinig.)
Ben ik dan zuur als ik denk waarom wil je dan perse Zerrouki en van den Belt hebben als je toch de club gaat verlaten? Misschien dat een nieuwe trainer denkt wat moet ik er mee?!
Geloof me er komt een nieuw trainer en Zerrouki gaat totaal niet in beeld komen. Eindigt net Ayoub op de bank.
En Amrabat, die is nou 40 miljoen waard
Kijk, dit vind ik nou een goeie vergelijking. Amrabat had de schakel kunen zijn tussen ElAhmadi en Aursnes maar Van Geel durfde in 2018 Van Bronckhorst niet tegen te spreken. Dat was zijn echte fout, niet het halen van Amrabat een jaar eerder.
Al heb ik ook mijn twijfels of het slim is om Zerrouki voor dat bedrag te halen. Timber als opvolger van Kokcu zie ik nog niet meteen voor me en dus is de bezetting Wieffer, Timber, Zerrouki driedubbelop. en dus ligt kapitaalvernietiging op de loer. Maar ik laat me graag verrassen.
Als ik het goed heb begrepen wil Slot, en laten we daar maar van uit gaan , omdat ie nog steeds onze trainer is, met de punt naar achteren spelen. Timber lijkt me niet de speler die als 6, verdedigende middenvelder, gaat spelen, maar meer als een 8.
Tenminste, dat lijkt mij.
Dan hou je Wieffer en Zerrouki over en dat heb je nodig als je competitie en CL gaat spelen.
Wieffer is bijvoorbeeld de eerste CL wedstrijd al geschorst en ga er maar van uit, dat er nog wel meer schorsingen en/of blessures komen.
Grappig, ik kan je steeds beter volgen en het verhaal van de plannen van Slot in de winterstop bij Feyenoord tv van afgelopen maandag, leken dat idd te suggereren.
In dat geval heb je dus Timber en Van den Belt voor rechts aan de zijkant en Wieffer en Zerrouki voor rond de lengte-as. Blijft Szymanski dan heb je alvast een linkspoot voor de linkerkant en zou je daar aanvulling bij moeten zoeken voor een dubbele bezetting. Waarbij het misschien een optie is om een fitte Wålemark daar uit te proberen. Dan zou de komst van Ernst Nuamah om toch een extra linkspoot voor de flanken voorin te hebben een héél mooie aanvulling zijn. Volgens mij dan toch.....
En dan ben ik Bullaude helemaal vergeten..............!
Zerrouki is een speler die je straks nodig hebt als je ook nog CL gaat spelen en is een prima speler , v.d.Belt gewoon een prima talent waar je je voor 800.000 nooit een buil aan valt.
Beide spelers zijn niet alleen op voorspraak van Slot gehaald maar van de hele technische staf en scouting.
Als je rekent dat Kokcu weg gaat en Wieffer de 1e CL wedstrijd geschorst is, wie wil je dan gaan opstellen op het middenveld, je hebt komend seizoen minimaal 16 spelers nodig en vooral het middenveld wordt cruciaal want daar win of verlies je de slag.
Van de Belt is prima aankoop voor die prijs. Zerrouki is gewoon voor veel te veel geld gehaald. Recordaankoop voor breedteversterking is niet handig. Want iedereen is het erover eens dat als iedereen fit is hij zeker geen basisspeler zal zijn.
Dit is typisch een discussie waarin iedereen een beetje gelijk heeft. Stel Wieffer raakt geblesseerd dan zijn we ozo blij dat Zerrouki er is. Stel Roma gaat niet met Wijnaldum verder en PSG hoeft hem ook niet meer, dan is hij van harte welkom in de Kuip, neemt de rol van Kokcu over (en wordt leermeester voor Van den Belt) en van het trio Wieffer, Zerrouki, Timmer zijn er opeens 2 voor de breedte. Ja, dat is een beetje zonde geld natuurlijk.
Nou, ik denk dat deze jongens prima bruikbaar zullen zijn ...
Lowiekedevos
Dit zijn toch los van Slot gewoon prima aankopen? Het grootste talent van de KKD voor een prikkie en Zerrouki overlegd dit jaar ook zeer goede statistieken: o.a. hoogste expected goalswaarde dit seizoen. Hij stond het vaakst aan het beginpunt van een aanval, Kokcu stond hierin bijv. 4e.
Nee een serieus optie zou voor mij Patrick van Leeuwen zijn. Doet het goed bij Zorya en heeft Feyenoord verleden.
Will Still halen.
Die is dus weg. Haha. Dan maar duimen op een antonie achtige situatie. 150 miljoen voor Kokcu
Iedereen gepikeerd dat er naar 11 mio gevraagd wordt, maar we weten niet eens of Feyenoord dit bedrag gaat vragen en Slot heeft nig maar 1 prijs gehaald is nog geen ervaren trainer due kun je niet vergelijken met Nagelsmann. Wie zegt dat we ver komen in de CL met Slot komend seizoen en in de zomer van 2024 gaat hij voor stukken minder weg. Het hoogst haalbare is nog een keer kampioen worden en dan 3e worden in de CL en dan de UEFA in. Feyenoord moet gewoon een reële prijs vragen en op zoek naar een trainer die spelers beter maken en aanvallen voetbal speelt . Niet te jong blijven hangen in Slot . Er is nog steeds leven na Slot. Iedereen die naar Slot geluisterd heeft weet dat hij heel graag weg wil. Eerst is het Ajax, daarna Leeds en nu de Spurs. Ik heb hem nooit horen zeggen dat hij graag bij ons zou willen blijven. Ik heb vertrouwen in DtK.
@FTM volgens krabbendam worden keizer en gio genoemd hopelijk niet toch?
Tandenstoker
Geloof hier dus niks van.
Hoop ik echt niet dat is echt een grote stap terug
Keizer wil niet terug naar nl
Gio word wel genoemd voor de technische staf maar niet als trainer
Ik zou gio nemen als technisch manager voorlopig
Gewoon 45 mln Kokcu en 15 mln Slot en Pusic.

