Betrouwbaar
bijlow-unitedweb

VK Sportphoto | Edit KayneKVisuals

Transfers

'Bijlow ziet overstap naar Manchester United zitten'

FeyenoordTM

Vrijdagavond werd duidelijk dat Feyenoord-doelman Justin Bijlow concrete belangstelling geniet van Manchester United, maar Feyenoord is volgens Voetbal International duidelijk: De eerste keeper van de Rotterdammers is niet zonder slag of stoot los te weken.

Bijlow zelf ziet de overstap naar Old Trafford zitten. De eerste doelman van het Nederlands Elftal zou er ook goed op staan bij clubs uit de Spaanse La Liga en overige clubs uit de Engelse Premier League.

De interne verwachting bij Feyenoord is dat The Red Devils op korte termijn alsnog een serieuze poging zullen wagen om het tot 2025 durende contract van Bijlow af te kopen. De Rotterdammers willen, zoals gemeld, op hun beurt de verbintenis van de Oranje-keeper openbreken, verlengen en verbeteren.

De 25-jarige Bijlow stond tot zo ver in 119 officiële duels onder de lat bij Feyenoord. Daarin incasseerde hij 128 tegendoelpunten en hield hij 45 maal de nul. Bijlow won met Feyenoord twee maal de landstitel, een KNVB-beker en twee maal de Johan Cruyff Schaal.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als Bijlow weg gaat, dan kunnen we het zeker shaken! Kokcu weg, Pedersen straks weg, Bijlow weg, Rasmussen weg, wellicht Geertruida en Danilo weg. Stop toch met die Hollandse voetbalschool!
De miljoenen stromen binnen? Ik heb even gescout in de samenvatting Guadeloupe - Cuba en ik denk dat we die Anthony Baron van Servette gewoon moeten kopen vanwege die actie in de 16.
hoe staat het met Brenet,als Pederson en Geertruida weggaan dan is hij erg welkom,keeper is geen probleem aangezien we een goeie 2e keeper hebben.
hoe staat het met Brenet,als Pederson en Geertruida weggaan dan is hij erg welkom,keeper is geen probleem aangezien we een goeie 2e keeper hebben.
Als Bijlow echt naar united wil gaan moeten we hem dat toch gunnen !!
dat vind ik nou ook.
Ik maak me zorgen dat het rotterdamse karakter beetje gaat verdwijnen, misschien wel het nederlandse.

Maar Bijlow is een keeper, bij bod van 20miljoen (is toch niet te geloven dat soort bedragen, 3 jaar geleden waren we blij als we spelers rond de miljoen konden verkopen). Doen!!!
Mee eens. Sportief en financieel zo'n stap vooruit dat je dat mogelijk moet maken bij een voldoende afkoopsom. Feyenoord wordt er zelf aantrekkelijker van voor talentvolle spelers als ze zien dat voor het tweede jaar op rij er een speler naar een club als Manchester United gaat.
****** wanneer verwacht je actie van Feyenoord op de markt
waarom staan er sterretjes bij mijn reactie
Als je bijlow voor €23-€25 mil verkoop heb je een goeie deal, er zijn zat jonge talentjes die al een waarde vertegenwoordigen die hem op kunnen volgen, een gavin bazunu van southampton is misschien wel een mooie voor ons al zou hij aardig salaris vragen. Of dan heb je nog die jonge keeper van chelsea.
Na de verkoop van bijlow 20+ moet je voor wieffer,hancko,gimenez en geertruida 40+ eisen, anders ben je je hele kern kwijt en je kapitaal voor volgend jaar.
20+ ? als hoop ik tot je gelijk hebt maar dat gaat united echt niet betalen toch ?!
Vind het ook wat aan de hoge kant maar dat is wel het bedrag wat je overal een beetje leest.
Off topic Wat is er met twitter aan de hand?
Elon Musk die denkt dat de hele wereld om hem draait. Gewoon een ************ eikel.
Narzystisch is ook gecensureerd?
Die Musk heeft bepaald dat je nog.maar een bepaald aantal tweets mag zien als je niet betaalt voor zo'n vinkje..
Daarom per direct account opgeheven. Hij bepaalt niet!
Als je Bijlow voor 25 miljoen kan verkopen, meteen doen.
Een keeper vervangen is niet zo moeilijk.
Heb je meteen meer cash om het team te versterken
Dan onderschat je de rol van een doelman schromelijk. Excelsior was zonder Van Gassel gedegradeerd. Dudek was ontzettend belangrijk bij het kampioenschap van 1999 en de overwintering in de CL in 2000.
Bijlow straalt rust uit waardoor onze verdedigers beter kunnen renderen. Dat is een belangrijke kwaliteit die niet iedere doelman heeft. Niet elke doelman pakt tien punten per seizoen. PSV heeft in 2022 het kampioenschap verspeeld door geschutter en onzekere optreden van de doelman.
Met Bijlow staat er een doelman van topniveau onder onze lat die ons naar de titel en overwintering in de CL kan leiden.
Bijlow keept nog geen 50% van de wedstrijden, wegens blessures, dus zo groot was zijn rol de afgelopen jaren niet
Competitie:
2022/2023: 25/34 = 74%
2021/2022: 22/34 = 65%

