fc-utrecht-feyenoord-1-5-jim-breeman-sports-photography-20

In beeld

Samenvatting · FC Utrecht - Feyenoord (1-5)

Dennis

Feyenoord boekte gisteren een ruime overwinning op FC Utrecht: 1-5. Bekijk onderstaand de samenvatting en geniet nog een keer van de vele doelpunten en de debutanten.  

Binnen 10 minuten stond de regerend landskampioen al met 1-0 voor door een doelpunt van Santiago Giménez. Er was niets aan de hand voor de Rotterdammers totdat Wellenreuther en Trauner een hoekschop weggaven. Waaruit de Domstedelingen de 1-1 op het scorebord wisten te zetten. Maar de Rotterdammers domineerden in Utrecht. In de 28e minuut wist Calvin Stengs de ploeg van Arne Slot alweer op voorsprong te zetten dankzij een geweldige assist van debutant Luka Ivanušec. Direct na de rust scoorde Giménez de 1-3 voor Feyenoord, dankzij een keepersfout van Barkas. Daarna kwam Feyenoord nauwelijks meer in de problemen. Ueda zette Feyenoord nog op 1-4 na een fenomenale aanval. In de slotminuten van de wedstrijd scoorde Yankuba Minteh op vernederende wijze nog de 1-5 voor Feyenoord. 

Delen

Reacties

Ik heb zo'n vermoeden, dat we het dit seizoen minder op de ,slotfase, aan zullen laten komen. Nu zegt iedereen nog, dat het aan de tegenstanders lag die zwak waren. Maar daar gaat verandering in komen. Utrecht is niet de laatste, die een pak slaag van ons gaan krijgen ;-)
Wat ik mooi vind om te zien bij de 1-5 is dat Hancko mee opstoomt naast Minteh. Onze LCV staat in de 93ste minuut naast onze rechtsbuiten. Hoe hongerig ze nog zijn na 93 minuten voetbal, fantastisch. Eerlijk is eerlijk, voetballend is PSV op dit moment ook goed bezig, maar persoonlijk denk ik niet dat we er bang voor hoeven zijn.
Oei...(luxe)probleem: Ivanucec kan heel goed op links uit de voeten (dat hebben we gisteren kunnen zien). Hij kan kennelijk ook op 10 spelen, maar Stengs speelde daar ook uitstekend. Paxiao voldoet vind ik beter op links dan op rechts. luxeprobleem om op te lossen.
Zeker en helemaal met Lingr nog voor de 10 positie. Ik vrees voor Paixao dat hij binnen enkele wedstrijden moet banken voor Minteh en Ivanusec.
Er zit nog zoveel potentie in Paixao...