Primeur Bevestigd
georginio-wijnaldum-uitsnede-vk-sportphoto-feyenoord-as-roma-uefa-europa-league

VK Sportphoto

Nieuws

Wijnaldum traint mee bij Feyenoord

FeyenoordTM

Georginio Wijnaldum houdt zijn conditie op peil bij Feyenoord. De oudgediende van de Rotterdamse club traint vanaf maandag een week met de groep mee op sportcomplex 1908.

De 32-jarige middenvelder rondde afgelopen week zijn transfer naar de Saudi Pro League af. Al-Ettifaq maakt zo'n acht miljoen euro over aan Paris Saint-Germain voor de voormalig Oranje-international.

Wijnaldum rondt zijn overgang naar Al-Ettifaq later af, waar Steven Gerrard hoofdtrainer is. De geboren Rotterdammer speelde 135 wedstrijden voor Feyenoord, waar hij 25 goals voor scoorde en 11 assists voor afleverde.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

🚨🚨 Attention to all international clubs, we are excited to introduce Javairô Dilrosun, a standout talent who is now available for transfer. Don't miss out on this incredible opportunity, submit your bids promptly, and you'll discover just how valuable he can be to your team. You won't be disappointed!
stel zijn kwaliteiten bevallen. Zou die deal nog te kapen zijn? 😅
Nou, alle meningen zijn hier weer aanwezig, en dat moet kunnen.

Ook ik zit er met mixed feelings in. Aan de ene kant heeft hij natuurlijk een hoop betekend voor Feyenoord. Het was, en echt met de nadruk op was, een goede voetballer die op zijn top zat bij Liverpool. Maar inmiddels is hij voor mij vergane glorie en zou hem voor geen goud meer in de selectie willen hebben. Kijk eens op TM naar zijn curve, Echt ver over de top. Ik vind 8 miljoen al veel.

Ja, hij was een voorstander van knielen enzo. Maar dat mag hij toch? Hij zal het bij zijn nieuwe baas niet in zijn hoofd halen omdat hij dan gestenigd gaat worden. En daar zal HIJ iets mee moeten. Ja, zijn spaarrekening is echt groot zat. Daar hoeft hij het niet meer voor te doen. Alle schaapjes op het droge, en zou met de voeten op tafel kunnen. Het lijkt idd op een verkeerd signaal om nu daar naartoe te gaan.

Maar, ik heb ook een post gedaan en een lid hier op het forum opende mijn ogen. Wie wil hem nog? Ja daar moest ik ook even over nadenken. En gaf dat lid volledig gelijk. PSG was al een foute keuze van Gini. Weer voor de poen. Daar niet aan de bak, blessure, trainen met het tweede, ja wat moet je dan?

Dit alles bekijkend, ook het RTV Rijnmond interview gekeken hebbend met Dennis, echt verhelderend, kom ik toch tot de conclusie dat wij Gini hier zonder verder gezeik gewoon mee moeten laten trainen. Waarom niet? Religie heeft hier geen fak mee te maken. En stel dat hij Gjivai Zechiël, Leo Sauer, en Antoni Milambo een klein stapje beter kan maken met zijn ervaring. Dat is toch een win-win dan?

Dus ff stoppen met afzeiken en proberen de plussen te kijken please!
Eerst moesten we van hem knielen voor racisme, en nu gaat hij voor het geld in de het meest racistische land.
Zo zie je maar geld heelt alles
Laat zijn nieuwe club de training maar betalen, geld zat
En weghouden van de jeugd
Maar door daar te gaan voetballen kan hij samen met de andere has beens juist onderdeel van de veranderingen worden. Door bijv een mooie band voor de aanvoerder te ontwerpen en zo een sterk statement te maken. Of nee.......we doen toch maar niks....
Oud-Feyenoord-spelers zouden normaal altijd welkom moeten zijn en zeker als ze een belangrijke financiële bijdrage hebben geleverd aan Varkenoord zoals Wijnaldum.

