Bevestigd
ramussen-brondby-1

Twitter @BrondbyIF

Transfers

Jacob Rasmussen vindt in vorm van Brøndby nieuwe club

Stan

Jacob Rasmussen keert met een transfer naar Brøndby IF terug in zijn thuisland. De Deense verdediger vertrekt daarmee definitief bij ACF Fiorentina, dat hem vorig seizoen verhuurde aan Feyenoord. In Rotterdam-Zuid kwam de 26-jarige mandekker tot 12 optredens en maakte hij onderdeel uit van de kampioensploeg. 

Rasmussen zat sinds 2019 bij Fiorentina en werd door de voetbalclub uit Florence achtereenvolgens verhuurd aan Empoli, Erzgebirge Aue, Vitesse en vorig seizoen dus Feyenoord. In Rotterdam fungeerde de linksbenige verdediger uit Denemarken vooral als back-up achter Dávid Hancko. Daardoor kwam hij niet veel wedstrijden in actie voor de ploeg van Arne Slot, die echter altijd te spreken was over de professionaliteit van de speler. 

Rasmussen tekende als verdediger voor een goal en een assist in dienst van Feyenoord. Zijn enige doelpunt scoorde hij in de 4-0 overwinning op FC Emmen. Daarnaast heeft hij sinds vorig seizoen een Nederlands kampioenschap op zijn palmares.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Schitterde club, dat Brøndby. Ik kan zo even geen enkele speler opnoemen die er ooit gespeeld heeft maar hun twaalfde schijnt geweldig te zijn. Leuke move voor Rasmussen!
"Jacob Rasmussen vindt in vorm van Brøndby nieuwe club"

Wat een rare zin. Ik wordt er niet wijs uit.
Hadden ze hem niet gewoon moeten houden? Was nu transfervrij?
Vond m ook als reserve te licht. Fijne man met mooie initiatieven en hart voor de club en het spel. Maar als invaller hield ik toch te vaak mn hart vast. Naar mijn mening dan zijn salarisgeld niet waard.
Dan had Hendriks geen kans gekregen
Mooi.... Hopelijk snel een doorbraak in de ivanusec deal!!!!
Mensen die zich schikken in de rol van reserve zijn ook wat waard en dat project voor arme mensen kwam ook van hem, warm persoon dus.
Ik wil hem al het goeds wensen voor de toekomst!
Succes en veel plezier bij je nieuwe club! 👋🏼
Het ga je goed, daar. Veel succes!