jahanbakhsh-1

VK Sportphoto

Nieuws

Iran wint gemakkelijk met Jahanbakhsh in de basis

Nigel

Iran heeft met speels gemak de oefenwedstrijd tegen Angola gewonnen. In het Azadi Stadium in Teheran wonnen de Iraniërs met 4-0 van Angola. 

Al na 23 minuten stond de ploeg van Alireza Jahanbakhsh met 3-0 voor, waardoor de wedstrijd met speels gemak kon worden uitgespeeld. Vlak voor tijd maakte de ploeg van Alireza Jahanbakhsh nog de 4-0. De Feyenoorder startte in de basis en speelde tot en met de 57e minuut. Het was voor Iran de laatste test richting twee belangrijke wedstrijden. 

Op 21 november om 12:00 uur Nederlandse tijd staat de ontmoeting met Oezbekistan op het programma in de tweede kwalificatieronde voor het WK van 2026. Op 16 november speelt Iran tegen Hong Kong of Bhutan. Iran is al direct geplaatst voor de tweede kwalificatieronde. Hong Kong en Bhutan spelen in de eerste kwalificatieronde en moeten onderling uitmaken wie zich plaatst voor de tweede ronde. De winnaar van dit tweeluik komt in de poule met Iran. Over twee maanden gaat het dus voor het 'echie' voor Jahanbakhsh en zijn Iran. Dan worden er belangrijke wedstrijden gespeeld voor kwalificatie voor het Wereldkampioenschap voetbal. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties