Betrouwbaar
luka-ivanusec-gnkdinamo-twitter-1

gnkdinamo

Transfers

'Ivanušec zal nog deelnemen aan tweeluik tegen AEK'

FeyenoordTM

Luka Ivanušec geniet al de hele zomer belangstelling van Feyenoord, maar een transfer laat nog even op zich wachten. Zijn club GNK Dinamo Zagreb eist volgens Jutarnji dat de Kroatisch-international tijdens het tweeluik met AEK Athene nog inzetbaar is.

Dinamo Zagreb en AEK Athene treffen elkaar op dinsdag 8 augustus om 20:45 in Griekenland en op dinsdag 15 augustus om 20:00 in Kroatië in de derde voorronde van de UEFA Champions League. Pas ná de tweede leg van deze voorronde is een definitieve transfer van de Kroatisch-international bespreekbaar voor Zagreb.

Feyenoord hoeft Ivanušec mogelijk dus alleen nog maar te missen tegen Fortuna Sittard-thuis. Dat duel staat zondag 13 augustus om 14:30 op het programma in de eerste speelronde van de Eredivisie. In de werkweek daarop zal Feyenoord de deal met Zagreb definitief rond kunnen gaan maken. De Rotterdammers laten niet los en verwachten tot een akkoord te komen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nog 9 dagen en dan kaapt een Premier League club de deal.. wat een vooruitzicht
Ik zie eerder een een Serie A-club met hem aan de haal gaan....
Dit begint een beetje een slap ouwehoer plekje te worden voor would be technisch directeuren. Wie nog nooit een speler heeft gekocht of nog nooit de postcodeloterij heeft gewonnen, zou gewoon zijn of haar m….. moeten houwe. Of ga je Don Dennis vervangen? Weet jij nog waar we 3 jaar geleden stonden? Hou toch op met die onzin. Gun ons middenveld een beetje tijd en vorig jaar thuis was ook niet best tegen de lampjes.
Dus jij vindt dat supporters geen mening mogen hebben of die iig niet mogen ventileren omdat ze dan de would be-TD uithangen? Maak je niet zo druk man. Dit is gewoon een online-variant van een sport- of bedrijfskantine, waar je een beetje kunt 'kleppen' over voetbal in het algemeen en je favoriete clubje in het bijzonder. En als je daar last van hebt, dan ga je toch gewoon naar https://www.filosofie.nl/ of een andere website die beter bij je past.
En oja, ik denk niet dat alleen het verstrijken van de tijd het probleem gaat oplossen dat er op dit moment geen adequate opvolger voor Orkun Kökcü is. Of komt die, volgens jou, als een ware 'deus ex machina' ineens vanuit het niets het veld oplopen als we maar lang genoeg wachten?
Hoe langer we niks doen op de transfermarkt, hoe lastiger het wordt om de eerste 4 tot 10 wedstrijden te winnen zonder goede vervangers, zolang het niet compleet is. De tijd om te wennen aan elkaar duurt ook even, en dat wordt lastig als het steeds langer duurt. Zo verspeel je snel belangrijke punten aan het begin van de competitie.
Echt een goede speler maar meer een concurrent voor Stengs als aanvallende middenvelder/vleugelspits dan een opvolger van Kökcü. Na de niet echt noodzakelijke komst van Zerrouki (ook echt een goede speler), kun je je dus de vraag stellen of de technische leiding de prioriteiten wel juist stelt.
Of, als bv Ivanušec zo veel beer als Stengs is dat zijn komst toch heel belangrijk is, of er dan sowieso wel juiste keuzes worden gemaakt. Ook gezien het feit dat het verhaal wat nu over Stengs wordt gezegd, vorig jaar bijna letterlijk werd gebezigd over de dit kalenderjaar vrijwel genegeerde Dilrosun en ook toen werden de keuzes door Te Kloese genomen met instemming van Arne Slot. En een half jaar voor Dilrosun ook Wålemark al met gelijkaardige kwaliteiten werd gehaald en daar zelfs de VvF nog voor moest banken en nu ook Minteh bij uitzendbureau Newcastle Utd gehuurd is.
Maar is Gnonto dan ook de oude Ivanušec?
Nog 9 dagen geduld en dan komt het hopelijk op gang met de speler en club
@IASucic op twotter (kroatische Journalist) geeft aan dat de trainer van Dinamo heeft gezegd dat het zo goed als done deal is, klopt dit @FTM?
Die trainer heeft alleen maar gezegd dat hij ervan uitgaat dat Ivanusec vertrekt, meer niet.
Trainer heeft al afscheid van m genomen. Hopaaa
Transfermarkt is nog 3,5 week open en we lopen nu al meer dan een maand te klooien met die ivanusec. Wanneer houdt dit op? Er zijn zat andere posities waar we ons nog moeten versterken bleek gisteren. Tijd om door te schakelen!
Is toch met Stengs, Ueda en Lamprou toch ook gebeurd? Op meerdere borden schaken hoort erbij. Hancko duurde vorig jaar ook vele weken.
Daarbij is een vervanger voor Geertruida al bijna binnen las ik in ander topic klopt dat??