Toch ben ik erop tegen. Wijnaldum komt op voor het terugdringen van discriminatie en racisme in Nederland. Hij nam een wat overdreven stelling in ten opzichte van Derksen.

Wijnaldum heeft enorm veel geld verdiend bij Liverpool, de oliecenten van PSG en bij AS Roma. Zijn bankrekening staat op ontploffen. Waar heeft hij voor gekozen? Spelen voor nog meer geld in de woestijn in een land waar mensenrechten worden geschonden en waar enorm op alle fronten wordt gediscrimineerd. Dat is zo enorm hypocriet en ook weerzinwekkend.

Als iemand zo hypocriet in het leven staat, dan moet hij het maar uitzoeken en zou wat mij betreft geen plek zijn op 1908.

Het argument als je zelf in de positie verkeert om meer te verdienen dat je het dan altijd zou doen, gaat niet op. Als je enig moreel besef hebt, dan doe je dat niet en al helemaal niet als je al vele tientallen miljoenen hebt verdiend.
Grotendeels met je eens hoor, maar ik weet niet of je de persco van oranje hebt gezien met koeman? Daar gaat het ook over wijnaldum en die schijnen ook met elkaar gebeld te hebben hij zegt niet veel over het gesprek maar wat hij wel zei was: wijnaldum moest kiezen tussen of de hele week trainen met het 2e van psg en niet spelen, want psg vroeg een dusdanig hoge transfersom dat Europese clubs hem niet kon. Wijnaldum wil graag voetballen' lijkt me dus niet heel erg of dit nou zijn 1e, 2e of 3e keus is. Meer het is of dit of niks, als dat echt zo is zou ik zijn keuze wel meer begrijpen.
Iets niet helemaal goed gegaan met een zin het moet zijn:
....want psg vroeg een dusdanig hoge transfersom dat Europese clubs hem niet konden of wilde halen, dus hij wilt graag voetballen en daar [Saudi-Arabië] is een competitie'
BLM uitdragen en VI cancelen maar zelf wel naar SA gaan. Hypocriete ***.

