ivanusec-4

VK Sportphoto

Nieuws

'Ivanušec en Trauner niet naar nationale ploegen voor interlands'

Ference

Na de overwinning in Zwolle kan bij veel selectiespelers de blik op de aankomende interlandperiode. Helaas geldt dit niet voor de geblesseerde Ivanušec en Trauner.

Volgens Dennis van Eersel blijft het tweetal in Rotterdam om verder te werken aan hun herstel. Feyenoord hoopt uiteraard over de Kroaat en Oostenrijker te kunnen beschikken na de interlandperiode. De komende week zal moeten uitwijzen of dit realistisch is. 

Op zaterdag 21 oktober staat om 21:00 uur een thuisduel met Vitesse op het programma. 

Delen

Reacties

Juiste keuze, fit blijven voor je club!
Eerlijk gezegd mooi due maff interland kan mij dat bommen
Zou die Mikaitadze misschien door PSV kunnen worden overgenomen?
Of de aanvoerder en trainer van 020?
Doen t ook goed

Voor ons.
Goed idee. We laten PSV er dan 35 miljoen voor betalen: Mikautadze 15 miljoen want daarmee is hij volgens Mislintat een koopje, Bergwijs voor 15 miljoen en dan nog 5 miljoen voor Steijn, want die heeft vrijwel zijn hele contractperiode nog voor zich!
Kan feyenoord niet eisen dat Gimenez na de 1e oefenwedstrijd huiswaarts keert zodat hij goed kan herstellen van de vliegreis geld ook voor Ueda.
Jammer dat zo'n bondscoach daar dan geen rekening mee houden voor hem toch ook belangrijk dat spelers fit blijven en niet door oververmoeid geblesseerd raken.
Ivanusec zou moeten lukken gezien wat er gezegd is. Trauner toch maar weer heel erg afwachten. Zonde, hoor! Al heeft ie het moeilijk op CL-niveau...