Verder 10% op doorverkoop Kokcu.

Bonussen;

Behalen CL 5 mln
Behalen EL 2 mln
Behalen CL 1 mln

Niet onderhandelbaar taken it or leave it voor zondag avond beslissen, want anders houden wij Slot aan contract en verkopen Kokcu aan andere gegadigden PUNT
Denk dat je het aardig inschat en zo simpel kan het zijn. Helder is het in ieder geval!
Wij zijn ook wijze mannen uit begin jaren 70" ;-)
Haha, klopt als een bus!
Ik mis alleen nog de bonus bij een kampioenschap van Tottenham zolang Slot daar trainer is , kans is klein maar je weet het maar nooit
Tandenstoker
Laat lekker gaan. Helemaal geen zin in iemand die liever weggaat. Maakt mij niet uit naar welke club. Het is belangrijk dat wij een goede vergoeding krijgen en deze lijn gaan doorzetten zonder Slot. Dankbaar voor wat hij heeft bereikt, maar is niet zo dat wij niet zonder hem kunnen. Ik geloof dat er een juiste trainer wordt aangesteld die dit kan voortzetten.
We zijn zo’n schandalige amateur club als we slot voor 10m verkopen
Hahaha jij bent grappig 10 miljoen euro voor een trainer lekker laten gaan en een goeie andere trainer halen
Volgend jaar is een CL plek tegen de 80 mjn waard. Je bent gek als je m laat gaan. Hij heeft zelf getekend met een clausule voor 2024.

