Primeur Bevestigd
bijlow-unitedweb

VK Sportphoto | Edit KayneKVisals

Transfers

Manchester United aast op Bijlow; Feyenoord wil verlengen

FeyenoordTM

Feyenoord-doelman Justin Bijlow geniet concrete belangstelling van Manchester United. De Rotterdammers doen er op de achtergrond alles aan om hun eerste doelman langer te behouden.

David de Gea loopt deze zomer uit contract bij The Red Devils. Gesprekken en onderhandelingen om de keeper langer te binden verliepen aanvankelijk gunstig, maar zijn vooralsnog op niets uit gelopen. De 32-jarige sluitpost uit Spanje zal in salaris moeten zakken om tot een akkoord te komen. Dat akkoord dreigt er vooralsnog niet te komen — en dus verkent Manchester United de markt verder ter opvolging.

De Premier League-club maakt zich, náást de mogelijke komst van Justin Bijlow, ook hard voor de komst van Inter-doelman Andre Onana. Mocht De Gea niet verlengen én mochten beide transfers beklonken worden, zal er in het keepersgilde van de ploeg van hoofdtrainer Erik ten Hag gestreden worden om de nieuwe eerste plek onder de lat op Old Trafford.

Feyenoord maakt zich ondertussen op zijn beurt hard voor een contractverlenging van doelman Bijlow, die momenteel tot medio 2025 onder contract staat. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op vijftien miljoen euro.

De 25-jarige Bijlow stond tot zo ver in 119 officiële duels onder de lat bij Feyenoord. Daarin incasseerde hij 128 tegendoelpunten en hield hij 45 maal de nul. Bijlow won met Feyenoord twee maal de landstitel, een KNVB-beker en twee maal de Johan Cruyff Schaal.

Zien jullie Bijlow liever langer bij Feyenoord óf willen jullie hem te schitteren in het Theater of Dreams? Laat het weten in de comment-sectie!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wordt wel ff spannend zo... Bijlow , Hancko, Geertruida, Hartman,Wieffer , Paixao...begint een aardig rijtje te worden waar belangstelling voor is.. als je dat allemaal kwijt raakt...
Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
andreafrasca1@yahoo.com
Whatsapp +31 6 51026462
Ik zoek een boerinhoer. Kan ik daar ook voor lenen?
Ga dit soort berichten ff ergens anders plaatsen aub
Gaat niet weg joh. Gaat niet concreet worden
Voor een mooi bedrag, bijvoorbeeld 20 miljoen plus zou ik hem laten gaan. Mooie stap voor hem en dan ook mooi voor Feyenoord. Wellenreuther heeft laten zien dat hij Bijlow prima kan vervangen.
Niet mee eens.. Er is alleen een heel rooskleurig beeld van hem ontstaan omdat hij er bijna persoonlijk voor gezorgd heeft om 6 punten te pakken tegen Ajax en vervolgens kampioen te worden.
Wellenreuther begon wat onwennig, maar vond hem in zijn laatste wedstrijden zeer sterk. Wel een niveau lager dan Bijlow, maar een prima eredivisie keeper. Ben wel van mening dat Wellenreuther niet je eerste keeper moet zijn.
Liefst 1 jaar houden, CL spelen én nog paar wedstrijden in Oranje als eerste keeper. Doet zn marktwaarde ten goede komen. Daarna mag Justin op avontuur.
Of hij raakt weer geblesseerd en zijn waarde halveert... Was het maar zo simpel als je het schetst...
Dachten paar jaar geleden ook van laat Jorgensen maar een EK spelen, dan word hij meer waard ;-)
Zeker waar, zo gaat het helaas én gelukkig. Schat de kans dat de waarde stijgt wel veel groter in dan dat die daalt.
Op de leeftijd van Bijlow al tweede keeper achter Onana worden lijkt me niet ideaal.