Europa League 2022/2023: 8/10 = 80%
Conference League 2022/2023: 12/19 = 63%

Hij heeft de afgelopen twee seizoenen 69% van de wedstrijden gekeept. Dat is ver boven de 50% !
Bijlow zit sinds 2017 bij de selectie, dat zijn 6 competities totaal 204 wedstrijden, hij heeft er 79 gekeept.

Dat is bijna 39%.
2020/2021: 19/42 = 45%
2019/2020: 10/39 = 26% *
2018/2019: 18/42 = 43%
2017/2018: Nog geen eerste doelman

* Stam verkoos Vermeer boven Bijlow en Advocaat wilde in het begin de keuze nog niet ongedaan maken waardoor het percentage laag was in dat seizoen.

Totaal over vijf seizoenen:
114/220 = 52%

Percentages eerste seizoenen waren lager mede omdat hij nog niet de absolute nummer 1 was en hij na herstel niet direct weer onder de lat werd gezet zoals Slot dat wel doet.

Toegegeven over vijf seizoenen is het percentage niet ver BOVEN DE 50% maar het is dus niet volledig blessuregerelateerd.

Ik kijk liever naar de doorontwikkelde Bijlow die geen onnodig grote risico's meer neemt en de echte nummer 1 is. Dan zit het percentage van rond de 70% nog steeds te laag. Dat is wel aanmerkelijk reëler dan die 39%.
Potentiële vervanger lijkt mij Mads Hermansen.
Zeker een talentvolle keeper net als zijn teamgenoot Mathias Damm Kvistgaarden een aanvallend talent is…
Waarom?? Belang van de club is er ook nog!!!
En zo slecht verdienen ze niet!!!
Omdat Feyenoord niet het walhalla voor de topvoetballer is. Iedereen wil stappen maken, justin ook.

Doe je Feyenoord bril eens af en word minder delusional.
Ik reageerde op @whanegem zijn stelling als je ja tegen de ene Transfer zegt, moet je de ander ook laten gaan.
Niet mee eens. Kokcu Bijlow en Geertruida spelen jaren voor de club, dan ben je dat wel een soort van verplicht idd. Hancko Gimenez, Paixao en Wieffer zijn er nog maar een jaar. Die mogen zich nog wel minimaal 1 jaar inzetten en bewijzen voordat de club mee moet denken.
Zie de naam Livakovic veel voorbij komen, maar die gaat echt niet komen. Te duur en niet de leeftijdsklasse waar wij veel geld aan uitgeven. Verder zie ik geen reden waarom hij dat zelf zou willen. Speelt lekker in zijn geboorteland, speelt CL en hoeft ook geen stap te maken om bijv. 1e keeper van Kroatie te worden, want dat is hij overduidelijk al jaren.

