hadjmoussa-feyenoordweb-1

Edit @kaynekvisuals

Transfers

Anis Hadj Moussa zet definitief krabbel onder zijn contract

Moreno

Anis Hadj Moussa is definitief Feyenoorder. De buitenspeler, die overkomt van het Belgische Patro Eisden, was al een lange tijd akkoord met de Rotterdamse club, maar heeft nu ook zijn contract ondertekend. Hij verbindt zich tot medio 2029 aan Feyenoord.

"Ik ben ontzettend blij om aan het nieuwe seizoen te beginnen bij een grote club als Feyenoord, die de laatste jaren ook steevast in Europa actief is," vertelt Hadj Moussa. "Het niveau hier is natuurlijk erg goed, en bij de aanvallende speelstijl voel ik me prettig. Alles is hier voor handen om als voetballer te slagen, dus daar ga ik mijn best voor doen."

De in Parijs geboren maar internationaal voor Algerije uitkomende Hadj Moussa begon zijn voetbalcarrière bij US Torcy. Via de jeugdopleidingen van FC Montfermeil en RC Lens, waar hij onder meer samen speelde met de onlangs door Feyenoord gecontracteerde Chris-Kévin Nadje, kwam de behendige vleugelspeler terecht bij Olympic Charleroi en Patro Eisden Maasmechelen in België.

Afgelopen februari maakte Hadj Moussa op huurbasis de overstap naar van Patro Eisden Maasmechelen naar Vitesse, waar hij positief opviel met zijn creatieve spel en zodoende een transfer naar Feyenoord afdwong.

Tekst: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Alle gekheid op een stokje!
Die rare Vitesse trainer heeft de hele zaak bedonderd!
Hij kan een corner trappen die ik zelden heb gezien en nog wel drie keer achter elkaar.
Ilias Sebaoui idem dito die twee zijn gescout door Feyenoord en terecht.
Geloof mij daar gaan we heel veel plezier van krijgen, maar niet meteen afschrijven na een slechte wedstrijd.
We zien bij Joy Veerman dat het heel raar kan lopen.
Feyenoorders sta achter de spelers en brand ze niet meteen af, heb een open mind....
Wat is nu de transfersom? 3,5 miljoen ging rond, dit ontkende Rutger echter toentertijd. Was een stuk lager.
Weet jij de som toevallig @Bombarda ?
Je kan zeggen over hem wat je wilt, maar zelfs de analisten gaven toe dat de Eredivisie lang niet een speler heeft gezien die zo dominant is in de 1v1. Misschien jaartje bij Van Persie?
Laat hem eerst eens de voorbereiding meedraaien, wordt pas verhuurd als er 2 nieuwe rechtsbuitens bijkomen.
Voor het bedrag waarvoor hij gekocht is, kunnen we niet verwachten dat hij er gelijk staat. Het enigste wat we zeker kunnen weten nu, is dat Feyenoord hoe dan ook geld denkt te kunnen verdienen aan deze speler. Dat moet zeker kunnen lukken. Als die gelijk aan kan pikken, kan het een echte bingo worden.
Ik zie liever dit soort transfers dan bijv. een sahraoui voor 10+ miljoen. Liever goedkope talentjes uit de eredivisie dan dure Sam Larsson achtige spelers
Heeft een Bolle kop gekregen. Evende sportschool in.
Moussa moet sowieso de sportschool in maar bolle kop zegt niet altijd wat. Zie Saibari bij PSV.
Bijzondere transfer: mag alweer uitgeleend worden indien Feyenoord twee andere rechtsbuitens contracteert
Ja klopt ook wel , maar in 5 jaar kan veel gebeuren kan toch als nog gebeuren dat hij binnen een loop van tijd een best wel goeie stand in kan zijn
@Bombarda is dat al 100% zeker? Neem aan dat hij wel gewoon de kans krijgt om zich te laten zien aan priske?
Ze lijken al moeite hebben met 1 goed rechtsbuiten vinden.
Dus hoe groot is de kans dat ze er 2 vinden....