Het salaris zal echter niet mals zijn.
@FTM nieuw boekjaar, dus vanmiddag live op YouTube?
Dat is onzin. Het is niet zo dat Feyenoord pas na 1 juli concreet gaat worden. Hoogstens wachten ze met finaliseren deals tot na 1 juli.
@FTM, zijn de vervangers goede opties?
Ja staan een aantal gruwelijke namen klaar, met veel groeipotentie. Hele complete, kat-achtige keepers.
Goed werk van de scouting. Feyenoord moet echt voorzetten met de scouting. Stuk van The Athletic op jullie site was echt goed! Jammer dat je zo nu en dan ineens leest dat scouting weggepromoveerd is. Wat is daarvoor de reden?
Bijlow krijgen ze niet. Hij moet nog een jaartje blijven. CL met Feyenoord lijkt mij een mooie droom die uitkomt voor hem.
2e keeper achter Onana?? Lijkt me geen geweldig vooruitzicht. Of 1e keeper of niet. Maar vooral voor een bedrag alla kokcu verkopen.
Hoor nu ook dat het een scenario kan worden als Onana te duur blijkt
1 juli nieuw boekjaar @Feyenoor je kan beginnen ;)

P.S. Geen Beelen.
Ik las dat Feyenoord interesse heeft in Sebastian Desplanches. Keeper van Vincenza en Italië onder 20. Geen idee of dat ook echt zo is.
In mijn glazen bol. En ik heb daarna de trein gepakt naar Vicenza en koffie met Sebastian gedronken en die bevestigde dat ze hem volgen. Kan ook zijn dat ik het op Feyenoordpings heb gezien die het weer van een Spaanse website hebben die beweren dat Betis Sevilla al een bod heeft ingediend en Feyenoord ook geïnteresseerd is.
Als bijlow weg gaat hebben we al een goede invaller voor hem Timon Wellenreuther
Geweldige doelman en echte Feyenoorder,maar zeker niet onmisbaar.
Voor een hoog bedrag zijn der genoeg vervangers en winst te halen.
Hoop dat hij blijft maar bijna ieder seizoen raakt hij geblesseerd,dus snap het ook als hij toch verkocht word,volgens 1908 heeft Feyenoord een tweetal uitstekende vervangers op het oog.
Geen stress mensen…
United gaat vol voor Onana.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1141026/inter-verwacht-officieel-bod-van-united-voor-onana-en-hoopt-op-lukaku-transfer.html
Ze hebben dan ook de interesse om beide te halen.
Ik kan mij echt niet voorstellen dat ten hag zijn vingers weer gaat branden aan hem.
FTM had in een space al een keer gezegd dat Feyenoord zelf 2 aantrekkelijke opties had staan . Dus als Bijlow zou vertrekken, dan is er al een vervanger snel mogelijk . Of vergis ik mij @ FTM?
Mooi,dan heb ik linksom of rechtsom vertrouwen. Of hij vertrekt of niet :-)
Wat ik lees in Engeland is dat mocht er nieuwe keeper komen Onana op 1 staat. Die moet echter veel kosten. Veel goedkoper voor ze om contract de Gea te verlengen.
Bijlow gewoon jaar bijtekenen en dan volgend jaar een mooie stap maken als hij het goed doet.
@ftm ik meen dat de naam unnerstall ooit is gevallen in een commend of podcast, is dat nog actueel?
Los van het zakelijke aspect waarbij Bijlow als keeper van het Nederlands elftal en Feyenoord > EUR 25mn waard zou zijn.

Deze man is een held en sportief meer dan goed genoeg om de komende 10 jaar onze eerste keeper te zijn wanneer hij dat zou willen.

Wanneer hij een stap zou willen zetten, dan gun ik hem dat van harte en dan zou eerste keeper van Manchester United fantastisch zijn.
Alleen voor een heel mooi bedrag laten gaan, als hij al weg wilt gaan.
Volgens Di Marzio zit er schot in de zaak m.b.t. Onana. Een bod van 50M excl.