Wij zijn helaas niet in staat om spelers als Livakovic en Ivanušec te halen.
@ftm in de live had je het over Kovacevic van Rakow, komt hij eventueel weer in beeld?
Beste ******: wanneer wordt Feyenoord eens concreet voor een voorhoede speler?
Volgens mij duurt de transferperiode tot eind augustus. We hebben nog ff. 🙈
off topic: Liverpool heeft geïnformeerd naar Dávid Hancko. Eerder werden Napoli en Newcastle United al gelinkt aan de verdediger van Feyenoord, dat zou inzetten op een transfersom van minimaal 23 miljoen euro. bron: voetbalzone
Zou me niks verbazen als dis ook vertrekt. En als Gimenez het goed blijft doen bij Mexico zal er ook voor hem de nodige belangstelling zijn... Zijn we straks heel onze as kwijt..........
En wat gebeurde er vorig seizoen toen alles weg ging. Inderdaad we werden kampioen met nieuwe spelers.
Klopt helemaal. Alleen zou het leuk zijn als je deze selectie eens langer als 1 seizoen bij elkaar kan houden.
Als je Hancko voor 23 mil verkoopt dan kan je net zo goed stoppen. 2x zo goed als Timber en dan voor de helft van de prijs.
23 miljoen voor Hancko lijkt mij ook echt onzin. Zeker nu er ook word getrokken aan Geertruida en Bijlow, en wellicht ook aan Gimenez. Ik zat echter te denken, stel hij vertrekt alsnog. Zou Pascal Struijk geen goede opvolger zijn voor Hancko? Heeft wel een hoge marktwaarde maar gezien de degradatie, is daar wellicht wel wat van af te snoepen. 23 jaar oud, 1.90, snel en kan net als Hancko ook op linksback.
Van Leeds? Goede verdediger idd!
Hebben ze niet. VZ heeft dat overgenomen van een twitter trol.
Gezien zijn blessuregevoeligheid bij een mooi bod gewoon verkopen.
Ik denk dat als Feyenoord ja verkoopt en niet continue nee. Dat dan spelers eerder voor Feyenoord gaan kiezen omdat de club ook meedenkt met de spelers . In dat geval wordt Feyenoord steeds aantrekkelijker voor pareltjes
Hoezo verkoopt Feyenoord continue nee? Er is enkel nee gezegd op een veel te laag bod voor Geertruida. Daarbij moet je sltijd nee zeggen op het eerste bod.
Wat ik bedoel is… anders dan andere clubs (zoals Twente). Dan gaan andere spelers achter hun oren krabben eer ze daar naartoe willen . Het gaat mij om de coulante houding waar wij niet zo van houden tov het aantrekken van spelers wat een positief gevolg is
Ik zou hem weg doen. Her is niet of die weer die geblesseerd raakt maar wanneer en hoe lang.Als ze hem nier laten gaan mag je stellen dat er geen ander keeper op de korrel hebben.
Als je zo meedenkt met één speler die graag een stap wil maken in zijn carrière kun je het in mijn ogen niet maken om dat andere spelers niet te gunnen. Is toch een geweldige kans voor Justin?
Als der 20 miljoen voor Bijlow en 25 miljoen voor Geertruida geboden word,kan je geen nee zeggen.
Daar moet dan wel tegenover staan dat Giminez en Hancko en Wieffer niet meer verkocht worden.
Dan kan je met een paar gerichte aankopen waarschijnlijk een sterker team dan vorig seizoen leveren die voor plaats 1 en 2 gaat,wat weer hoop geld genereert voor de komende jaren waardoor we weer de ploeg zijn waar iedereen rekening mee moet houden.
Kan geen nee gezegd worden? Hoezo zitten in geldnood?
Zo zit de wereld nu eenmaal in mekaar,alles draait om geld🤗
Daarom kan je niet iedereen verkopen
Klopt, maar doen ze wel.
Jammer genoeg.
Seizoen 23/24 bij eerste 2 eindigen is een must om mee te blijven doen met de top
Aan al onze beste spelers wordt getrokken dat begrijp ik maar dat clubs weten dat ze de spelers voor zo’n 25a 30m kunnen kopen bevalt me niet straks worden ze allemaal weg gekocht als die bedragen geboden worden.
Of gaat Feyenoord ook een keer nee verkopen?
We moeten komend seizoen echt bij de eerste 2 eindigen dat levert dan zoveel geld op
Als je eenmaal een keer ja gezegd hebt is het wel zo fatsoenlijk naar de andere spelers toe dat je hen die kans niet ontneemt
Gaat om indivuele afspraken op soms andere posities.

Bovenstaand nieuws misschien hoop voor Diallo onze kant ?
Waarom?? Belang van de club is er ook nog!!!
En zo slecht verdienen ze niet!!!
Livakovic en Ivanusec dan maar direct allebei halen. En als we toch bezig zijn op de terugweg in Milaan nog een krabbeltje zetten om de Ketelaere te huren. Verder Hancko en Geertruida nog een extra mooie Feyenoordring erbij geven zodat ze van pure ontroering nog een seizoen blijven en ik ben heel tevreden. Heel realistisch toch ;-)
Lijkt me dat Feyenoord niet onvrijwillig tegenover zijn vertrek zal staan gezien zijn blessureleed. Echter moet er zeker niet vergeten worden dat supporters zich met zo'n jongen als Bijlow, maar zeker ook met Geertruida kunnen identificeren. Laat Manchester United maar met een flinke bak geld komen.

