luka-ivanusec-feyenoordnl

Feyenoord.nl

Nieuws

Ivanušec gepresenteerd aan de media: "Tot nu toe vind ik het geweldig hier"

Twan

Luka Ivanušec kende vandaag zijn eerste persmoment met de Nederlandse media. De Kroaat tekende afgelopen week zijn contract dat hem tot medio 2028 zal verbinden aan Feyenoord. De 24-jarige aanvaller gaat spelen met rugnummer 17.

Ivanušec voelde een warm welkom bij zijn aankomst in Rotterdam. "Het bevalt me hier. De trainingen zijn goed, de club is groot en erg professioneel. Tot nu toe vind ik het geweldig hier." De aanvaller ziet een jong, getalenteerd team, en hoopt het team nog beter te kunnen maken. "Ik ga proberen doelpunten te maken, assists te geven en goed te spelen, om de fans blij te maken."

Feyenoord was al langere tijd geïnteresseerd in de Kroaat, maar zijn vorige club Dinamo Zagreb wilde de aanvaller er graag bijhouden voor de Europese kwalificaties. "Ik denk dat het normaal is, want het zijn een aantal belangrijke wedstrijden voor Dinamo. Daarnaast had ik nog een contract voor drie jaar, dus het is normaal dat ze me wilden houden," legt Ivanušec uit aan RTV Rijnmond, "maar ik heb ze wel gezegd dat ik hierheen wilde gaan. Ik ben uiteindelijk dankbaar voor Dinamo dat ze me hebben laten gaan."

Trainer Arne Slot heeft zijn nieuwe aankoop vertelt dat hij gehaald is voor de posities linksbuiten en aanvallende middenvelder. Ivanušec is beide posities gewend. "Het zijn posities die ik ook bij Dinamo gespeeld heb. De trainer vertelde me dat hij mij daar ook ziet spelen." De Kroaat heeft zelf overigens geen voorkeur voor een positie. "Het maakt voor mij geen verschil. Ik zal op beide posities mijn uiterste best doen."

Delen

Reacties

Was Feyenoord echt al langere tijd met Ivanusec bezig? Ik meende dat zijn komst in een halve dag geregeld was ;)

Lekkere speler!
Wat een verschil ook tussen hem (redelijk ingetogen) en het interview met lingr (enorm zelfverzekerd) ben erg benieuwd naar beiden spelers.
Heel benieuwd naar hem!
Hopelijk zondag basis!
Denk dat hij gaat invallen. Maar laat me graag verrassen. Lingr is denk wat anders misschien paar minuten.
Dan mag ik hopen dat ie voor Sauer invalt!
Jij denkt serieus dat Sauer opgesteld gaat worden? Laat die jongen rustig zijn weg vinden.