Betrouwbaar
bijlow

Transfers

Mullock bevestigt: 'Bijlow serieuze kandidaat voor Manchester United'

FeyenoordTM

The Mirror heeft zich zaterdagavond uitgelaten over de concrete belangstelling van Manchester United in Feyenoord-keeper Justin Bijlow.

Zoals vrijdagavond exclusief onthuld volgen The Red Devils de ontwikkelingen van Bijlow op de voet. De club uit Manchester, gecoacht door Erik ten Hag, heeft de eerste serieuze lijntjes uitgeworpen naar Rotterdam omdat de contractverlenging met David de Gea nog altijd niet van de grond is gekomen.

Tot voorheen zat United ook dicht op de komst van Andre Onana, maar volgens journalist Simon Mullock gooit het UEFA Financial Fair Play-reglement (FFP) roet in het eten om de transfer van de Inter-doelman af te ronden.

Dat heeft er in geresulteerd dat Manchester United nu inzet op de komst van twee namen: Justin Bijlow, maar ook Kevin Trapp van Eintracht Frankfurt. Manchester United heeft geen aanzienlijk transferbudget beschikbaar. De komst van Bijlow naar Old Trafford hoeft echter geen ingewikkeld verhaal te worden.

Volgens Mullock zou Kevin Trapp rond de 10.000.000 Britse pond moeten kosten; voor Justin Bijlow zou Feyenoord rond de 20.000.000 Britse pond vragen. Dat is omgerekend ruim 23.200.000 euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Volgens mij wordt het weer hetzelfde liedje als vorig jaar: Minimaal het halve elftal wordt weggekocht. Als het eindresultaat hetzelfde is (kampioenschap), heb ik daar geen moeite mee. Er is echter nog een kleinigheid: Feyenoord speelt dit jaar Champions League en een nieuw elftal in ongeveer 2 maanden hiervoor klaarstomen is ook voor Arne Slot een hele klus.
Bijlow is natuurlijk gewoon een absolute topkeeper wanneer die in vorm is, super allround en heel goed meevoetballend, goede trap en durft altijd risico te nemen.
@FTM thijs janssen zien ze toch ook potentie in voor de komende jaren?
Wat zal ik hem missen, onze Justin die altijd als een raket z’n doel uitkomt en op de bal duikt. Die zelden op een blunder te betrappen is en die tegenwoordig aardig mee kan voetballen. Speler en supporter van onze club in één! Maar voor 23 miljoen en met Wellenreuter op de bank moet dit dan maar. Hopelijk keept hij bij United de sterren van de hemel, en laar hij er tegen ons gewoon 3 door. Want het is en blijft een Feyenoorder!
23 miljoen euro is inderdaad een mooi bedrag. Announce Okoye!
@FTM staat Nick Olij nog in de belangstelling van de technische staf?
23 miljoen is een mooie prijs voor een keeper die steevast 40% van het seizoen mist door blessures.
Het is een prima keeper, lang geen top maar gewoon prima. Echter, door die extreem blessuregevoeligheid kan je er niet op bouwen.
Hij heeft nog nooit een seizoen volledig volgemaakt en dat zegt genoeg
23 miljoen... strik erom en doei
Dubbele strik. Gelijk verkopen.
Jaren geleden las je dat een met alle respect Turkse of Schotse club een speler van ons op de korrel had, geld was beter en perspectief zeker niet minder bij een Rangers, Celtic, of een van de Spors uit Turkiye.
Is nu wel anders met concrete namen uit de top van de grote competities.

Al die geruchten, waar of niet waar, zijn wij allemaal niet gewend en dat kun je duidelijk zien, net als dat we helaas wel ervaringsdeskundige zijn in naast de pot pissen, de boot missen dan wel niet winnen.