Achja als er centen voor worden betaald dan is het ineens wel oké natuurlijk
Wat een commentaar allemaal.
Laat die man toch en ik snap het wel, hij wil natuurlijk met spoed een beetje conditie opdoen bij onze technische staf.
Als ie zo had binnen gekomen, hadden die gasten gedacht, nou, hebben we daar al die miljoenen voor neegelegd ?
Beetje vreemd, wilt niet terug keren. Maar wel mee trainen om fit te blijven..
Vooral ook wel tof voor veel leden van de selectie. Ik neem aan dat er wel opgekeken wordt tegen iemand met zoveel ervaring. En wellicht leren ze nog iets.
Zolang hij gewoon zijn 'one-love' bandje om blijft doen (of het symbolisch blijft uitdragen) hoor je mij niet. Maar we weten allemaal dat voetballer (net als supporters) opportunisten zijn. Persoonlijk heb ik meer waardering voor de keuze van Kuyt en van Persie.
Gini gewoon voor de bank zou top zijn toch. Zoveel ervaring enne is wel de jongen van de club he!!.
7/10 mensen die een mening hebben over gini keken geen eens Feyenoord in gini ze tijd bij Feyenoord 😂
Hoe kom je daar bij😂 Meeste mensen op dit platform zijn toch wel 25+ neem ik aan? Ben zelf 22 en ik kan me nog Gini zijn debuut op zijn 16e herinneren
Ja maar bedoel eigenlijk dat er een hele hoop mensen bij gekomen zijn die pas 3 jaar Feyenoord volgen
Ah zo, op die manier. Ja klopt helemaal. Kan me bijna niet voorstellen dat je dan pas de club volgt. Maarja, die mensen zijn er ook niet mee geboren.
Jammer dat hij niet bij Feyenoord komt voetballen. Verder houd ik mijn mening voor me over zijn leeftijd, zijn huidige geschatte vermogen en inkomen en zijn sportieve inbreng als hij 34 of ouder is..
Waarom gaat ie lekker bij psv trainen. Nep fey supporter. Als ze in eindhoven hadden gevraagd terug te komen speelde hij zeker weten nu daar
Ach als hij feyenoord hart heeft zou geld geen issue moeten zijn. Kijk maar naar kuyt, v persie. Maar goed. Zinloze discussie. Tegenwoordig zijn voetballers geen liefhebber meer. Gaat alleen maar om geld. Anders heb je helemaal niks in de zandbak te zoeken
Gelul. Beiden gingen eerst naar Turkije. Waarom? Poen poen anders waren ze direkt gekomen. RvP was op na 1 1/2 jaar. Ze denken allemaal eerst aan geld.
Maar sommige komen gewoon terug in de herfst van hun carrière en zowel v Persie als Kuyt waren nog van grote waarde voor het Feyenoord van toen. Ik zie Wijnaldum geen waarde meer hebben voor Feyenoord als hij op z'n 34 terug wil komen. Sterker nog, ik denk dat clubs hem niet eens meer willen na 2 jaar in de woestijn.
Klopt maar daar speel je nog een beetje op een fatsoenlijk niveau met grote kans op europees voetbal. Het ging bij hun dus enigszins ook wel om het sportieve aspect los van het geld. Volgensmij heeft gini zijn zakken al aardig kunnen vullen aangezien psg al een soort zandbak club is maar dan alleen in europa.
Wat een onzin. Weet je wel dat Gino veel geld aan Feyenoord heeft gegeven voor de jeugd. Beetje respect is op zijn plaats
Kan ie nog wat leren van het niveau.
Ik vind het jammer dat hij geld gaat scheppen in Saudi-Arabië. Hij vond het blijkbaar nog te vroeg voor een terugkeer naar de Eredivisie. Grote flauwekul natuurlijk. Die komt helemaal niet meer terug. Hij is ook al 32. Wel leuk dat ze hem even laten meetrainen. Meer ook niet.
Ik denk dat als Feyenoord bereid was om een transfersom te betalen aan PSG, dat hij wel was gekomen
Blijkbaar was er in heel Europa niet 1 club die dat dus wilde doen.
Klopt denk ik ook wel.
Hij heeft niet voor niks een verzoek ingediend om transfervrij weg te mogen.
Mooi van Feyenoord dat ze dit doen. Is gewoon een oud speler van ons en deze zouden altijd welkom moeten zijn. Aan de reacties te lezen zijn er veel supporters heel vroom op deze site.
Ben ik helemaal met je eens.
Eens een Feyenoorder, altijd een Feyenoorder.
Ondanks het verleden, Toch ook leuk voor de jeugd dit
Ze kunnen ook het een en ander leren van zo’n speler met zo’n ervaring ook al is het maar een week
Hahaha,
ik begin maar weer een beetje commentaren te lezen ipv alleen de artikelen. Niet meer doen telg...
Heel veel reacties van mensen die PROFvoetballers verwijten voor het geld te kiezen, man, man. Zelf zouden ze voor een paar tientjes naar een andere baas rennen, als ze al werk hebben dan.

Verder een hoop meningen hier gevormd door Vandaag Inside, maar dat typeert dan wel weer, want deugen ja dat willen wel, tenminste, zolang je niet in een stadion zit, dan noemen we het "sfeerverhogend" en opkomen voor je club.

Feyenoord, een prachtclub, maar ik las ergens zelfs, dat de club zo goed presteert omdat sfeerverhogers met vuurwerk gooien. Nou stop je vuurwerk maar in een donker plekje, dat verhoogd dan mijn sfeer weer.
Weet niet hoor, maar ik doe geen rare dingen in het stadion en ik had hem altijd hoog zitten, ook toen ze dat statement maakten richting VI , en of een speler in de zandbak geld wil verdienen boeit me in principe ook niet...Maar de combinatie tussen de mensenrechten activist uithangen tegenover Johan Derksen en vervolgens een regime legitimeren waar ze totaal schijt hebben aan welke mensenrechten dan ook is er eentje die ik niet trek. Sorry
Ik ben het met je eens, maar als je "sorry" suggereert dat ik het wel trek, dan heb je me niet begrepen.
Nee hoor, verontschuldiging is in zijn algemeenheid naar de mensen die het niet snappen, niet specifiek richting jou😂
Wat een reacties.
Veel kijken met een rode, mediaopgehitste brik.

