k6-tk5j03-m-hd

Feyenoord

Nieuws

VIDEO • Interview Anis Hadj Moussa: "Deze speelstijl ligt mij goed"

Moreno

Anis Hadj Moussa zette vandaag zijn handtekening onder een vijfjarig contract, dat hem tot medio 2029 verbindt aan Feyenoord. De Algerijnse vleugelspeler komt over van het Belgische Patro Eisden. Hadj Moussa stond Feyenoord Media te woord in onderstaand interview.

Delen

Reacties

De speelstijl van Dordt? Nou fijn! Match made in heaven! Wanneer echte versterkingen?
Mensen zijn bang dat zijn mentaliteit een probleem is maar mijn inschatting is dat Priske geen makkelijke is en snel duidelijkheid schept hoe het gaat gebeuren.

My way or the highway.
Maar laten we van het positieve uitgaan.
Als deze jongen z'n mentaliteit verbeterd kan het nog wel eens een hele leuke speler worden! Hopelijk dit jaar z'n rendement wat opkrikken en krijgt hopelijk een eerlijke kans.
Waarop baseer je dat ie een slechte mentaliteit heeft?
Laatste tijd bij Vitesse veel de bank, hebben een aantal spelers ook aangegeven dat het z'n mentaliteit was, verdedigend schakelt hij niet altijd mee om, te laat ziekmelden etc. Meerdere aspecten dus. Maar klonk in z'n eerste interview goed en wil er ook echt aan werken.
Ik denk dat het allemaal wel mee valt, Sturing was alleen op zn pikkie getrapt omdat Moussa tijdens het seizoen een akkoord met Feyenoord bereikte terwijl Vitesse voor degradatie streed.
Nouja, dat te laat melden bij training vindt ik ook slecht. En z'n verdedigende omschakeling geeft hij zelf aan dat het beter moet. Ik denk dat hij bij een topclub als Feyenoord nu wel heel gedreven gaat zijn.
Zegt zelf ook al mooi in z'n eerste interview dat hij aan z'n verdedigende omschakeling moet werken, goed dat hij dat zelf inziet!
Ben zo benieuwd hoe hij het gaat doen. Hoop dat Brian hem discipline en werklust meegeeft, dat samen met techniek en een actie kan een giftige combinatie zijn