Alleen daarom al is het echt goed geld pm spelers voor ong 30 miljoen te verkopen, omdat die karige tijden helemaal nog niet eens zo heel erg lang geleden zijn, je kunt niet in twee jaar van 0 naar 10.
Misschien loop van de week, even kijken
Ik hoop dat dit niet gaat gebeuren..Justin is gewoon de beste keeper op dit ogenblik in NL. Ga je dus echt missen in de CL.
Het zo gesteld, dat, alle geruchten daadwerkelijk uitkomen ... de leegloop 2.0 al weer aardig gestalte krijgt. Moet wij daar vreugdevol over zijn?
Beetje dubbel. Als Hancko en Geertruida ook vertrekken, wat gezien de belangstelling best waarschijnlijk is, moet je zometeen bijna de hele defensie en Kokcu vervangen. Dan is het fundament onder je elftal weg. Aan de andere kant had Feyenoord een paar jaar geleden alleen maar kunnen dromen van deze transferinkomsten. Die verhoging van inkomsten is nodig om eindelijk eens structureel om de titel mee te kunnen doen. Ik hoop wel tegen beter weten in dat van Hancko en Geertruida er in ieder geval eentje blijft.
Ieder zijn mening.. Voor mij zou Andries Noppert de beste vervanger zijn, mocht Bijlow vertrekken. Lekker 2.03m lang, goede indruk gemaakt bij NL elftal, weinig aanpassing nodig, gied betaalbaar, 29 jaar dus kan nog even mee en ook nog eens een leuke, realistische gozer..
Precies. Mensen reageren dan met dat hij na zijn blessure een paar ketsers heeft gemaakt. Maar Bijlow was ook niet groots tijdens de Nations League en dat is toch ook niet direct een slechte keeper? Je moet over een wat langere periode kijken en volgens mij deed Noppert het bij GAE ook prima. Maar goed, er zijn genoeg goede keepers. Okoye, Unerstall etc..Livakovic zou wel een stunt zijn. Fiorentina heeft 6 miljoen geboden, maar dat is afgewezen.
Asjeblieft niet Noppert overschat keeper. Begrijp absoluut niet hoe hij in oranje is genomen na 10 potjes redelijk goed keepen op eredivisie niveau. Zelfs met zijn lengte is hij niet sterk in de lucht met corners en voorzetten
Ieder zijn mening.. Voor mij zou Andries Noppert de beste vervanger zijn, mocht Bijlow vertrekken. Lekker 2.03m lang, goede indruk gemaakt bij NL elftal, weinig aanpassing nodig, gied betaalbaar, 29 jaar dus kan nog even mee en ook nog eens een leuke, realistische gozer..
@FTM vanavond weer ff online lullen over de geruchten! Was top gewoon lekker savonds met kameraden onder elkaar.
Twitter zielig platform geworden, nu al helemaal met die Musk
Kun je niet insta live ofzo doen dan?
Haha je commentaar geven op musk. Wat heb jij bereikt om hem zo te bashen? 😂
Bashen? Lees dit even

https://twitter.com/elonmusk/status/1675214274627530754?s=20
Gewoon spontaan een Youtube live?
Je kan veel vinden van musk. Maar de best man heeft veel meer bereikt dan de meeste op deze planeet. Het is geen domme man hij heeft vast wel een reden voor hoe zich presenteert met de Twitter affaire
Hoe ver zit die *** in je reet. Die man kan geen website runnen.
Wat een geleuter zeg. Met dat argument mag ' de gewone man' geen kritiek hebben op CEO's, dictators, politici met veel stemmen of topsporters omdat ze succesvol zijn op een bepaald terrein. Dan geef je mensen een vrijbrief. Het succes van iemand kan ook ten koste gaan van een heleboel andere mensen, biodiversiteit, het milieu, internationale veiligheid etc.
Musk is ook een ******.ben het wel met ****** eens
Wellenreuther blijft toch?
Heeft het naar mijn inziens prima gedaan toen Bijlow geblesseerd was.

Daarnaast is 23 miljoen toch wel een mooie prijs?
Is toch geen eerste keeper..
Iedereen herinnert alleen die redding tegen Ajax. En verder herinnerd zich niemand meer hoe makkelijk ze er daarvoor bij hem in gingen.

Voortaan moet je gewoon als speler 1 wedstrijd goed spelen de wedstrijden tegen RKC enzo onthouden ze toch niet.
Daar ben ik het zeker mee eens, de tegenstanders kregen niet veel schoten op doel, maar vaak als die op de goal was zat ie erin
Hoorde gister iemand Okoye noemen als eventuele vervanger.

Vond ik wel een fantastische naam, jonge keeper die momenteel niet veel keept en bij Sparta echt geweldig was!
Zou idd een prima opvolger zijn.
Bijlow een serieuze kandidaat "omdat er geen transferbudget is ivm fair play regels" 😭

Feyenoord heeft er helemaal zelf voor gezorgd dat ze de Primark van het voetbal zijn geworden.
Want veel clubs kunnen hun keeper verkopen voor 23 miljoen euro? Jij denkt dat Feyenoord momenteel spelers kan verkopen tegen bedragen wat alleen in de top betaald wordt? Haha.
Ik kan heel goed lezen. je hebt alleen niks in te brengen op de reactie die ik gaf. Fijne avond verder.
Wat heb je aan die 23 miljoen (wat het ook nog eens een gerucht is, feyenoord kennende gaan ze akkoord met 15).

