fc-utrecht-feyenoord-1-5-jim-breeman-sports-photography-20

In beeld

Samenvatting · FC Utrecht - Feyenoord (1-5)

Feyenoord boekte gisteren een ruime overwinning op FC Utrecht: 1-5. Bekijk onderstaand de samenvatting en geniet nog een keer van de vele doelpunten en de debutanten.

Binnen 10 minuten stond de regerend landskampioen al met 1-0 voor door een doelpunt van Santiago Giménez. Er was niets aan de hand voor de Rotterdammers totdat Wellenreuther en Trauner een hoekschop weggaven. Waaruit de Domstedelingen de 1-1 op het scorebord wisten te zetten. Maar de Rotterdammers domineerden in Utrecht. In de 28e minuut wist Calvin Stengs de ploeg van Arne Slot alweer op voorsprong te zetten dankzij een geweldige assist van debutant Luka Ivanušec. Direct na de rust scoorde Giménez de 1-3 voor Feyenoord, dankzij een keepersfout van Barkas. Daarna kwam Feyenoord nauwelijks meer in de problemen. Ueda zette Feyenoord nog op 1-4 na een fenomenale aanval. In de slotminuten van de wedstrijd scoorde Yankuba Minteh op vernederende wijze nog de 1-5 voor Feyenoord.