Onbevestigd
uitshirtweb

1908.nl

Nieuws

Release Europees tenue als volgende op de planning

FeyenoordTM

Feyenoord lanceerde zaterdag het eerste thuistenue wat uitgebracht werd door de nieuwe kledingsponsor Castore. De lancering resulteerde direct in een omzetrecord op de eerste verkoopdag.

Naast de lancering van het nieuwe thuistenue is het de bedoeling dat er nóg drie tenues op de markt verschijnen voor het voetbalseizoen 2023/2024: een donkerblauw uittenue, een primair wit/secundair groen uittenue én een Europees uittenue.

De release van het Europese tenue staat als volgende op de planning. Er is echter nog géén exacte datum voor bekend en geprikt: er spelen namelijk nog wat kleine issues rond deze lancering. 

Feyenoord wil(de?) aanvankelijk géén commerciële verkoop starten op het Europese shirt met de bedrukking van rugsponsor Prijsvrij Vakanties. De club weet namelijk dat de shirts tijdens Europese campagne conform UEFA-reglementen niet bedrukt mogen zijn met een Back-of-shirt-Partner. Waar dit in uit gaat monden, moet op korte termijn duidelijk worden.

Een ander kleinschalig issue wat speelt, is de verwerking van de stadsplattegrond van Rotterdam in het tenue. Hoewel Feyenoord en de UEFA ongetwijfeld een oplossing zullen vinden, is de club er op gewezen dat de plattegrond eigenlijk niet in het shirt verwerkt mag zijn. Hoe dat precies zit, valt hieronder op te maken uit de officiële voorschriften van de UEFA.

The choice of pattern is unrestricted with the following exceptions (to be assessed at the sole discretion of the UEFA administration):

a. the pattern must be non-pictorial, e.g. it must not contain any images, illustrations or any other symbols (any pattern that does not satisfy this requirement will be considered as a decorative element);

b. the pattern must not allow a reasonable person to identify a manufacturer or sponsor relevant to the equipment (any pattern than does not satisfy this requirement will be considered a trademark).

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik vraag me echt af wie nu nummer 10 gaat krijgen
Een nieuwe aanwinst, of Szymanski
Gewoon uitbrengen wanneer de uitkeringen gestort worden.
@FTM, is Paulinho in beeld bij Feyenoord (die van Leverkusen aan Atletico Mineiro is verhuurd)? Loopt uit z’n contract en lijkt me echt een uitstekende buitenspeler
Wanneer komt die blauwe.. die is zo vet!!
Held kom gewoon spontaan op Youtube live? Snap je mening qua Twitter.
Gelukkig is de berichtgeving over Brenet niet waar. Slot heeft het ontkent namelijk.

Weer een hartverzakking minder.
Hij zei dat het niet concreet was.
Dat is deel van onderhandelen.
Niet het achterste van je tong laten zien.
Als je de persconferentie's van Slot een beetje volgt dan weet je dat hij nooit op transfers ingaat en tijd alles ontkent
Ben benieuwd hoe graag de EUFA Feyenoord tegemoet wilt komen..
Simpel toch, wordt dit de Uitshirt en de Uitshirt wordt de Europese shirt. Is dat nou zo moeilijk?