Feyenoord Castore

Feyenoord.nl

Nieuws

Eerste Castore-lijnen leveren direct omzetrecord op

Liban

Feyenoord kijkt terug op een zeer geslaagde lancering en eerste verkoopdag van het nieuwe thuistenue en de trainingslijn, zo meldt de club op haar website.

De club presenteerde zaterdag samen met nieuwe kledingpartner Castore de eerste lijnen van het seizoen 2023-2024 en dat leverde een omzetrecord op. De Feyenoord Fanshops bij De Kuip waren zaterdagochtend nog gesloten en de regen kwam met bakken uit de lucht, maar toch stond er ruim een half uur voor opening al een enorme rij voor de ingang. Daaruit bleek hoezeer er door Het Legioen werd uitgekeken naar de onthulling en verkoop van het nieuwe thuistenue, waarin komend seizoen de landstitel wordt verdedigd.

Ook online stonden supporters te trappelen, wat in de Online Fanshop tot een niet eerder vertoonde piekbelasting zorgde in de eerste uren na de introductie. Het is nu al duidelijk dat de eerste verkoopdag van het thuistenue en de trainingslijn heeft geleid tot een omzetrecord voor de club.

De komende dagen en weken wordt het assortiment uitgebreid en worden de voorraden zowel online als in de fysieke winkels aangevuld. Daardoor zullen eventuele tekorten, die ontstaan als gevolg van de populariteit van de kleding, snel weer zijn weggewerkt.

Delen

Reacties

Wat een waardeloze en niveauloze reacties
op dit artikel.
De mensen die klagen dat de shirt lelijk is met de nieuwe sponsor naam er op. Alles is beter dat jou/haar k*t naam of die van je k*t kinderen de naam op het mooie shirt want wat een lelijke k*t namen hebbben jullie zeg ! P.s kom gewoon je 020 shirt weer
Doe is effe rustig man. Neem je pilletje en gaat lekker effe lopen te zitten..
Wat heb jij een k*t interpunctie en zinsopbouw. Heb het even ontcijferd en begrijp gelijk waarom je niet kan typen.
Hoe kan het toch dat iedereen het nieuwe thuisshirt afschuwelijk vind en er dan zo’n bericht komt. Het is niet om aan te gluren en eerlijk gezegd vind ik ook de hele trainingslijn niet mooi. Iedereen loopt maar weg met castore maar ik ben er nog niet gelukkig mee
Ik ga echt niet voor 90 euro reclame maken voor deze bedrijven.
Zou je liever een Ziggo hebben als sponsor waarvan global liberty het moeder bedrijf is wat stijf staat van de Arabische investeerders?? Geef mij maar lekker deze sponsors hoor ook al bekken de namen misschien wat minder.
Betaald wel veel beter.
En daar gaat het om.
Het kan he..er zijn genoeg mensen die het thuis shirt mooi vinden. Ik dus niet.. maar ik ga zeker 1 van de andere shirts kopen. Vooral die blauwe die uitgelekt is vind ik vet.
Hahahah ik geloof hier dus werkelijk waar geen ene ruk van.
Het geloof kan ik en wil ik je niet geven lol
Zal ik je dan even uitleggen waarom.

Er hebben heul heul heul veel mensen geroepen dat ze voor het eerst geen shirt gaan kopen ivm het lelijke logo van prijsvrij op de schouders.

Ja er zullen er vast ook gewoon lak aan hebben en roepen ja maar ik heb er toch ook een gekocht. Ja klopt, maar ik heb het over het gemiddelde.

En volgens Feyenoord breken ze records.. uhuh 🤣 en ik ben sinterklaas.. zogenaamd succes maakt succes. Puur marketing gelul. "Wegens succes verlengd." Hoe vaak zie je dat wel niet in de supermarkt voorbij komen. Je word bedonderd waar je bij staat.
Oke laten we zeggen er zijn 5000 man die online hebben geroepen het niet te kopen. Tel dan eens de mensen die het wel kopen? De meeste mensen gaan niet op twitter of een fansite aangeven dat ze het wel of niet gaan kopen. Ik heb ook een schijthekel aan die reclame op de rug maar heb wel een mooi tenue gekocht voor mn zoontje voor zn verjaardag. En ik zal zeker een shirt voor mezelf kopen wanneer de transferwindow is gesloten. Het is gewoon een mooi shirt met een heel mooi teken erop. En daar doe ik het voor. Zoals velen met mij.
5000 man op 10.000 man die reageren is 50%
Vandaag het thuis shirt besteld. Maar ik ga ook zeker voor het donkerblauwe shirt
Mooizo! Ik wacht zelf liever op het Europeesche shirt 😄
jup ik ga voor 3e en EU shirt gezien de geringe kans prij$vrij te zijn
Kan je lang wachten. Is al aangegeven dat er geen shirts worden gemaakt zonder Prijsvrij erop.