Bevestigd
jon-aramburu-at-selevinotinto

@SeleVinotinto [Twitter]

Transfers

Feyenoord laat belangstelling voor Aramburu lopen

FeyenoordTM

Feyenoord is voorlopig niet langer in de markt voor Jon Mikel Aramburu Mejías. De rechtsback met een dubbele Venezolaans-Spaanse nationaliteit wordt momenteel te duur bevonden. De afgelopen interlandperiode is daar één van de hoofdoorzaken van.

Aramburu wist kortgeleden zijn basisdebuut te maken voor het nationale elftal van Venezuela. In een vriendschappelijk duel was de ploeg van hoofdtrainer Fernando Batista met 1-0 te sterk tegen Guatemala. De rechterverdediger maakte de hele wedstrijd vol. Zijn club Real Unión stelt zich sindsdien hard op in het onderhandelingsproces.

De Rotterdammers wilden Aramburu aanvankelijk contracteren om vervolgens als vierde (en dus laatste) contractspeler te stallen bij alliantie-club FC Dordrecht. De alliantie was eerder succesvol voor de komst van Antef Tsoungui, assistent-trainer Pascal Bosschaart, René Kriwak, Ilias Sebaoui, John Hilton, Guus Baars en Jeffrey Owusu. Van deze namen staan alleen de spelers Tsoungui, Sebaoui en Baars in Rotterdam onder contract, alsmede assistent-trainer Bosschaart.

Tot op heden betaalde Feyenoord welgeteld €0,- aan transfersommen voor alliantie-versterkingen. Nu Guus Baars uitstekende eerste indrukken maakt en de Schapenkoppen ook Abdallah Aberkane achter de hand hebben voor de rechtsback-positie, kijken beide clubs verder waar de volgende versterking benodigd is. De kans is groot dat er nog een middenvelder bij komt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik wordt strontziek van al die berichten van iedereen die weg gaat en de drie honderd spelers die er bij komen. Als er geen nieuws is breng dan geen bericht... Weer een totale leegloop zal slot leuk vinden
Een international die gehaald zou worden voor Dordrecht, klinkt ook niet echt logisch. Ik kan me niet voorstellen dat hij stond te trappelen om daar te gaan beginnen.
Derde divisie spanje of tweede divisie Nederland met mogelijkheid op een topclub in een top 5 a 6 competitie zou ik het wel weten qua voetbal vind ik.

Denk dat die club te veel geld gewoon wil zien voor hem nu en dat de prioriteiten van Feyenoord/Dordrecht anders zijn..
Als je international van Venezuela bent, zou het gek zijn als je bij fc Dordrecht moet gaat voetballen. Het lijkt me logisch dat er dan wel betere aanbiedingen voor hem zullen komen. En dat blijkt nu
Jammer, misschien net te laat dan, maar genoeg van dit soort talenten. Mooi om te lezen dat het tot nu toe 0 heeft gekost qua transfers
Heeft iemand hier toevallig een beetje data/beelden gezien van die Sebaoui? Is het wat? Ik vind het altijd maar lastig om zulke spelers in te schatten, omdat er zo weinig informatie over beschikbaar is als je geen wyscout hebt of weet ik het wat
Zal vast wel talent hebben maar was niet eens basisspeler op het tweede niveau van België. Zou er niet te veel van verwachten.

Als er 1 speler van dit project uiteindelijk een vaste selectiespeler van Feyenoord 1 wordt is het al een geslaagde onderneming. 2 en je wint de loterij. In Baars en Tsoungui zit wel muziek.
Dat had een leuk liedje kunnen worden.
Toch jammer dat Aramburu alias 'het snorretje' niet komt.
Jammer man gemisde kans. Maar buiten dan hebben we dus niks neergelegd voor sebaoui?
Doorverkooppercentages / bonussen gok ik dan.