Je kan er alleen maar slechter van worden!
Of misschien even goed maar het risico is groter dat je geen goede vervanger kan regelen.

Dit is precies wat ik net zij maar ik doe nog ff moeite voor mensen die hebben met begrijpend lezen.

Ga het geen 3e keer uitleggen.
25 zou mooi zijn idd. Maar voor de 3e keer, zie het 1st maar te krijgen.
23m is niet perse slecht maar heb toch het gevoel dat als een club als united komt je hier toch wel achter in de 20m er uit moet kunnen persen.
Unnerstall zou goede vervanger zijn…
Ja maar Twente kennende gaat weer moeilijk doen. Zie Zerrouki. Die gaan een onrealistisch bedrag vragen voor een opa zonder restwaarde
Keepers gaan wel langer mee… :-)
Streuer (ja, die zit er nog naast Bruggink) gaat natuurlijk daar de hoofdprijs voor vragen. Denk maar gerust aan 10 miljoen.
@FTM,Wat is er waar van het gerucht over Elanga en de interesse van Feyenoord?
Wat denk je wlf? VluggeJapie en feyentransfer is grote onzin....
Vlugge Japie is een FR12 member die elke keer nepnieys bracht. Alleen om mede supporters valse hoop te geven. Niet echt een kameraad dus. Deze site is betrouwbaar en heeft de echt bronnen. Ik volg 1908 op de voet, altijd leuk om transferzaken mee te krijgen.
Oh? Komt die baggerlip van FR12? Verklaart een hoop. Nooit iets goeds gekomen van dat forum
Feyenoorders in de maling nemen, dan zit je hart niet op de juiste plek
Precies zoals FeyenoordTM zegt.
Klopt Nelom. Paar jaar geleden was hij FR12 lid en poste daar steeds onzin. Toen van forum af en begon weken later een Twitter account en ging door met die onzin.
Lekker in de holle ruimte laten schreeuwen, die anonieme laffe herder
Denk t ook, feyentransfer wel de primeur met interesse in Ivanusec volgensmij
Is hij zelf bereid Feyenoord te verlaten voor Man.U? Hij zou toch willen spelen met het naderende EK
Lekker laten gaan. En doorschakelen naar Unnerstal.
Onderhandelingsatrategie voor zijn contractverlenging. Net als bij Slot en Tottneham.
Voor de club cultuur zijn spelers als Bijlow en Luts nu zeer belangrijk. Niet zomaar laten gaan dus
Ja maar als je de volgende jeugdspelers klaarstoomt, hoeft dat geen probleem te zijn. Daar moet ook op worden gelet en dat gebeurt niet echt voor mijn gevoel.
Helemaal eens. Daarom moet je voorzichtig zijn met zomaar alles verkopen
Wat gaan ze dan doen met Dean Henderson, ruildeal mag ook wel + 23 mill
@FTM. Kun je aangeven welke namen Feyenoord in gedachten heeft als vervanger??
Ik heb er zeven. Even kijken waar ze voor gaan.
Staat Vandervoordt van Genk en Butaz van Antwerp op de lijst?
Vandevoort is vanaf 2024 eigendom van Leipzig. Zet die maar uit je harses
7, dat is veel. Persoonlijk vind ik Noppert wel een goeie...
Te kloese zou alleen moeten luisteren van biedingen van boven de 30 a 40 mil anders gewoon helemaal niks @%/=÷@
Onzin. Krijg je niet voor een keeper. Wat zijn supporters realistisch
Nou, voor Onana vragen ze 60 miljoen dus het kan wel...
Alleen speelt Onana voor een CL-finalist, Bijlow heeft nooit CL gespeeld.
Dat is waar maar het kan dus wel...
Hebben ze niet gehad. Speelt op veel hoger niveau
Geen verstand van voetbal 🤔😒🤫
23 miljoen en dan Haal je unnerstal op bij Twente hou je nog genoeg over voor een andere positie op het veld ook.
Is 32 jr
Dus liever die keeper van zagreb kost 7 miljoen
Is ook doelman van het kroatisch elftal en is pas 24 geloof ik
Ja en kost 7 miljoen en kan je over e jr nog verkopen voor meer en hij is gewoon goed en relatief goedkopp