Eerst maar eens afwachten wat de nieuwe trainer zijn indruk is en of hij hem wil gaan gebruiken.
@Bombarda kan er al iets meer verteld worden voor hoeveel geld wij deze jongen hebben gehaald?
We hebben al Walemark, Slory, deze jongen , Paixao kan ook recthts.
Walemark is echt niet goed genoeg, Slory is nog jong en onervaren en Paixao kan idd van rechts maar is echt meer linksbuiten.
Is toch niet heel gek tegenwoordig om een speler eerst een jaartje uit te lenen.. ??😅😅
Is deze transfer een van slot en niet scout.
Want slot is nu weg.
Hebben ze al een buitenspeler die er direct staat op het oog?
Gehaald voor de toekomst heb ik begrepen?
Hele leuke transfer dit. Specifieke kwaliteiten in de 1 tegen 1, maar moet nog de nodige fysieke stappen zetten. Of dat het beste gaat door mee te trainen of door verhuurd te worden is aan de club. Wel het leuke van zo'n voorbereiding met een nieuwe staf. Iedereen begint op 0 en er komen altijd wel verrassingen uit. Op dit moment loopt er veel talent wat eventueel kan aanhaken.
Een bijzondere speler en onwijs leuk om naar te kijken. Heeft iets dat bijna geen spelers hebben in de eredivisie (en geen enkele speler bij Feyenoord).
Denk vooral dat dit een zelfde situatie als minteh kan worden. In het begin niet helemaal weten wat die met bal moet doen maar na wat maanden trainen dat die steeds beter wordt in keuzes maken en veel meer overzicht houd in zijn spel.
Ik vind het zo klote voor hem. Hij heeft een lang contract getekend en hem is waarschijnlijk een mooi plan geschetst over zijn toekomst. Om dan nu vervolgens een beetje achteraf gepresenteerd te worden als een afterthought en om te horen te krijgen dat hij verhuurd mag worden als ze betere rechtsbuitens kunnen aantrekken. Negatief effect van het beleid dat is gevoerd afgelopen tijd
Hadj-Moussa heeft het zelf in zn hand. Als hij Priske weet te overtuigen dan zal ie niet worden verhuurd.
Dat is zeker waar! Ik wens hem uiteraard veel succes. Maar een goede basis is denk ik niet gelegd en dat kun je de club aanrekenen
Mwa, zoals Politicola hieronder aangaf: ik zou niet alles te serieus nemen. Letterlijk iedereen begint vanaf 0.
Ik zou niet alles al te serieus nemen.
Gaat om de omgang met/ gevoelens van een persoon. Dus dat neem ik wel serieus
Ik zou de roddels en achterklap niet al te serieus nemen. Er sijpelt altijd rancune richting Slot door van bepaalde personen uit de club via deze site. Dat neem ik met een korrel zout.
Door informatie van deze site als roddels te bestempelen doe je FTM en Bombarda een beetje te kort vind ik. Ik neem het voor waarbeid aan
Zelf nadenken mag ook.
Klakkeloos alles als 100% waarheid aannemen is geen slimme zet.

Je kunt dicht bij het vuur zitten en toch niet alles weten hoor.
Ik heb geen reden om te twijfelen aan de berichtgeving dus dat doe ik ook niet
Er zit goede, harde info bij, maar ook veel aannames, roddels en zaken die achteraf niet blijken te kloppen.

En overduidelijk op basis van bepaalde specifieke bronnen rondom Feyenoord, niet het complete plaatje.

