yv20221110yv20221110a1b00744

VK Sportphoto

De Feijenoorder

Jaarlijkse Hand in Hand special zet Peter Houtman in de spotlight

Twan

In het jaarlijkse tijdschrift van FSV De Feijenoorder wordt een echte Feyenoorder gekozen die veel betekend heeft voor de club. Deze editie wordt oud-Feyenoorder Peter Houtman in het zonnetje gezet. De Hand in Hand special zal eind april bij leden op de mat liggen.

De geboren Rotterdammer Peter Houtman speelde tussen 1977 en 1989 meerdere jaren in Rotterdam-Zuid. In het seizoen 1983/1984 won Houtman met Feyenoord zowel de KNVB-beker als het landskampioenschap. Bij de oudere generatie staat Houtman bekend als een spits met vele doelpunten achter zijn naam. De jongere generatie zal bekend zijn met de stem van de oud-speler, die in de Kuip de vaste stadionspeaker is.

Houtman mag zich met 91 doelpunten in 152 wedstrijden in het rood-wit een echt Feyenoord-icoon noemen. Reden genoeg om de complete special aan de 65-jarige Rotterdammer te wijden.

FSV De Feijenoorder biedt aan zes leden de kans om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de special. De leden zullen van tevoren door de vereniging benaderd worden om samen met een kameraad de uitreiking bij te wonen.

De Peter Houtman special is verkrijgbaar voor leden van FSV De Feijenoorder. Direct na de uitgave zal de Hand in Hand special bij de leden op de mat vallen. Lid worden kan via de FSV De Feijenoorder website voor een bedrag van €9,54 per seizoen.

 

Delen

Reacties

Het is jammer dat de Feyenoord iconen, zoals v.Persie, Kuyt, v. Bronkhorst,Gullit en v Hooydonck etc.
De club zo weinig uitdragen.

Net zoals bekende Feyenoord supporters, zoals
Wilfried de Jong, Sander de Kramer, Martin Waardenberg Jan Boskamp en Touzani.
Maak reclame voor je club, zodat we positief in t nieuws komen.
Een beetje tegenwicht t.o.v. de media die overwegend een andere voorkeur hebben.

Kijk naar hoe Jules Deelder dat bv deed met Sparta.

Verdedig onze trainer, die godbetert door al.die pulp journalisten onder vuur genomen wordt.