Je hoort niemand dat hij geld heeft overgemaakt naar de jeugdopleiding. Verkoop naar PSV moest in die tijd anders waren we failliet.

Ik hoop dat hij na zijn voetbalcarriere of laatste fase bij het eerste eftal terugkeert
Schat van ervaring en goede gozer.
Heb ook geen enkele moeite gehad met zijn overstap naar PSV( zelfs bij Berghuis had ik daar geen probleem mee) maar eerst mensen cancelen ivm racisme en dan in een land gaan spelen waar homoseksualiteit gelijk staat aan de doodstraf getuigd van een nogal selectieve verontwaardiging en dubbele moraal
Domme opmerking. Die geldwolf heeft heel veel voor Feyenoord gedaan. Maar zal te lastig zijn voor jouw hersencellen om dat te bevatten
Weet iemand waarom Ettifaq dit toekaat? Lijkt me als je een interlandbreak hebt je juist je spelers die geen international zijn bij elkaar wil hebben om te trainen.
Mijn inschatting is dat zijn werkvergunning nog niet rond is
Omdat er geen topsportmentaliteit geldt in SA.

Wat maakt hun het nu uit of ie een week later komt? Het draait daar toch alleen maar om de ego's van de Sheiks die ipv kampioen spelen, gewoon de grootste namen en bedragen willen neerleggen
Heeft z’n werkvergunning nog niet in orde blijkt.
Laat hem dat lekker bij psv doen. Hij moest dat logo toch zo nodig kussen tegen ons?
haha snap je heel goed. Misschien betaalt Wijnaldum wel om gebruik te maken van onze faciliteiten..;)
Heeft hij al gedaan, hij heeft een behoorlijk groot bedrag gedoneerd aan de jeugdopleiding
Omdat hij niet wilde bijtekenen bij ons?
Omdat hij niet naar het buitenland wilde?
Zijn bewuste keuzes van hem geweest. Hij moest niet naar psv, hij wilde naar psv.
Precies. Maar iedereen lult elkaar na. Wijnaldum moest en zou naar psv, en kustte het logo toen hij tegen ons scoorde. Als je dat verdedigd snap je er heel weinig van
Letterlijk iedereen die hier negatief reageert zou zelf ook prima die kant op gaan voor 5 miljoen per jaar.
Dat klopt, ik zou ook zo heengaan. Maar ik probeer dan ook niet de activist uit te hangen met dat hypocriete gelul van hem.
Dat dus. Van mij mag iedereen zijn zakken vullen, waar dan ook. Maar meneer moest zonodig de mensenrechten activist uithangen en dan ben je dus gewoon een hypocriet..
Hebben ze geen trainingsfaciliteiten in de zandbak? Hoef deze geldwolf zonder scrupules hier echt niet meer te zien.
Typisch calimero-gedrag om Wijnaldum eens even lekker af te zeiken. Kansloos.

De man heeft gewoon jarenlang in de top gespeeld en bouwt nu goed betaald af in de zandbak nu het fysiek allemaal niet meer gaat.

Hij heeft Feyenoord nooit iets misdaan. Alleen maar goed dat wij onze goede voormalige jeugd en eerste elftal spelers dichtbij houden. Dat is wat mij betreft de Feyenoord cultuur.
Voor de camera het PSV logo kussen nadat hij tegen ons scoorde... Dan heb je wel wat tegen de club gedaan.
Hij loopt te janken over discriminatie maar gaat wel voetballen in een land dat tegen ho mo s is en aan slavernij doet. Dan ben je hypocriet en begrijp ik deze reactie.
Ik bedoel dat ik de reacties begrijp!
Tsja, ik ben ook tegen uitbuiting en heb ook een iPhone en kleding die vast op niet fijne plekken in Azië is gemaakt. Het is allemaal zo makkelijk vanaf de zijlijn.
Principes opzij zetten voor geld.
Maar je kijkt wel Ziggo sport waarvan moederbedrijf Global Liberty stijf staat van Arabische investeerders? Of gaat je principe niet zo ver?
Kijk ik ziggo sport? Sinds wanneer?