Van Hancko is heel goed verborgen gehouden pas in de weken dat het echt concreet werd kwamen de verhalen naar buiten. FTM heeft zelf aangegeven dat dit proces ook zo gaat bij Ivanusec
De competitie begint volgende week al. Of tellen de eerste wedstrijden niet mee?
De Johan Cruyff-schaal staat al bij onze vrienden uit Eindhoven.
Hier sluit ik me volledig bij aan. Leuk als je Ueda en Ivanusec hebt, maar als Geert weggaat nog een paar belangrijke goede spelers, hebben we dan nog wel genoeg om te investeren in hele goede vervangers achterin en op het middenveld? En die 10 positie, met alle respect voor Stengs, maar dat is echt geen Kocku niveau. Daar zouden we een veel betere voor hebben mogen halen.
Hier zitten toch een aantal pessimisten, niet te geloven……
Blijven roepen dat ie niet komt, wordt weggekaapt, veel duurder is etc..

Feyenoord heeft wellicht al lang en breed afspraken gemaakt met de speler en de club. Zagreb wilt die CL halen en daar ook alle aandacht op richten. Dan is het logisch dat je niet naar buiten treedt over aankomende transfers en dergelijke.

Heb geduld en doe normaal, stelletje gekken.
FTM heeft al een flink aantal hints gegeven die deze aanname ondersteunen. We gaan er van uit dat het goed gaat komen.
Heb er ook een hard hoofd in dat hij nog naar ons gaat komen,dynamo speelt gewoon een spelletje joh,dat we daar nog intrappen!!
En tegen die tijd is hij twee keer zo duur, of hebben ze al een soort van overeenkomst???
Tegen de tijd dat hij komt, zijn we de eerste prijs al misgelopen en hebben we misschien ook al de nodige schade opgelopen in de race naar het nieuwe kampioenschap.
Gaan we nog een goede centrale middenvelder halen? Mag hopen van wel.
Pas na deze kwalificatiewedstrijden zal een transfer worden overwogen van spelers van GNK Dinamo Zagreb die in de belangstelling staan van andere clubs. Kortom, ze kunnen ook anders beslissen als bv een hogere bieder te zijner tijd om de hoek komt kijken. Of ze verkopen hem niet meer als ze gekwalificeerd zijn want levert flink geld op.
Ik heb er niks geen vertrouwen in dat deze speler komt er schijnt nog geen akkoord te zijn wat komt er weer naar Aek moeten ze dan in één keer weer meer geld zien. Totaal onbetrouwbaar om mee te onderhandelen is mijn gevoel
Nu zit hij weer op de bank. Best gek hoor
Dat hij weer op de bank zit kan als reden hebben dat er een akkoord is met een andere club. Stel dat Feyenoord akkoord is om de deal over het tweeluik met AEK heen te tillen, kunnen ze als voorwaarde gesteld hebben dat hij in overige wedstrijden niet in actie komt als dat niet nodig is ivm evt blessures
Als hij toch op de bank zit, kan hij toch net zo goed meteen naar Feyenoord?
Waarom? Worden gespaard voor AEk Athene. Zijn allebei nu ingevallen trouwens.
Net ingevallen aangezien het 0-0 staat. Sutola ook ingevallen
Precies dat dus. Spelen alleen als het nodig is.
Dus wij zetten santi op de bank als ie verkocht zou kunnen worden maar we willen wel 2x cl spelen nog. Wat een onzn. Nu verspelen ze punten nee das lekker…..
Ja, totale onzin. Het gebeurt namelijk nooit dat een speler niet wordt opgesteld in afwachting van een transfer. Ze willen graag die transfermiljoenen van Feyenoord en ze willen de jackpot van de CL. Zo veilig mogelijk schaken op twee borden.
Dit is geen echt nieuws, heb ik hier vorige week al geschreven.
De vraag is of ze willen meewerken als ze van Athene winnen, want dan komt er nog een play off achteraan , waarvan de laatste wedstrijd op 30 augustus wordt gespeeld.
Het meest gunstig is,als ze van Athene verliezen in mijn optiek.
Ik hoop dat Zagreb flink op z'n falie krijgt tegen Athene. Ik ben dat getouwtrek ook enorm beu.
Een van hun beste spelers kan nog meedoen met Zagreb om de voorronde CL door te komen - dat betekent veel geld, veel reputatie en 2 weken wachten voor Feyenoord. Dus: 2 weekjes voor ons wachten en ongelooflijk veel geld en rep voor Zagreb. Wat valt daar nu NIET aan te begrijpen?
Dan zullen ze hem dan ook nog wel willen gebruiken. Dat wordt dus pas eind augustus
Tegen die tijd staan wij al 12 punten achter op de koploper.
Waarom moet het allemaal zo lang duren ??
Hoe lang is Feyenoord nu al bezig met deze speler?