De scouting heeft laten zien kwalitatief goede spelers te kunnen halen, dus vertrouwen kunnen we zeker hebben in een potentiële opvolger van Bijlow. Wel dient er, naar mijn inziens, snel gehandeld te worden. Je wil z.s.m. je eerste keeper bij de groep hebben. Wellenreuther is een goede doelman, maar blijft een tweede keeper.
Laat m maar gaan hssl Twente keeper of ga met Wellenreuter verder hij is me te blessuregevoelig
Hoeveel mensen werden vanochtend wakker en wisten wie Livakovic was? 🤔 Toch noemen velen hem nu als de gedroomde opvolger………
Als je een beetje voetbal kijk weet je wie dit is!
Iedereen die voetbal volgt kent hem!
Dan kijk je wel heel weinig voetbal. Sinds 2017 is Livakovic de eerste keeper van Kroatië. Je weet wel, het land wat twee keer op rij de halve finale haalde....
Ik ken talloze voetballers/keepers. Ook die van Kroatië. Weet ik veel wat zijn naam is.
Halen we twee Kroaten... kunnen we dan Modric ook niet een contract aanbieden?😂😂😂
En dat terwijl in 2018 Danijel Subasic nog in het doel stond
Is idd een hele goede vervanger voor bijlow
JP, wat ben jij een betweter zeg😮‍💨
Heb ik even geluk, ik ben pas vanmiddag wakker geworden.
Zo'n beetje iedereen die hem op het WK heeft zien schitteren ;-)
Minimaal 75% van de mensen hier weet wel wie Livakovic is hoor, dus ik weet niet wat je bedoeling is om te doen alsof Livakovic één of andere amateurkeeper is
Nou dat lees ik niet uit z'n woorden.Ik ken ook veel spelers van 020 van hun poepgezicht niet van naam😂😂😂😂
Keeper van zagreb 28 jr,lang en en goed met uitkomen en niet bang show de duels niet
Keeper van Kroatië al jaren en een penalty killer
De veel genoemde Livakovic zou ik helemaal voor zijn, maar Villarreal en Fiorentina zijn al concreet en daar kan hij ongetwijfeld meer verdienen en kan hij in een sterkere competitie spelen. Het zou wel een klein wonder zijn als hij naar Feyenoord zou willen komen. Las wel dat Fiorentina maar 6 miljoen euro bood, wat is geweigerd. Daar moet je overheen kunnen gaan.
10 miljoen is ook wel veel geld
10/12 miljoen is voor een keeper als Livakovic echt niet veel, al helemaal als je voor Bijlow 20 a 25 miljoen kan vangen
Ik vind 10 miljoen een goed bedrag voor een goede keeper. Als Bijlow 20+ oplevert, ga je er financieel en sportief gewoon op vooruit.
Verwacht eigenlijk niet dat Feyenoord dat soort bedragen gaat uitgeven
10 miljoen is echt niet veel voor een keeper als Livakovic
De kans dat hij naar Fiorentina gaat is al kleiner geschat dan 50%. En hoe concreet Villarreal is, geen idee.
Ik denk echt dat Feyenoord het moet proberen.
Spelen beide geen CL toch? Wij kunnen dus de ideale opstap naar een echt grote club zijn voor zo'n jongen
Ik vind die gast die Volendam van Inter huurde echt goed.
Pas op straks krijg je iedereen op je dak dat een keeper van hef kleine Volendam geen versterking is voor Feyenoord. Ik zou hem zeker proberen te kopen!
Is weer relatief klein voor een keeper. Zou fijn zijn om gewoon weer eens een keeper van minimaal 1.90 onder de lat te hebben.
1.87, mijn vrouw zegt dat die 3 cm enorm schelen. Maar Bijlow is inderdaad ook geen reus.
Dan moet je voor Noppert gaan..wat mensen hier ook roepen over zijn kwaliteiten als keeper..hij is wel groot 🤭😂
Sem Schilt, die is echt groot.
Weet alleen niet of hij een beetje kan keepen.

Wat een bullshit is dit zeg.....
Reageerde ook op de opmerking over de lengte van een keeper . Was niet echt serieus bedoeld zoals je had kunnen zien
Stankovic prima keeper, alleen probleem is dat hij vrij veel fouten maakt voor een eerste keeper
Jongens we houden allemaal van bijlow maar je kan geen 20 mil eisen voor een keeper die afgelopen 2 jaar veel blessure leed heeft gehad en blessure gevoelig is. denk dat je voor 15 zeer goede deal heb
We hebben Wellenreuther achter de hand om het seizoen mee te beginnen.
Prima vervanger voor Bijlow.

