Betrouwbaar
geertruida-edit

VK Sportphoto

Nieuws

‘Interesse vanuit Premier League voor Geertruida; nog geen concrete aanbiedingen’

Twan

Meerdere Engelse topclubs tonen interesse in Lutsharel Geertruida. De verdediger die zich momenteel voorbereidt op het aankomende EK, zou worden gevolgd door onder andere Liverpool en Tottenham Hotspur. Er zijn tot dusver nog geen concrete aanbiedingen bij Feyenoord neergelegd.

Geertruida geniet van belangstelling uit Duitsland en Frankrijk maar vooral de Engelse Premier League, zo meldt het Algemeen Dagblad. Naast Liverpool en Tottenham Hotspur zouden ook West Ham United en Newcastle United interesse hebben. Arne Slot, de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool liet in zijn tijd bij Feyenoord vaak zijn waardering over de veelzijdige verdediger blijken.

Lutsharel Geertruida staat nog één jaar onder contract bij Feyenoord. Als de club nog wat wil verdienen aan de Nederlands international, zal de verdediger deze zomer moeten vertrekken. Afgelopen zomer zag Geertruida een transfer naar RB Leipzig voor een bedrag van ruim dertig miljoen nog afketsen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou Slot echt zo dom zijn om spelers van Feyenoord te halen.
Kan alleen maar tegen hem gebruikt worden.
Als Liverpool Geertruida haalt, wordt dat gedaan door de technische directeur en niet Slot zelf.
Oja netals Antony voor 100 miljoen bij United.

Slot kan ook nog zeggen nee kijk maar verder kan alleen tegen me gebruikt worden.
Ligt eraan wie concreet worden en of jet meerdere clubs zijn... daarnaast denk ik dat het ook belangrijk is of Geertruida op het EK basisspeler is en hoe daar presteert. Kan zeker paar miljoen schelen.
Genoemd worden Tottenham, Westham en Newcastle..het begrip topclub wordt wel steeds ruimer
Zijn wel prima clubs om heen te gaan! Om vervolgens de stap te maken naar de absolute top in Engeland... doorkoop % voor ons afsluiten in de onderhandelingen!
Mooi, in Engeland zit de poen. Nu flink laten opbieden tegen elkaar. 30 miljoen zeker haalbaar. Alvarez ging voor 45 miljoen weg naar West-Ham met 1 jarig contract.
€30 miljoen is echt onhaalbaar. We hebben in het buitenland nog steeds de status niet die Ajax wel heeft. Ik verwacht een som niet hoger dan €25 miljoen. En dat is netjes voor een speler uit eigen jeugd.
was het 30 miljoen afgelopen jaar? dan hadden we toch moeten cashen. dacht altijd dat het maar 22 was
Feyenoord ging ook akkoord, maar Leipzig had een andere keuze gemaakt. Nu hebben we een jaar plezier gehad van hem en kunnen we alsnog wel 20 miljoen pakken.
@FeyenoordTM Hoe werkt dat als er geen "regerende" trainer is? Gaan uitgaande en inkomende transfers dan gewoon door? Het is één ding om versterkingen in de breedte te halen maar hoe doe je dat zonder trainer bij een inkomende transfer van 10 a 15 miljoen?
Als je zelf logisch nadenkt kan je het antwoord wel invullen.
Feyenoord is blijkbaar met Priske in gesprek en zijn werkgever, daar zal echt wel tegen verteld zijn , dat Geertruida verkocht gaat worden , dat als er een fatsoenlijk bod komt van ca. 50 miljoen voor Gimenez dat ie ook weg is.
En over ' duurdere' inkomende transfers zal ongetwijfeld ook overleg zijn.
Uitgaande transfer heeft een trainer geen zeggenschap in, en de trainer moet ook gewoon zo weinig mogelijk zeggenschap krijgen over de inkomende transfers (Net zoals in de Premier League) hij mag wel verzoeken doen, maar moet niet bepalend zijn.
Premier league is dan wel een slecht voorbeeld. Daar hebben ze juist veel invloed. Het heet niet voor niets 'manager' daar. Slot is een uitzondering en is een 'head coach'
Dat wordt toch niet gedaan? Alleen uitgaand, maar daar heb je een trainer niet voor nodig.
Ik begreep altijd dat interesse niet gemeld wordt want wij volgen 250 spelers en tientallen clubs hebben dan weer interesse in onze spelers… stappen we daar nu vanaf?
Ze citeren AD, ze melden dit niet zelf. Zie medaille.
Ja klopt. Denk ook dat ze even verder niks te melden hebben. 🥒🥒tijd.
Ik ben vooral benieuwd welke afspraken zijn gemaakt afgelopen zomer m.b.t. de transfersom. Als er niets concreets is afgesproken kan het bedrag uiteindelijk toch nog leuk worden.
Zal deal met Newcastle doen met minteh er bij.
Ruilen van spelers met al dan niet geld erbij komt zelden voor. Iedere transfer wordt doorgaans apart behandeld.
Voor Senesi ving je 15 miljoen. Geertruida is international, kampioen geweest en heeft cl gespeeld. Senesi geen van dit allen. Dus 20-25 miljoen moet echt wel haalbaar zijn.
Als dit soort clubs concreet worden en ze willen hem graag. Dan moet toch ondanks zijn 1 jarige contract de 25 miljoen haalbaar zijn.
Als Engelse club zijnde zou het toch juist handig zijn om nu te bieden? Hij wordt alleen maar duurder na het EK en dan zijn er ook andere clubs die willen gaan bieden. Dat deed Benfica vorig jaar ook slim met Kokcu door vroeg te komen.
Ja dat verwacht je dan wel, hoop interesse, maar nog geen concreet bod. Het balletje moet nog gaan rollen, zijn nog geen echte grote transfers in Engeland gedaan. Als dat gaat gebeuren kan het snel gaan. Bij Feyenoord zelf lees je ook veel interesse in spelers, maar is nog niet niemand weg. Ja de trainer, die wel
Lekker naar Liverpool.
Dan blijven ze hopelijk van Hancko af
Had er eigenlijk een hard hoofd in dat we nog veel meer dan 15M zouden vangen voor hem met een één-jarig contract. Mochten er twee/drie van dit soort clubs mee gaan doen om zijn handtekening, zou het nog wel eens een flink stuk daarboven uit kunnen komen.
Met een marktwaarde plus 30 de helft over houden? Denk toch gauw 25+
Ik denk dat het 11 of 12 miljoen wordt. Doet pijn maar we moeten realistisch zijn. Feyenoord verkoopt altijd onder de marktwaarde en nog maar jaartje contract. We kunnen maar beter realistisch zijn dan valse hoop hebben..
Hij heeft een 1-jarig contract. Denk je dat dat totaal geen invloed heeft op de transferwaarde?
Mooi die clubs betalen tenminste goed.
Hoef geen franse club (behalve PSG). Die komen weer met een fooitje van 15m.