Feyenoord heeft een goed bod gedaan, de speler wilt graag naar Feyenoord…

Maar het duurt en duurt maar..
Competitie staat op het punt van beginnen..
Als hij tekent moet ook weer een week op een werkvergunning wachten…

Man man man..
Lekker daar blijven. Graag of helemaal niet. Doei!
Word er nog naar een 8 gekeken @ftm ? Want ik hoop dat Arne zelf gisteren ook wel zag dat het duo wieffer - zerrouki het niet gaat redden in de champions league
Weet je wat ik vreemd vind ? Die 👃en willen die verdediger en die kost nu 30 miljoen en dan kunnen wij de beste aanvaller kopen voor 8,5 miljoen.
Ik vind het ook opvallend, daarom denk ik dat het een afspraak is tussen Dinamo en Ivanusec. Maar dit is uiteraard pure speculatie mijnerzijds.
Daar begrijp ik ook helemaal niks van. Ik zie bij Ajax bedragen voorbij komen waar een paard de hik van krijgt, dus ik neem maar even aan dat die DtK iets goed doet.. of kopen we spelers die kwalitatief minder zijn?
Ivanušec heeft 169 wedstrijden gespeeld voor Dinamo over 4 seizoenen. Šutalo speelt nu 2 jaar en heeft niet zo heel lang geleden zijn contract verlengd bij Dinamo tot 2028 tov 2026 voor Ivanušec.
@ftm, een "absolute topper" kan toch haast niet maar 5 miljoen kosten? Zeker niet in deze tijd. Ik verwacht wel minimaal een record bedrag als het ook echt een absolute topper is.
Hij noemde Almada en Zakharyan wereldtoppers. Dus dan weet je wat hij al absolute top vindt😂
Almada is voor ons wel echt een absolute topper ja.
Hij zei wereldtop, wereldtoppers spelen niet in de MLS of de Russische competitie.
Wat heeft Hancko gekost, en wat vind je daar van? Kan er geen klote van, toch?
Dat was incidenteel, de kans is heel nihil dat je zo’n speler weer voor zo’n laag bedrag kan kopen. Hij zou normaal gewoon 15-20 miljoen waard zijn geweest maar de topclubs lagen te slapen.
Hoe kom je aan 5 miljoen? Kan dit nergens terugvinden.
Na aek is het bespreekbaar, maar we hebben dus niets kunnen afdwingen oid. Dus vrijheid blijheid voor DZ vanaf die 2 luik. Mssn dat ze zich iets aantrekken van dtk en wellicht toezeggingen aan hem eo de speler, maar zakelijk gezien hebben we dan niks in handen en is de competitie al begonnen. Lijkt me dat we bewust een gok nemen, hij is voor dat geld dan ook wel goed hoor. Maar als het niet lukt, weten we niet wat plan b is, maar ik neem aan dtk wel..
Ik heb ook mijn twijfels of de transfer met Ivanusec wel doorgaat.
Voorin en op het middenveld is het nog niet echt goed hoor. Ik kan even niet op zijn naam komen maar hij stond op 10 tegen psv hij kan wel aardig voetballen maar lijd veel balverlies omdat hij zwak is om een bal aan te nemen, te traag dat moet beter en sneller met de bal ontvangen en hem overspelen.
Viel wel mee hoe slecht Stengs speelde vond hem wel redelijk. Ivanusec gaat wel komen kan hij op links spelen en Paixao met zn gevaarlijke voorzetten op rechts. Het is wel overduidelijk geworden dat er een nieuwe nummer 8 moet komen, Wieffer en Zerrouki kan je niet mee aankomen samen op het middenveld. Zijn allebei een 6 kunnen allebei totaal niet op 8 spelen. Als je Ivanusec en een goede 8 hebt heb je een erg sterk team
Ik hoop oprecht dat je optimisme uitkomt ik zeg hierop ik hoop dat Feyenoord een backup heeft voor Ivanusec want anders hebben ze wel een probleem
Ivanuces komt allen zagreb doet moelijk omdat ze eerst europees voetbal willen veilig stellen. Kijk maar naar die keeper die gaat zometeen naar Fenerbache en die cv van zagreb gaat naar 020
Je zal zien dat DZ pas zaken wil doen na de laatste voorronde, als ze doorgaan tegen AEK. In dat geval echt pas eind augustus done deal
Als ze AEK doorkomen zijn ze verzekerd van EufaCup dat zal het moment zijn.

