Bevestigd
yv20221223yv20221223a1a04013

Nieuws

Idrissi houdt voetbalritme op peil bij Feyenoord

FeyenoordTM

Oussama Idrissi werd afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met terugkeer bij Feyenoord, maar zo ver kwam het niet op aanraden van de Raad van Commissarissen. De linksbuiten houdt ondertussen wél zijn conditie op peil bij de Rotterdammers.

Het contract van de Marokkaans international werd recentelijk door Sevilla FC ontbonden, waardoor de speler momenteel als transfervrije optie beschikbaar is op de markt. Eerder mocht Georginio Wijnaldum al meetrainen bij Feyenoord tijdens de interlandperiode. 

Idrissi genoot vorige week belangstelling van Anderlecht, maar tot een transfer kwam het niet. Paars-Wit koos voor Thorgan Hazard: de voormalig aanvaller van PSV werd uiteindelijk voor vier miljoen euro opgehaald bij Borussia Dortmund.

Dinsdag trainde Idrissi bij Feyenoord mee met het onder-21 elftal van hoofdtrainer Melvin Boel, terwijl verschillende onder-18 spelers mee mochten trainen bij Feyenoord 1. Onder meer Thijs Kraaijenveld kon zich daardoor laten gelden in de hoofdmacht.

De naam van Idrissi staat, ondanks het aantrekken van Hazard, nog altijd ter discussie bij Anderlecht. Momenteel loopt er tussen Feyenoord en Idrissi echter niets concreets: de aansluiting is alleen bedoeld om het voetbalritme op peil te houden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Idrissi heeft het prima gedaan. Zeer onterecht om hem zo af te zeiken.
Prima speler voor Twente. Als hij 80% van z'n sevilla salaris in wil leveren
Warmhouden die banden kan vast nog wel van pas komen
Neem er maar bij....
Als je hem volgend jaar of in de winter verkoopt heb je altijd winst!
Sevilla raakte hem aan de straatstenen niet kwijt, zelfs na een redelijk jaar bij Feyenoord niet.
Daarbij kan hij in de CL niet spelen en verdiende hij vorig jaar iets van 1 miljoen en we zitten al krap in het salarisbudget
Zelfs transfervrij wil niemand hem hebben, dan wens ik je success met een verkoop. Je maakt volledig verlies op z'n torenhoge salaris.
Mwah salaris telt ook mee. 1 mil per jaar en een club zal hem niet snel voor meer dan 2 miljoen kopen. Dan zit je ook aan zijn contract vast dus ik zou het niet doen
Dan weet jij niet wat hij moet verdienen, dat heeft niemand bij Feyenoord. Sevilla betaald er goed het 3 dubbele van ons. Iedereen vindt hem goed maar wanneer ze zijn salaris horen halen zecaf. Hij zal toch zeker de helft moeten laten varen want zo komt hij nooit aan een goeie ploeg. De RVB blokkeerde de deal dit jaar.
wel raar dat hij niet met 1 mag meetrainen
die hebben al 80 buitenspelers voor de partijronde
@FTM

Valetin Gomez is dat een serieuze optie voor Feyenoord ik las bij footballtransfers dat Feyenoord namelijk een goede kans maakte op zijn komst of is dit onzin?
@FTM kan Paixao nog wat doen in de Bitello deal? Zou toch jammer zijn als die naar Ruslanf gaat
Wat betekent dat kroontje achter je naam ?
In transfertijd waren er nogal eens neppers aan het werk onder zijn naam. Misschien is het nu makkelijker te onderscheiden dat dit de echte FTM is?
Dat iedereen weet dat het om de echte FTM gaat. En niet om een nep account erg handig.
Geef die jongen een contract man

Dat heeft hij na vorig seizoen toch best verdiend?

Zaak is alleen wel dat alle partijen tevreden kunnen zijn over een contract waar alle partijen wijzer van worden

Prestatiecontract bijvoorbeeld

Of doorverkoop percentage
Kan niet, inschrijfdeadline al 8 dagen verstreken
Gelukkig maar, wil je toch niet in de spits hebben. We hebben nu al een geweldige linksbuiten