Minimaal 25 vragen en anders kan die dane weer terug naar huis.
Geen idee of het hoog genoeg is of niet, maar 10 miljoen pond is wel een heel ander bedrag als de 20 tot 25 miljoen waar het gisteren over ging
Misschien dat Feyenoord aanstuurt op een package deal waarbij de totale som voor Slot en Kokcu is bepaald op ca. £60 mio. Een bedrag van £10 mio voor Slot lijkt iig te weinig….
Het kan allemaal,ik wordt alleen wel erg moe van al die verschillende verhalen. Snel afhandelen en wat mij betreft Bosz halen
Aub geen bosz
Want? Alle anderen op de lijst kennen of de club niet,of spreken de taal niet, of hebben geen kloot bereikt of geen internationale ervaring . Niet echt een verzameling toppers volgens mij
Dus? Arne had ook geen ervaring en kende de club ook niet.
Bosz heeft misschien wel ervaring maar wat heeft hij nou eigenlijk gepresteerd?
Ik zie liever een Pascal Jansen komen, die heeft al bij az bewezen het stokje zo over te kunnen nemen.
Pascal Jansen heeft AZ niet beter laten voetballen en ze hebben alle topwedstrijden in de competitie verloren op instelling,zegt ook iets over de trainer
25milj en anders niets , moet een keer klaar zijn met alles onder de prijs weg te doen
kokcu moet je ook gewoon 70milj voor vragen zakken kan altijd , sleep je dan 50+ uit en 20+ voor Slot kan ik er vrede mee hebben
Beertruidrager
Slot gelooft in zichzelf en gaat naar Engeland. Denkt daar meer te kunnen bereiken maar ben bang dat hij daar geen tijd krijgt om iets op te bouwen met de nodige vedetten. Zie die echt niet jagen en verdedigen zoals Slot wil .Of hij zal naast een paar ,meegenomen feyenoorders de boel behoorlijk moeten opschonen. Zal met zijn plan en speelwijze met de nodige kritiek en tegenwerking te maken krijgen. Maar Slot weet en denkt dat wel tekunnen handelen. Zal misschien dan nog wel eens terugdenken aan de "overtreffende trap " met het kampioensfeest en de huldiging. mocht hij met de meedogenloze engelse pers en tegenvallende resultaten te maken krijgen.
Ben heel benieuwd naar de communicatie morgen.
Dit moet niet te lang etteren.

Ik snap het onderhandelingsspel maar dat schimmige blijft aan Arne kleven. Zeker na AZ en zijn ontslag.
De grap is dat hij dat zelf ook al gezegd heeft maar het zelf alleen maar erger maakt
Beertruidrager
Slot wordt verkwanseld voor een koopje door Feyenoord. Andere mindere trainers gaan voor een veelvoud. Zaken doen is ook een vak. Niets geleerd van vorig jaar met Malacia en consorten.
Totale onzin. Als ze 11 miljoen vragen is dat voor Nederlandse begrippen hoog.
Maar hij gaat niet naar Nederland maar naar Engeland. Laat ze maar 25 mjn lappen. Anders gaan ze maar weer terug naar Nagelmann.
10 voor Slot en 10 voor Pusic?
11 miljoen is veel te weinig, als hij gaat moeten we minstens 25 miljoen vangen. Soms is er een moment dat je klaar bent voor vertrek, dat had bij Slot pas over een jaar geweest. Daarom hard spelen , 11 miljoen is peanuts voor zo'n club, laat ze maar zweten.
Mijn gevoel zegt dat Slot ook komend seizoen trainer van Feyenoord is.

Gaat akkoord met dikke salaris verhoging en belofte van Feyenoord dat selectie op pijl blijft en van transfer opbrengsten minimaal 70% mag worden besteed aan nieuwe aankopen.
Volgend seizoen weer volop kansen op titel en met beetje gunstige loting overwinteren in CL
Dan heeft hij de clubs voor het uitzoeken, en wellicht dat Klop na 8 seizoenen afscheid neemt van Liverpool.