Fingers crossed. Mij maakt het niet zoveel uit als hij maar 1 sept een feyenoorder is
Ivanusec speelt nog twee wedstrijden tegen AEK en dan komt hij, wat een paniek om niks. Feyenoord en Zagreb zullen dit wel zo besproken hebben, anders had je allang gehoord dat het derde bod niet is geaccepteerd. Rest van de competitie wedstrijden word hij gespaard, zullen ze zonder hem ook wel winnen.
Ivanusec weer op de bank, er zal vast al wat afspraken / deal zijn.

#FREE #IVANUSEC
Of wordt gespaard voor de Europese wedstrijd. Er zijn wel meer basisspelers die op de bank zitten, zoals Sutalo
Ivanusec speelde woensdag ookal geen minuut. Dus dat sparen is niet echt nodig :).
Die wedstrijd was ook al lang en breed gespeeld. Je ziet wat de belangen van Zagreb zijn anders was hij al lamg van ons geweesf. Je zal zien dat hij vandaag gewoon een half uurtje gaat invallen en dinsdag basis staat.

Ik heb het overigens erg graag fout :)
Zou kunnen, ik verwacht dat ze al akkoord zijn en hij enkel tegen AEK mag spelen van Feyenoord.
Het zou vreemd zijn om je beste speler zoveel te sparen, ze omdat ritme en vorm zo belangrijk is.
Heb je gezien? Zowel Sutalo als Ivanusec 31 minuten voor tijd ingevallen. Staan a.s. dinsdag allebei in de basis, let maar op
Ohmyguido,

