legioen

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Informatie kaartverkoop Feyenoord - Benfica

Van de redactie

Feyenoord sluit op zondag 30 juli de oefencampagne af met de traditionele Openingswedstrijd, waarin dit jaar Benfica de tegenstander is. In dit bericht lees je meer informatie over het claimen van kaarten voor seizoenkaarthouders en de kaartverkoop.

Claimen voor seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders hebben toegang tot deze wedstrijd. Omdat in eerste instantie een deel van het stadion is geopend, dienen alle seizoenkaarthouders een kaart te claimen via de Online Ticketshop. Alle seizoenkaarthouders krijgen de mogelijkheid om een (andere) beschikbare plek in het stadion te kiezen. Het claimen van kaarten is mogelijk vanaf dinsdag 4 juli om 15:00 uur tot en met maandag 10 juli om 23:59 uur. Seizoenkaarthouders kunnen één kaart per seizoenkaart claimen en deze kaart is gratis.

Een gratis kaart claimen kan (vanaf 4 juli) via tickets.feyenoord.nl/dashboard.

Let op: enkel de geclaimde- of gekochte kaart geeft toegang. De (mobile) seizoenkaart geeft geen toegang. Bij aanvang van de wedstrijd is de seizoenkaart nog niet bij iedereen binnen of digitaal beschikbaar.

(Bij)bestellen voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes
Vanaf dinsdag 11 juli om 15:00 uur krijgen seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om (extra) kaarten (bij) te bestellen met korting in de voorrangsperiode. Deze periode loopt tot en met donderdag 13 juli 14:30 uur. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 19,50 en je kunt een onbeperkt aantal kaarten bestellen.

Overige informatie
Op donderdag 13 juli om 15:00 uur start de verkoop voor overige supporters. Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor Feyenoord – Benfica vind je hier.

Weerzien met Orkun Kökcü
Het duel met Benfica betekent een weerzien met Orkun Kökcü, die Feyenoord deze zomer na negen jaar verruilde voor de Portugese topclub. Deze week ging de documentaire ‘Captain’ in première; waarin het verhaal wordt verteld over het (voetbal)leven van Kökcü tot dusver. Klik hier om de docu meteen te kijken. (let op: log in met je Mijn Feyenoord-account of maak er gratis een aan)

Delen

Reacties

Rotterdam - Volgens de Griekse sportkrant Kathimerini heeft Feyenoord serieuze interesse getoond in de ervaren Portugese spits Nelson Oliveira van PAOK Saloniki. De 31-jarige aanvaller, die voornamelijk wordt gezien als pinchhitter, staat op de radar van de Rotterdamse club als potentiële versterking voor het komende seizoen.

Nelson Oliveira heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in Europa en heeft gespeeld voor clubs zoals Benfica, Norwich City en Deportivo La Coruña. Bij PAOK Saloniki heeft hij de afgelopen jaren laten zien dat hij een waardevolle speler kan zijn vanaf de bank, waar hij vaak wordt ingezet als invaller om het tij te keren in wedstrijden.

Volgens bronnen dichtbij Feyenoord heeft de technische staf van de club de kwaliteiten van Nelson Oliveira zorgvuldig geanalyseerd en zijn ze onder de indruk van zijn doelgerichtheid en ervaring. Met het oog op het komende seizoen, waarin Feyenoord streeft naar een terugkeer naar de top van de Eredivisie, zou de komst van een ervaren pinchhitter als Oliveira een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie.

Hoewel er nog geen officiële gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Feyenoord en PAOK Saloniki, wordt verwacht dat de Rotterdamse club binnenkort contact zal opnemen met de Griekse club om de mogelijkheden te bespreken. Het is nog onduidelijk of PAOK Saloniki bereid is om de ervaren spits te laten gaan, aangezien hij nog steeds een belangrijke rol speelt binnen het team.

Feyenoord zal naar verwachting de komende weken verdere gesprekken voeren met Nelson Oliveira en zijn vertegenwoordigers om de haalbaarheid van een mogelijke transfer te onderzoeken. Als de onderhandelingen succesvol zijn, zou Oliveira de concurrentie aangaan met Danilo voor de positie van pinchhitter in de aanval van Feyenoord.

De supporters van Feyenoord hopen dat de club erin slaagt om Nelson Oliveira binnen te halen, gezien zijn ervaring en vermogen om wedstrijden te beslissen vanaf de bank. Het blijft echter afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden en of Oliveira openstaat voor een nieuw avontuur in Nederland.