Zou zo maar kunnen toch?
Ik hoop het ook!
Jammer , dat blijven publiceren van iedere strondjournalist gemaakt artikel van een engels tabloid.
Nu is het opeens weer 11 miljoen, begin van de week was het een Nagelmannsbedrag van 25 miljoen, of Potter van 18 miljoen.
Waar het eigenlijk op neerkomt is, dat niemand het weet.
Onze Joris zit morgen niet voor niets bij Te Kloese om dat braziliaanse varkentje ( nou ja , zo ziet ze er niet uit, net zoals alle braziliaanse ...) te knippen en scheren.
Zoals ik het inschat krijgt Slot morgen een voorstel van een salaris van 3,5 miljoen en een bonus bij plaatsing CL van ruim 1 miljoen.
Dan zit je op 4,5 miljoen, bij Spur krijgt ie maximaal 9 miljoen, met de garantie op onrust, ellende en een voorzitter die zich overal mee bemoeit, want Levy is een nazaat van een land aan de overkant van de Middellandse Zee, die denkt dat ie het voetbalkruit heeft uitgevonden.
16 trainers versleten in 10 seizoenen, dan moet je toch wel heel goed je best doen.
En als onze Arne denkt dat tottenham een potentiele topclub is in Engeland vergist ie zich ook, de achterstand op de top 6 City,United,Liverpool,Arsenal , Newcastle en Brighton haal je niet zomaar in. Die ploegen worden al jarenlang geleid met visie. En bij deze club is er geen visie, als een trainer niet binnen een half jaar bovenaan staat, wordt de trainer eruit geflikkerd.
Ik gun de Slot het beste want hij heeft ons twee prachtige seizoenen gegeven , maar kan me niet voorstellen dat dit een club is die hij niet kan weigeren, als Slot echt geloofd in zichzelf, gaat ie met Feyenoord de CL in, overwinterd, wordt weer kampioen van Nederland en gaat dan Ancelotti opvolgen bij Real Madrid.
Ik heb van Krabbie vernomen dat ze al geschoren is.
Garantie op onrust was er voor de komst van Slot ook bij Feyenoord (en nog). Hij heeft aangetoond een elftal vrij snel op te bouwen. Hij kan het alleen maar beter doen en krijg de aankopen zoals gevraagd denk ik. En overwinteren in de CL is iets te makkelijk gezegd denk ik.
Dat is de vraag overwinteren, zoals het er nu voor staat kan je idealiter Real Madrid, Dinamo Zagreb en Celtic loten, dan ben je niet kansloos denk ik
Als wij in pot 1 komen en beetje gunstig loten behoort overwinteren tot reële kans...
Beertruidrager
Slot gelooft in zichzelf en gaat naar Engeland. Denkt daar meer te kunnen bereiken maar ben bang dat hij daar geen tijd krijgt om iets op te bouwen met de nodige vedetten. Zie die echt niet jagen en verdedigen zoals Slot wil .Of hij zal naast een paar ,meegenomen feyenoorders de boel behoorlijk moeten opschonen. Zal met zijn plan en speelwijze met de nodige kritiek en tegenwerking te maken krijgen. Maar Slot weet en denkt dat wel tekunnen handelen. Zal misschien dan nog wel eens terugdenken aan de "overtreffende trap " met het kampioensfeest en de huldiging. mocht hij met de meedogenloze engelse pers en tegenvallende resultaten te maken krijgen.
Weer zo'n "trainerskerkhof"-onzinverhaal. . Levy staat al aan het roer sinds 2001. Sinds de eeuwwisseling heeft Tottenham 15 trainers gehad, Feyenoord 14. Het valt dus allemaal wel mee met dat kerkhof en met de zogenaamde onrust van Levy. Bovendien, als Slot niet met omrust om zou kunnen gaan had ie nooit voor Feyenoord gekozen.

Brighton eindigt voor het eerst in de geschiedenis boven Tottenham. Ga nou niet beweren dat ze nooit meer in te halen zijn.
Nou, mijn beeld is vanzelfsprekend enigszins vertroebeld als ik Tottenham hoor, aangezien ik in 1974 al in De Kuip zat.
Ik heb het niet over 2001 dat die **** daar zit, ik heb het over de laatste 10 seizoenen 16 trainers versleten.
En dat is dus vanaf 2013, die levy denkt dat ie alles weet , maar laat slot lekker gaan, als ie dat ie dat zo graag wil en als levy geen afkoopsom wil betalen van ca. 15 miljoen, kan slot dat toch zelf betalen , als ie zo graag wil ?
Maar slot zal dat wel met levy regelen, die hebben een nieuw stadion wat 600 miljoen zou kosten en is uitgekomen op 1,3 miljard, geld zat daar, Dennis gaat met Joris het vel over hun neus trekken morgen
Tottenham, laatste 10 seizoenen:
Villas-Boas
Sherwood
Pochettino
Mourinho
Nuno
Conte
(ik reken interimmers niet mee, die zitten er per definitie maar kort, dat is het hele idee achter interim)

Feyenoord had in dezelfde periode:
Koeman
Rutten
Gio
Stam
Advocaat
Slot

Beide 6 trainers versleten dus.
@ftm Weet je toevallig of de namen van Knutsen (Bodo) en Geraerts (St Gilles) wel eens voorbij gekomen zijn als potentiële opvolgers van Slot? Lijken beide dezelfde soort gedachtengang te hebben. Zou zoiets persoonlijk interessanter vinden dan terugvallen op bekende namen als Tomasson of Pascal Jansen.
bloedaandepaal
Nou als ik lees welke namen Keizer schreuder Thomassen v wonderen gio.dan word t volgend jaar een moeilijk jaar.Hoop dat ik dit mocht zeggen van narcist @fr666
  • 1
  • 2