Inderdaad. Ik begrijp niet waarom ze Luka Ivanusec daar willen om CL te halen terwijl hij opde bank zit. Wat doet hij daar dan nog? Dan kan je hem toch beter meteen laten gaan?
Of die andere jongen is toch beter, die wel speelt😆
Dat is de aangekochte vervanger van hem ;)
Wordt nog een hectische maand. Mogen nog 5 spelers bij wat mij betreft.
Van mij ook, en flink goeie spelers ook. Als we Geert verkopen, haal dan ook gelijk Isaksen.
We worden aan het lijntje gehouden met deze transfer. Mag hopen dat dat Feyenoord ook naar alternatieven aan het kijken is.
Denk dat Feyenoord ook kijkt naar alternatieven, ze zullen wel moeten. Jammer dat Racing Genk hoog in de boom zit voor Tresor. Ze zijn wel uitgeschakeld afgelopen week en gisteren verloren. Misschien toch eens wat proberen, zijn wel meerdere clubs met interesse in deze speler.
Dessers en Danilo ook goed begonnen vandaag, dat was zo slecht dat Rangers vandaag.
Sorry tresor is echt een goeie speler flink wat rendement afgelopen seizoen.
Ik zie deze transfer niet rond komen
Hij zit op de bank vanavond, dat zegt toch wel iets
Hij wordt waarschijnlijk gespaard tegen AEK
Werd afgelopen dinsdag ookal gespaard. Dan zou je toch iets spelen voor ritme…
Ik hoop dat ik het mis heb, maar denk dat we gewoon aan het lijntje gehouden worden. Wie weet kunnen ze meer vangen voor hem. Aan de andere kant het is nu wel te spannend allemaal 😜
Hoi jij nou is op. We weten wel dat jij denkt dat die niet komt.
Opvallend dat Ivanusec wederom niet speelt vandaag. Toch een kansje dat hij eerder komt @ftm?
Is Nakamura helemaal van de baan?
Zag dat die helemaal niet bij de wedstrijd selectie zit van Linz
Hij zit niet bij de wedstrijdselectie omdat hij een transfer heeft gemaakt naar Lille.
Geef me 1 goede reden waarom hij niet bij zagreb zou blijven om CL te spelen? Voor die 10 a 12 miljoen? 1 seizoen verder en ze kunnen veel meer krijgen.
Geef me 1 goede reden waarom Geertruida niet bij Feyenoord zou blijven om CL te spelen? Soms is niet alles even logisch.
30+ miljoen plus veel beter salaris
Datzelfde geldt voor Ivanusec, die krijgt bij Feyenoord ook een veel beter salaris dan bij Dinamo Zagreb. Je spreekt jezelf tegen.
Hij wil zelf ook vooruit toch? Nu komen Feyenoord en Fiorentina. Jaar in Nederland; betere competitie en CL, dan komt bovenlaag top 5 competitie.
Ik verwacht dat hij komt. Er is namelijk geen enkele andere linksbuiten die aan Feyenoord wordt gelinkt. En deze is keihard nodig is gisteren nogmaals gebleken. Als deze transfer niet doorgaat en er is geen alternatief voorhanden, dan heeft Feyenoord het slecht gespeeld.
Ben ik de enige die door dit artikel het idee krijgt dat een transfer zeer ver weg is? Mede doordat "Pas ná de tweede leg van deze voorronde is een definitieve transfer van de Kroatisch-international bespreekbaar voor Zagreb" Maar er wordt allang gesproken?
De transfer afronden is na AEK pas bespreekbaar. Dat betekent uiteraard niet dat je van tevoren niet kunt onderhandelen (bespreken) over de deal.
Oké, ik ben zo bang dat deze deal niet rond komt...

Met hem, een nieuwe 8 en evt vervangers voor Geert heb je op iedere positie in ieder geval een speler staan die er horen. Nu heb je Jahanbakhsh op linksbuiten, maar die is het toch niet
@FTM zegt dat het rond komt. Eerlijk gezegd geloof ik daar ook wel in. Maar zolang Ivanusec niet heeft getekend, kan het alle kanten op. Zie vorig jaar Malacia, ManU kaapte de deal van Lyon, dit jaar hetzelfde met Stengs/Antwerp. Ik herinner me zelfs een Zuid-Amerikaanse spits, in de jaren 90, die zou naar Feyenoord komen. Wordt hij op Schiphol door medewerkers van die andere club een auto ingetrokken....weet zijn naam niet meer. Uiteindelijk ook mislukt.
Staat Luis Chavez nog op de lijst om eventueel te komen? @FTM
Die heeft geloof ik een contract getekend bij Dinamo Moskou.
En als ze die 40 miljoen binnen hebben doen ze ivanusec een verbeterde aanbieding en tekent hij bij
@FTM Was die Hancko achtige aankoop nou de vervanger van Lutscha? En die Hancko achtige aankoop is 23+ toch?
En als deze Joego goed presteert in deze 2 wedstrijden vraagprijs omhoog met 10 milj?
We mogen toch wel aannemen dat daar afspraken over gemaakt zijn!
Die Ivanusec komt echt wel naar Feyenoord. Die deal is mondeling al lang overeengekomen. Na AEK is hij van ons.
Dtk weet echt wel wat hij doet. Is ook een topper in het onderhandelen! 💪💪Dus maak je niet zo druk!😁
Weet je wat ik vreemd vind ? Die 👃en willen die verdediger en die kost nu 30 miljoen en dan kunnen wij de beste aanvaller kopen voor 8,5 miljoen.