Betrouwbaar
dessers

VK Sportphoto

Transfers

'Rangers laat Danilo lopen en bereikt akkoord met Dessers'

FeyenoordTM

Rangers FC is rond met oud-Feyenoord spits Cyriel Dessers als nieuwe versterking voor de voorhoede. Dat meldt Fabrizio Romano vrijdagmiddag. Het nieuws betekent dat de Schotten de belangstelling voor de te dure spits Danilo laten varen.

Rangers en Feyenoord lagen te ver uit elkaar en dat resulteerde er in dat het openingsbod op de Braziliaan werd afgewezen. De Schotse topclub is daarna nooit teruggekomen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Danilo is helemaal geen verkeerde voor Feyenoord. Pepi is een spits die ruimte nodig heeft die een Feyenoord spits van zijn lang zal ze leven nooit krijgt. Gaat psfau ook niet verder helpen. Dus goed gedaan. Schotten staan toch al bekend als gierig dus van hen was al te verwachten dat ze voor een dubbeltje op de 1e rang willen zitten. Na de goedkope transfers van vorig jaar en Kokcu dachten ze natuurlijk dat Feyenoord voor iedere grijpstuiver akkoord zou gaan.
Zeer jammer, was een mooie kans om wat te verdienen op deze middelmaat
Nou ik had Dessers liever bij Feyenoord gezien....
Na een jaar maakt het niemand wat uit of hij blijft of niet. Voor Danilo geldt een beetje hetzelfde. Maar voor een 2e spits vind ik ze allebei nog best goed ;-) Ze slagen er alleen nooit lang in om de onbetwiste nummer 1 te blijven.
Off topic: Het zou wel een heel leuk (maar onwaarschijnlijk) bericht zijn als Te Kloese bij Milan was geweest om huur van De Ketelaere te regelen. Dat zou pas een impuls zijn!
Heb liever gewoon een paar goede aankopen, zodat we weer nieuw kapitaal op het veld gaan krijgen. Met (waarschijnlijk) Szymański hebben we al genoeg huurspelers voor de basis.
Dat klink idd al meer ambitieus ;-)
Ik ben behoorlijk ongeduldig, maar hoop toch dat er een stuk of 3 versterkingen komen die de basis direct sterker zullen maken en dat niet alle sterkhouders vertrekken. Liefst geen enkele meer.
Ftm morgen 1 juli.kun we dan iets meer vuurwerk verwachten op tranfer 😅
Heb nog wat vuurwerk thuis, dus zal morgen wat de lucht in schieten.
Denk dat de vervanger uit de kkd was gekomen.blijkbaar lopen daar alleen feyenoord scouts
Jammer voor Bullaude. Word weer de 3de nummer 10 zo. Ben benieuwd of ze die gaan verhuren.
Aan de ene kant jammer, Danilo is geen toekomstmateriaal. Aan de andere kant, als een Pepi bijv. als extra spits simpelweg veel te duur is, gaat een extra spits naast Gimenez met toekomstperspectief ook niet lukken, dus dan is Danilo opzich prima.
Prima, Danilo is een waardevolle speler voor ons en tegelijkertijd is dit een prachtige stap voor onze cultheld
Inderdaad, in schotland schopt een beetje spits er meer dan 30 in, dus dat staat goed op zijn CV voordat cyril nog een jaartje gaat afbouwen in de woestijn en dan zijn eigen voetbalschool opent in Nigeria.
cultheld ?
Het enige wat dessers interesseerd zijn euro 's of ponden
Dat geldt voor allemaal. Kokcu voorop
Beter, voor dat geld had je geen vervanger kunnen halen.
Te hoog in de boom salaris. Geen restwaarde en geen betere spits dan Danilo.
hoe kom je daar bij ?
Die belg wil 3 miljoen salaris, als reserve spits
Wie is beter dessers vorig jaar of Gimenez dit seizoen?