Het lijkt me sterk dat United 70M aan 2 keepers gaat uitgeven terwijl het al de hele zomer een thema is dat ze helemaal niet zoveel kunnen uitgeven deze window.
Voor een mooi bedrag 100% meewerken, Fantastische keeper maar veel te blessuregevoelig.
Vind het reuze mee vallen. De meeste blessures waren puur pech. Bij Robben zag je dat het altijd spierblessures waren. Een fractuur heeft weinig met blessure gevoeligheid te maken.
Vind ik reuze meevallen zegtie ook.Justin heeft laatste jaren nog nooit een sezoen vol gemaakt.
Maar ftm.onana en bijlow toch? Of 1 van hun? Denk niet dat hij 2e keeper wil worden en ek gaat missen.is unnerstal een optie?
Yep, als tweede keeper, achter de Gea of Onana, daar heeft Justin geen trek in, hij heeft nog tijd zat, eerst maar eens de CL bij Feyenoord....
'Tijd zat' heeft wel een kanttekening. Moet hij wel bij tekenen.
Die tekent wel bij voor één of twee jaar...
Is Bijlow zelf geïnteresseerd?
Verwacht niet dat deze deal rond gaat komen. Ik heb zo'n gevoel dat Bijlow bij Feyenoord wil blijven, mede vanwege het aankomende EK
Mocht hij echt vertrekken zou ik proberen Unnerstahl te halen.
Kan niet zo goed meevoetballen, dat is voor Slot denk ik wel een ding. Kan wel gruwelijk goed keepen.
Even nog van Bijlow naar Beelen...Pieter Zwart van VI trekt de vergelijking met Bazoer die ook erg veel risico in zijn spel legt en uitstekend presteerde bij Vitesse met 2 mandekkers naast hem, maar die in een ander systeem erg veel moeite had. Mocht het tot een transfer komen dan kijk ik wel uit naar de analyse van Zwart of Sam Planting.
We kunnen groot fan van hem zijn, dat hij een oer Feyenoorder en Rotterdammers is. Maar wanneer we eerlijk zijn is Bijlow in die jaren dat hij nu keeper bij Feyenoord 1 is totaal niet gegroeid of is hij voor de zoveelste weer geblesseerd. Zijn we niet eens toe aan vastigheid, iemand die ons punten bezorgd en een echte topkeeper alla Dudek?
Lekker bij Feyenoord blijven en hem de beste betaalde keeper maken.
Als ik Justin was zou ik dit seizoen ,ejer nog bij zijn FEYENOORD blijven. Ter Hag gaat denk ik altijd voor Onana en zit hij op de bank. Dus wees wijs, speel zeker CL en maak volgend jaar een hogere stap.
Wat moet Noppert kosten?? Die zou ik dan halen als vervanger....
Daarom zit jij gelukkig hier en niet in het maasgebouw.
Is toch geen verkeerde keeper. Noem jij eens wat dan?
Kan die ook presteren als het moet??? Bij Sparta liep alles boven verwachting,dan heb je geen enkele druk. Benieuwd of hij het onder druk ook kan.Noppert heeft dat bewezen op het EK ,Unnerstall doet het fantastisch bij Twente, maar PSV heeft hem niet voor niets laten vertrekken,daar zal een reden achter zitten. Beste opties zijn al getransfereerd helaas.
Zou voor de keeper van Sparta gaan
Thijs Jansen in het goal zetten en Wellenreuter als 2e keep.
Ja Thijs gaat fouten maken, maar we moeten gewoon de kans geven aan talentvolle jeugd.
Afgelopen tijd hebben we veel gekocht, maar nu alle eigen jeugd weg gaat....moeten er toch spelers zijn waar we binding mee hebben als club.
Ik vind resultaat belangrijker dan spelers uit Varkenoord.
Helaas kan je daar niet op gokken dat je door een fout een wedstrijd verliest.In de champions l is elke fout n goal
25 mil minimaal dan lekker laten gaan. En anders contract verlengen.

Maar Feyenoord kennende zal wel akkoord gaan met 15 mil inclusief bonussen 🤷‍♂️

Ajax kocht een keeper voor 10 miljoen en echt overtuigend is hij niet. En bij PSV hebben ze ook alle moeite gehad om er een redelijke keeper neer te zetten.

Wellenreuther is leuk voor het bankje als uiterste nood maar het is geen 1e keeper.