En dan rustig zoeken naar een goede nieuwe keeper.

Voor €20m, gewoon doen..
Wens ik Justin veel succes bij United.
Persoonlijk denk ik dat hij het daar niet gaat redden.

Maar het is hem gegund.
Als Genk zou worden uitgeschakeld in voorronde CL zou VandeVoordt van Genk wel een interessante optie zijn. Staat bekend als een 'sweeper' keeper en ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring in Jupiler League en Europa.
Had ik niet meegekregen, maar zou kunnen natuurlijk.
Even nagezocht. Je hebt gelijk. Is van Leipzig maar afgelopen seizoen terugverhuurd aan Genk.
Die Vandevoordt heeft al 1 jaar een akkoord met Leipizg maar staat na aankomend seizoen pas onder contract bij Leipzig
Voor 20 miljoen altijd doen, vervangers genoeg.
20miljoen meteen doen olij halen en je bent weer klaar ...
Olij😂😂😂😂😂😂leuke mop
Olij was met afstand de beste keeper v/d eredivisie afgelopen seizoen goede optie
Vind jij die keepers hier in Nederland dan zo geweldig.Nou ik niet.Die van bruggen is bv bijlow voorbij.En bijlow is vaker geblesseerd dan dat die fit is.Ze moeten eens scouten in andere landen.
Zonder prestatie druk..vraag is of hij dat aankan.
Laat Justin gewoon gaan. 20+ is een prima prijs.
Ik las net dat Livakovic op te halen is voor 10 miljoen. Lijkt me een meer dan prima vervanger!
Als dat zo is, Bijlow gelijk latengaan en vol voor Livakovic gaan, hij is misschien nog wel beter dan Bijlow
Bijlow verkopen voor 20miljoen en Livakovic kopen voor 10miljoen. Ben je financieel en sportief erop vooruit gegaan. Met alle respect naar Justin, maar gewoon te vaak geblesseerd.
Zeker en Livakovic is zeker gewoon een topkeeper, meer dan waardige vervanger van Bijlow
Denk je serieus dat je die voor 10 miljoen krijgt? Dan zijn ze in Manchester echt niet goed op de hoogte, of ze vinden hem minder goed als iedereen hier..
Laat lekker gaan voor 20 mil pond.
Olij halen en je zit weer goed !
Hij stelt zich wel professioneel op lees ik op vi.nl. Maar een leegloop dreigt weer te gebeuren. Als ik Slot was en iedereen vertrekt, had ik mijn contract ingeleverd.
Raar verhaal toch
Hij wil naar united maar is met feyenoord in gesprek over verlengen van zijn contract
Dir draait om geld en dat snap ik wel
Feyenoord weet wat ze hebben met bijlow en als ik bijlow was zou ik verlengen en nog 1 jr blessure vrij spelen in de cl dan heeft ie meer kans om 1ste keeper te worden bij een grotere club
Die henderson van united is ook echt een toppertje
@FTM Kan je ons een "kleine hint" geven over de eventuele vervanger(s)?
Bijlow zou ik als enige basisspeler nog verkopen. Kan je tenminste een keeper halen die niet altijd geblesseerd is.
Verder moet je iedereen proberen te behouden
Misschien niet helemaal on topic trouwens maar wat is die Musk aan het doen met Twitter? Ik haal echt 90% van voetbalnieuws van die site af, heel handig als je een hele lijst aan journalisten en gewoon leuke Feyenoordaccounts volgt. Maar ik zit al sinds begin van de middag aan die limiet dus god mag het weten wat ik allemaal heb gemist. Naja, dan maar gewoon 1908.nl refreshen ;)
Plus deze site heeft teminste betrouwbare bronnen. dus alleen maar een win-win situatie.
Ja, hoop troep soms in mijn feed..
Ja daarom heb ik ook geen twitter Ik kan er nu niet eens meer op kijken. nieuwe regels van Musk.
Musk is schijtziek van al die Japie tweets
Dit is de consequentie van de te meegaande houding naar Kokcu, je kunt het nu bijna niet maken om wel moeilijk te doen
Logisch een van de mooiste en grootste clubs van de wereld. Het is hem van harte gegund en ik hoop dat hij ook terug komt als keeper
Het zal de reservebank worden, dus zwaai maar met het handje naar oranje.
  • 1
  • 2