Verder sta ik nergens voor. Ik kniel niet voor blm of lhbti++__××, hang niet de NL vlag uit. Hij doet dat wel bij blm en heeft blijkbaar schijt aan de rest en dan ben je hypocriet.
De wereld is groter als Feyenoord
Waarom zoveel negatieve reacties, de halve basiself is weg voor internationale verplichtingen, dan kunnen ze goed wat extra kwaliteit gebruiken om het niveau van de trainingen hoog te houden. Kunnen ze jongens die er nog wel zijn vast wat van leren.
Het is daarnaast ook niet zo dat feyenoord hem al de hele transferperiode probeert binnen te hengelen.
Ben benieuwd wanneer Idrissi gaat mee trainen voor zijn conditie 😉
Bizar dat hij liever voor het geld kiest dan routinier worden bij feyenoord en zn Champions League ervaringen overbrengen aan onze ploeg
Al vroeg in de window werd duidelijk dat Feyenoord hem niet hoefde
Heb je ook vernomen wat hierin doorslaggevend is geweest? Ben hier wel benieuwd naar. Kan mij moeilijk voorstellen dat bijvoorbeeld Lingr boven een fitte (belangrijke voorwaarde) Wijnaldum wordt geschaard.
Transfersom, salaris, zijn blessuregevoeligheid en 'Slotball' niet meer volledig aankunnen op deze leeftijd.

Bovendien adviseert de RvC om in te blijven zetten op de ingeslagen weg, namelijk het door ontwikkelen van jongere spelers (bijvoorbeeld Timber)
Logisch beleid inderdaad, dit is ook de beste manier om waarde te creeëren zonder in te leveren op kwaliteit. Timber begon het seizoen slecht, maar je ziet nu al dat hij met de week beter wordt.
Timber speelt zijn officiële wedstrijden gewoon goed dit seizoen, tot zo ver
Timber begon het seizoen vooral op de verkeerde plek. Nu Slot hem eindelijk op de 8 positie posteert zie je dat het er uit komt bij hem.
Logisch en duidelijk. Is wel een aardig lijstje aan kritieke voorwaarden ja haha.
Nieuwe (goede) beleid blijft soms wat onwennig.
Psg wilde en flinke transfersom hebben waardoor hij voor Feyenoord niet haalbaar was. Hij heeft gevraagd of zijn contract ontbonden kon worden maar dat wilde psg niet. Anders zal hij dat zeker wel willen. Dus niet te snel conclusies trekken.
Maar voor dat geld wil ik ook wel ff mijn principes verloochenen. Bizar dat men denkt dat een professioneel voetballer niet naar het geld kijkt. In zijn gedachte kan hij over 2 jaar altijd nog terugkomen (miljoenen rijker).
Daarbij vergeet je dat hij al vele tientallen miljoenen heeft verdiend. Het is geen straatarme arbeider Pakistan die daarmee zijn familie kan onderhouden. Hij heeft alle ruimte voor principes. Hij had makkelijk zijn salariseisen kunnen matigen en een transfer kunnen maken naar een wat minder omstreden competitie.
Had gekund , maar moet iedereen lekker zelf weten. Wordt beetje moe van al die mensen (inderdaad ook Wijnaldum), die constant andere mensen maar veroordelen om wat ze wel of niet doen. Lekker iedereen in zijn waarde laten.
Er is ook nog zoiets als normen en waarden. Je mag bepaald asociaal gedrag veroordelen. Saoedi Arabië is een dictatuur waar mensen worden gemarteld of vermoord omdat ze het regime dwars zitten, openbare executies plaatsvinden, christenen, homo's en ongelovigen vervolgd of zelfs ter dood veroordeeld worden, geen vrijheid van meningsuiting bestaat, terrorisme wordt gefinancierd, oorlog gevoerd, vrouwenrechten beknot, gastarbeiders als slaven worden behandeld en kindhuwelijken wettelijk zijn toegestaan. Als Wijnaldum daar geld gaat scheppen terwijl hij al bulkt van het geld legitimeert hij het regime en is het een hypocriete ***.
Ik reageer vooral op de combinatie van anderen veroordelen en dan zelf zoiets doen. Verder geen mening over hem. Lekker mee laten trainen, goed voor de jongeren war hij mee traint
Onze beoordeling van hoe het daar is (gebaseerd op gekleurde beelden) en onze normen en waarden. Wie zijn wij om andere normen en waarden in andere landen te veroordelen? Laten we eerst de misstanden in onze eigen wereld maar eens oplossen.
Wat zijn we lekker veroordelend zo op de vroege morgen
Nee man. Wat een emo reactie. Het is toch sowieso goed om de banden met ex spelers goed te houden en mooi dat hij kan mee trainen. Ook gaaf voor de jonge spelers.
Bijzondere transfer , gezien zijn uitgesproken mening over racisme, discriminatie etc. Saudi Arabië staat nou niet bepaald bekend om zijn goede mensenrechten
Ah Derksen, jij ook hier? Laat die jongen lekker zn centen ophalen en nooit meer hoeven werken. Prima geregeld
Dat hoefde hij al niet meer. En de drie generaties na hem ook niet.
Geloof me die jongen hoefde al lang niet meer te werken na zijn jaartjes Liverpool.
Helemaal niet meer toen ie bij PSG heeft getekend.

