erik-ten-hag

VK Sportphoto

Nieuws

“In Nederland hebben we de Kuip, dat is een heel speciale plek"

Van de redactie

Erik ten Hag sprak mooie woorden over De Kuip in aanloop naar de FA Cup finale vanmiddag tussen Manchester United en Manchester City. Ten overstaan van de Engelse pers vergeleek de Nederlandse trainer de Cup Final atmosfeer op Wembley met die van in De Kuip.

“In Nederland heb ik aardig wat bekerfinales gespeeld, als speler en als trainer. Dat waren altijd fantastische gebeurtenissen”, zo zegt de voormalige Ajax-trainer over zijn ervaringen met bekerfinales. “In Nederland hebben we de Kuip, dat is een heel speciale plek”. Wel denkt Ten Hag dat de reputatie van het Londense stadion groter is. “Ik denk dat Wembley het mooiste stadion ter wereld is. Dat maakt deze finale wel extra speciaal.’’

United en City staan vandaag voor het eerst in de 142-jarige historie van het klassieke bekertoernooi in de finale tegenover elkaar. De wedstrijd op Wembley begint om 16:00. Maak de Manchester finale-derby nog spannender. Pak 350 euro cash wanneer Manchester City wint.

Delen

Reacties

Ten Hag is gewoon een bijzonder goede trainer die een reeks van clubs zal hebben gehad als hij met pensioen gaat. Wie weet traint hij ooit wel Feyenoord. Die opgefokte rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord staat ver van hem af. Net als dat voor Slot het geval is. Als er al sprake is van een clubliefde dan zal dat in zijn geval eerder voor FC Twente zijn.
Bij jou geen deur nodig. Je trapt ze gewoon in.
Als je nog een ingetrapte deur nodig hebt laat maar weten.
Mooi dat hij niet negatief over Feyenoord spreekt. Zo hoort het ook, net zoals Feyenoordsupporters niet negatief over Ajax of een andere club horen te spreken.
Ten Hag is gewoon een prima kerel.
Als een oud-Ajax coach de Kuip noemt, en niet de Arena, dan zegt dat een hoop.
Hebben jullie die speech van 'm gezien nadat ze 3e waren geworden? En het hele stadion liep te schuimbekken joh, ze zijn daar nog gekker van hem dan wij zijn van Slot. Hoop op een mooie finale vanmiddag en dat City er met de treble vandoor gaat
Als City de CL finale maar wint, deze gun ik Ten Hag wel
Eens, kan me ook niet herinneren dat ie zich ergens (heel) negatief over Feyenoord uitgelaten heeft. Dan kun je ook niet zo veel tegen hem hebben. Leuk bovendien voor Tyrell als die wint. Die zal het zich toch anders voorgesteld hebben toen hij vorig jaar vertrok: nu geen basisspeler én geen kampioen...
Kan iemand zich een felicitatie herinneren van Tyrell aan Feye na de titel?
Nee, maar maakt dat uit? Je brengt het als of je het fout vind, hopelijk begrijp ik je verkeerd.

Hij zal zijn oud spelers vast wel gefeliciteerd hebben. Rustige jonge die de publiciteit niet op zoekt., zouden meer moeten doen ;).
Interessant doen op insta, dan kan je ook een berichtje sturen over Feyenoord
But thats me..... #oldskool
Die gun ik het zeker, maar belangrijker is dat City de CL wint.. lekker in pot 1 scheelt behoorlijk