Feyenoord breng jezelf niet in de problemen een keeper van het niveau Bijlow ligt niet voor het oprapen. Je moet zeker 7 tot 10 miljoen neerleggen wil je het enigsinds op kunnen vangen. Dus 25 mil anders niet.
17 miljoen is een mooi bedrag en dan Unnerstall of misschien Branderhorst. En Wellenreuter mag er ook zijn hoor.
Blijkbaar staan er twee goede buitenlandse keepers op het lijstje. Mochten ze toch in NL kijken, dan zie ik Noppert graag komen. Die maakt echt een prima indruk zowel bij NL als bij Heerenveen en 2.03 meter staat ook wel lekker op doel.
Blijft gewoon. Keeper op weg naar de wereldtop.
Eerst cl met Feyenoord. Vertrek op 26/27 jarige leeftijd voor Bijlow naar topclub zou top zijn.
Laten gaan heeft zijn top van zijn kunnen wel gehad. Dat zag je zeker bij oranje maar dat lag ook deels aan die zeer slechte verdedeging. Die van manchester is ook niet top met meguire🤣🤣🤣🤣🤣
Je kunt hem niet eeuwig houden zie je maar naar kokcu
Je redeneert als een peuter, je schrijft als een peuter. Daarom is het dom gezwets
Hij heeft wel gelijk, want Bijlow laat niet zien, dat hij stappen maakt. Staat stil in zijn ontwikkeling en is veels te veel geblesseerd.
Ga eens naar je eigen website ipv de feyenoord sites te vervuilen met Ajaxsupporter reacties.
Hoezo, dat mag hij toch vinden? Zie het zelf ook anders, maar dan nog.
De identiteit van Feyenoord moet in de selectie gewaarborgd blijven en ook de binding tussen de supporters en de selectie. Dit bereik je door jongens van de club die zich al enigszins bewezen hebben in de selectie te hebben. Als naast kokcu ook nog Geertruida en Bijlow vertrekken zou ik dat wel een kleine ramp vinden.


Los daarvan zou binnen een jaar tijd Varkenoord bijna €100.000.000 opleveren (bijlow/Geertruida/Malacia/kokcu. Hopelijk blijft er oog voor varkenoord, de levensader van de club.
Op zich goed maar een ajax jeugd speler gaat toch altijd voor 50 a 60 mill op gravendeel
Dit is precies de reden waarom de club nooit vooruit komt, net als dat gezanik over dat shirt, wat een onzin.
Waardoor komt de club nooit vooruit?
Gezanik over niet relevante zaken.
Jammer als hij weg zou gaan. Uitstekende keeper, kind van de club en hart op de juiste plaats. Daarnaast gun ik het hem van harte om zo’n stap te zetten.
Als er voor Verbruggen al 20 miljoen wordt betaald wat is Bijlow dan wel niet waard
Ook met Feyenoord bril is Verbruggen wel echt een gigantisch talent hoor.
Prima keeper maar ook niet meer dan dat.
En met zijn extreme blessuregevoeligheid kan je er niet constant op bouwen.

Bij een zeer goede prijs zou ik niet aarzelen er afscheid van te nemen
Ik zou hem toch laat gaan al vind ik het zonde, goede gozer, echte Feyenoorder, goede keeper, alleen toch te vaak geblesseerd.
@FTM is Maduka Okoye een optie, stel Bijlow vertrekt.
Ohh niet eens een slecht idee joh! Die speelt echt helemaal niks bij watford of wel?
Klopt, komt daar niet aan de bak. En heeft het geweldig gedaan bij Sparta!
Snel verkopen.hij is altijd ziek zwak of misselijk.Tevens vind ik hem niet zo bijzonder de laatste tijd hoor.
Jouw naam biedt anders ook weinig hoop😩
Wil jij zeggen dat die altijd fit is dan?.vond hem afgelopen jaar en bij Nederlands elftal er ook wel vaak naast zitten hoor.
Zie zelf graag Kay Gorter als vervanging
Mooie eventuele opvolgers imo:
Pierluigi Gollini
Schendelaar
Wellenreuther/Thijs Jansen samen
James Trafford
Aha, 2 keepers op doel? Dan kom je er op het veld wel tekort voor Slotball 🙈
De tweede keeper schuift door naar het middenveld in balbezit.
Mag toch hopen dat iedereen die Noppert graag ziet komen alleen maar zit te kloten hier, dat moet je als club toch niet willen.
Zou een goede zijn, wel duur. Liever dat de scouting gewoon zn werk doet en een paar goede namen uit het buiteland voordraagt, in Nederland zie ik op unnerstal na niemand die een goede voor ons zou zijn.
Die van volendam (gehuurd van inter) heeft de potentie wel, maar verder is het qua keepers vrij karig in de eredivisie.
Keepers zijn op hun best vanaf de 30 jaar
Is niet altijd zo.Je moer n keeper hebben waar je langer wat aan hebt.
Hoop dat hij blijft, zo niet hoop ik op Noppert of unnerstall
  • 1
  • 2