Daarom heb ik uiteindelijk zoveel respect voor Van Bronckhorst.
Dat is uiteindelijk 1 van de weinige,zoniet enige die op 31 jarige leeftijd van Barcelona kwam en net de CL had gewonnen.
Had ook makkelijk zijn zakken nog kunnen vullen om vervolgens net als alle andere "Feyenoorders"op 35/36 jarige leeftijd als ze over de top zijn nog even
"Thuis" te komen
Als je eerder in je carriere verschillende mensen de les probeert te lezen over wat goed is en wat niet, en dan zelf een dergelijke beslissing nemen, dan val je gewoon af…. Kan je WillemvanH derksen noemen maar Wijnaldum is gewoon ****** hypocriet.
Wijnaldum is al jaren bezig met randzaken ipv voetbal. Moet ook wel, want voetballend was het om te huilen. Je moet natuurlijk iets om relevant te blijven.
Is gewoon jarenlang een topspeler geweest bij Liverpool. Wat een kortzichtigheid.
Nou dan heb jij Liverpool niet goed gevolgd of je vindt dat iemand na 1 seizoen jarenlang een topspeler is geweest. Zat vaak genoeg op de bank, evenals erna bij PSG en bij Roma heeft hij, mede door zijn beenbreuk, ook geen potten weten te breken. Dus gewoon al jarenlang om te huilen.
Heeft geen *** met een mening van Derksen te maken, ieder weldenkend mens denkt hier het zijne van, hypocriet gedrag. Prima dat je in de zandbak gaat voetballen hoor, maar niet als hij staat voor wat hij altijd bij anderen in zijn strot probeert te duwen. Anderen de les lezen maar nu daar gaan voetballen. Hypocriet gewoon.
Boeit me normaal ook niet,maar aangezien hij de grootste bek van iedereen had toen er iets over Akwasi geroepen werd is het nu nogal hypocriet
Er is een hele competitie met spelers daar nu die tegen racisme is enz. Zie ronaldo en neymar bv, ze spelen echter wel allemaal in die competitie. Die meningen van bekende voetballers moet je ook met een korrel zout nemen. Voor die lui telt ordinair alleen geld....
Hier tekenen of oppleuren. We zijn liefdadigheid instelling.