luka-ivanusec-openbare-training-2

@Feyenoordtraining

Nieuws

Ivanušec traint nog altijd apart tijdens 'beperkte' openbare training

Stan

Feyenoord heeft dinsdagochtend een openbare training belegd richting de hervatting van de Eredivisie aankomende zaterdag. Daar een groot deel van de selectie nog afwezig is vanwege interlandverplichtingen, moest Arne Slot het op 1908 doen met een beperkt aantal spelers. Luka Ivanušec werkt bovendien nog altijd individueel aan zijn herstel.

In totaal waren er voor de bezoekers van de openbare training negen veldspelers te bewonderen. Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Gjivai Zechiël, Thomas van den Belt, Quinten Timber, Javairo Dilrosun, Yankuba Minteh en Igor Paixão waren van de partij tijdens de groepstraining, terwijl Luka Ivanušec op het andere veld een individuele training doorliep. 

De Kroaat liep in het Champions League-duel tegen Celtic een enkelkwetsuur op en kwam sindsdien niet meer in actie voor Feyenoord. Deze interlandbreak ging Ivanušec dan ook niet mee met het nationale team van Kroatië om in Rotterdam te herstellen van zijn blessure. Het is nog niet duidelijk of de buitenspeler aankomende zaterdag tegen Vitesse al in actie kan komen. 

Ook de vier keepers van Feyenoord, Justin Bijlow, Timon Wellenreuther, Mikki van Sas en Kostas Lamprou, waren aanwezig op de openbare training. Het kwartet aan doelmannen werkten hun oefeningen af op hetzelfde veld als Ivanušec. Bijlow traint na zijn polsbreuk weer volledig mee en lijkt fit genoeg om tegen Vitesse tussen de palen te staan. De 25-jarige goalie begon ook vorige week in de oefenwedstrijd tegen Excelsior al in de basis. 

openbare-training-feyenoord-17-10-2023
Feyenoord belegt met een klein deel van de selectie de openbare training

Delen

Reacties

Arne niet aanwezig tijdens de training wegens griep.
Hier wordt Trauner in z'n geheel niet genoemd. Ik vind dat geen geruststellende gedachte. Klopt mijn veronderstelling dat die er dus ook nog even niet bij is?
Volgens eerdere berichtgeving laat!!
Wij spelen om 21:00 uur, dat is 15:00 in de tijdzone waar Gimenez vandaan komt. Met een beetje geluk valt het effect van die jetlag nog mee. Vorige keer speelden we om half 5, ofwel half 11 jetlag tijd. Dan moet je toch (qua beleving) best vroeg je bed uit als je de hele wedtstrijdvoorbereiding in acht neemt.
Ueda heeft zijn wedstrijd er op zitten, die zal morgen in de middag wel op Schiphol landen na een vlucht van ongeveer 12 uur en ik denk Gimenez vrijdagmorgen op Schiphol na een vlucht van ongeveer 9 uur.