Internationals • Trauner en Zerrouki winnen met Oostenrijk en Algerije

Niels

Diverse spelers van Feyenoord zijn met hun nationale elftallen op pad voor hun interlandduels. Vandaag kwamen onder andere Hwang, Ueda en Zechiël in actie. Vanavond wonnen Gernot Trauner en Ramiz Zerrouki hun interlands met Oostenrijk en Algerije. Hugo Bueno kwam niet in actie bij het winnende Jong Spanje. Hieronder een overzicht van hun gespeelde duels.

Trauner wint met Oostenrijk van Kazachstan
Oostenrijk heeft het UEFA Nations League-duel tegen Kazachstan in eigen land met 4-0 gewonnen. Gernot Trauner begon in de basis en speelde ruim een uur. De doelpunten werden gescoord door Baumgartner, Lienhart, Sabitzer en Seidl.

Zondagavond speelt Oostenrijk opnieuw een Nations League-duel, ditmaal tegen Noorwegen. Die wedstrijd begint om 20:45 uur.

Zerrouki belangrijk met assist bij winnend Algerije
Ramiz Zerrouki begon opnieuw in de basis bij Algerije in het Afrika Cup-kwalificatieduel tegen Togo. Na een vroege achterstand gaf de Feyenoord-middenvelder de assist bij de gelijkmaker van Benrahma in de 29e minuut. Algerije won uiteindelijk met 5-1, en Zerrouki speelde de hele wedstrijd. Anis Hadj Moussa zat om nog onbekende redenen niet bij de selectie van bondscoach Petkovic.

Maandagavond speelt Algerije de return tegen Togo om 18:00 uur.

Hugo Bueno niet in actie bij Jong Spanje
Jong Spanje won donderdagavond met 4-3 van Jong Kazachstan. De Spanjaarden maakte voor rust alle vier de goals. Hugo Bueno kwam niet in actie voor zijn land. Komende dinsdag om 17:00 uur speelt Jong Spanje tegen Malta.