Gewoon zelf blijven nadenken en evalueren wat je voorbij ziet komen aan informatie vanuit verschillende bronnen en journalisten. Doe ik bij andere bronnen ook.
deze info stond niet op deze site( ik spel elk artikel), dus kennelijk heb je dit ergens anders vandaan. Afijn leuk om zo.n ouderwetse pingeldoos erbij te hebben. heerlijk voor de wedstrijden dat er weer 11 tegenstanders voor de goal hangen
Ze bedoelen wat er geroepen wordt is nooit bevestigt via officiële kanalen.
@Bombarda zal beamen dat de plannen rond Hadj Moussa veranderd zijn sinds hij getekend heeft maanden terug
Hij is je bron.....zou gek zijn als hij dat niet doet he.....🤦‍♂️
Je hebt die info over dat hij verhuurt gaat worden (wat lang niet zeker is) van bombarda.

Nu ga je roepen dat bombarda het gaat beamen (bevestigen).
Natuurlijk gaat hij dat doen want hij kwam ermee.

Dat bewijst voor de rest niks.
Ik reageerde op iemand die zei dat het nooit bevestigd is op deze site. Wat wel zo is. En ik acht deze site betrouwbaar
Dan moet je duidelijker zijn, want hier zet jij je reactie onder:
" is nooit bevestigt via officiële kanalen."
En 1908.nl is geen officieel kanaal.

Wel staat er nog iets van iemand die zegt dat het nooit op deze site heeft gestaan omdat hij spelling doet of zoiets.

En eigenlijk is dat ook correct.
Het heeft nooit in een artikel gestaan.
Jij gaat puur af op een reactie onder artikelen van bombarda.
Het enige wat ik hier over kan zeggen is dat ik de informatie betrouwbaar vind op basis van de trackrecord van deze site
Stop eens met dat zeuren over hem. Zoals aangegeven werd is hij pas net terug van zijn interlandverplichtingen en vakantie en is daardoor niet eerder gepresenteerd. Hij is ook niet de eerste en zal ook niet de laatste speler zijn die wordt aangetrokken en verhuurd.

Dit voetballerij is een wereld voor volwassenen, geen basisschool. Jij bent ook de enige die er een probleem van maakt.
Ik zeur helemaal niet ik geef gewoon aan hoe het is. Door wisselvallend beleid heeft AHM, een speler die echt behoefte heeft aan een duidelijk plan en ontwikkeling, nu een minder goede basis om op te bouwen. Zo gaat het helaas soms, maar ik heb er wel een naar gevoel over. De manier waarop dit tot stand is gekomen is verre van optimaal voor speler én club
Je bent er al in meerdere topics over begonnen, dus het zit je klaarblijkelijk wel hoog.

Hoe weet je dat hij écht behoefte heeft aan een duidelijk plan en ontwikkeling? Is dat bij hem meer dan bij andere spelers? Het lijkt wel alsof je z'n zaakwaarnemer bent.
Dat is toch voor elke speler waardevol? AHM is een speler met duidelijke kwaliteiten maar hij heeft nog niet alles. Daarnaast heeft hij nog nooit op een degelijk niveau gespeeld voordat hij bij Vitesse kwam. Daarom juist is het belangrijk dat Feyenoord er alles aan doet om hem de beste kans te geven om te slagen. En dat is mijns inziens niet gebeurd. Ik ben geen zaakwaarnemer en persoonlijk heb ik er geen belang bij. Ik ben gewoon begaan met de belangen van de speler en club
Je hebt het over dat hij niet de beste kans heeft gehad om te slagen. Waar heb je het over? Hij is letterlijk net twee dagen aan het trainen bij Feyenoord en jij gaat allerlei voorbarige conclusies trekken..
Er is met hem een lange termijn contract afgesloten en voor zover ik begrepen heb was hij niet direct voor de basis gehaald. Misschien wist hij dus al wat de plannen waren voor hij tekende
Hem was voorgelegd dat hij de opvolger van Jahanbakhsh zou worden. Rotatiespeler dus, en 1 van de 2 rechtsbuitens in de selectie.
hou nu eens op man. geniet van alle reuring. spelers zijn passanten die een vet salaris krijgen. so what@
Deze jongen gaat verrassen, ben ik van overtuigd.
Deze speler in de Kuip. Wordt een instant legende als hij een paar keer mag starten.