Zeg alleen dat die Al 4 Jaar ouder is Dan gezegd werd. Prima keeper, Zou alleen Niet mijn eerste keus zijn.
Wie is jou eerste keus
Ik lees namen zoals
Andrew silva
Nick olij
Vandervoort
Noppert
Ik vind olij goed maar sparta zal wel 5 miljoen vragen
Noppert ben ik geen fan van
Vandervoort ga naar leipzig
Ik ben van mening dat feyenoord een talent moet kopen van 20 jr of zo rn wellenreuther de eerste keus moet laten
Unnerstal is mijn eerste keus.
Andrew Silva ken ik alleen van football manager en is Daar standard een aankoop van mij. Olij is prima, had echt een superjaar, maar Daar zullen toch twijfels over blijven. Noppert heeft natuurlijk ook een Paar sterke jaren achter de rug, Zou mij Niet verbazen als ze voor unnerstal Gaan en uiteindelijk bij noppert uitkomen. Livakovic lijkt mij onhaalbaar met de clubs uit de grote competities die Interesse hebben. Ben zelf wel fan van Stankovic van Inter(Volendam).
Dat is letterlijk jong voor een keeper. Kan nog met gemak 5 á 6 jaar mee.
Mits fit is Bijlow een geweldige keeper die lastig te vervangen is. Helaas moet je hem meestal toch wel ongeveer het halve seizoen vervangen. Als je 20-25 miljoen kunt krijgen voor een uitstekende, maar zeer blessuregevoelige keeper dan doe je toch wel goede zaken. Wel afhankelijk van wie ze halen natuurlijk;-)
Heel leuk allemaal maar hoezo Mulder wat is dit nu weer joh echt wat een club pfff
Dat Slot Mulder graag wilde hebben
Dat mulder bijlow moet vervangen maar dat scouting nog twijfelde, opzich wel humor haha
Verkopen voor minimaal 30 mil niet minder
Dus Verbruggen gaat voor 20m en Bijlow voor 23?!
Prijzen vergelijken heeft geen zin.
Bijlow is wel te vervangen omdat we tegenwoordig redelijk aantal goede keepers in nl hebben. Alles behalve noppert graag!
Gewoon laten gaan bij goede prijs. De helft van de tijd is hij er toch al niet bij hoe jammer ook.
Wat mag Manu uitgeven als ze 60 niet halen ?
Hebben een transferbudget van 110 miljoen en hebben al 60 + bonussen uitgegeven aan Mason Mount.
Dus gaan nooit meer dan 20-25 voor hem vangen
Elvis Manu staat hier toch helemaal buiten?
Als Feyenoord Bijlow maar niet voor een appel of een ei verkooot want Feyenoord is al gauw tevreden met een paar euro's kijk maar wat ze gebeurd hebben van Kökcü en de vraagprijs van Geertruida is toch veel te weinig.
Ben ik ook bang voor. Dat het uiteindelijk 12m wordt of zoiets. Zou ik niet gek van opkijken.
@FTM is deze comment van jou of ook weer een fake account? KL 1083 🧤➡️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🔱⏳
Fake account want de eerste 3 letters zijn groter dan de rest
Ik gebruik hier ook geen zielige emoji's
Dan hebben we echt een serieus probleem als ie weggaat
Valt wel mee, bijlow mis je 9/10 toch helft van seizoen. Hoe geweldig hij ook kan keepen
Ik vind van niet, we hebben wellenreuter en er zijn zat hele goede keepers
Volgens FTM is er interesse in meerdere zeer bekwame keepers. Ben heel benieuwd wie dat zijn.
Justin jongen, blijf nu gewoon nog even. Met de club waar je je hele leven al fan van bent en mee bent opgegroeid nu de landstitel verdedigen en de Champions League in gaan wil je niet missen toch?
Waarom hoeft de komst van Bijlow geen ingewikkeld verhaal te worden? Omdat hij zelf graag wil en Feyenoord niet de hoofdprijs vraagt?
Denk dat man u de prijs betaald die Feyenoord wilt hebben
Omdat Man United lachend het bedrag op tafel kan leggen als ze hem heel erg willen.
@FTM wordt Elanga hierbij betrokken of roept die gast Twitter maar weer wat?
Aan je vraagstelling te zien, weet je zelf het antwoord al 😉