jahanbakhsh-1

Nieuws

Jahanbakhsh: "De club is nog steeds in gesprek met mijn zaakwaarnemer"

Van de redactie

Alireza Jahanbakhsh speelde zondagmiddag tegen Excelsior in de basis. Onder luid applaus en gezang verliet de Iraniër het veld na ruim een uur spelen. De bij het Legioen populaire aanvaller speelde zondag mogelijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van de Rotterdammers nadat eerder bekend werd dat Feyenoord formeel het contract van de 30-jarige speler heeft opgezegd. Jahanbakhsh sprak na afloop van het laatste duel van seizoen 2023-2024 met ESPN. 

Toen de aanvaller gewisseld werd, kwam er wel wat gevoel bij kijken. "Ja, emotie. Een dubbel gevoel zeg maar. Het zijn drie hele mooie jaren voor mij geweest. Ik had de mogelijkheid om voor deze mooie club te spelen en er waren heel veel mooie momenten", begint Jahanbakhsh. Of dit het afscheid was van de ervaren aanvaller is nog niet duidelijk. "Officieel was dit mijn afscheid, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren in de toekomst", glimlacht de 30-jarige Iraniër. 

"Voor nu was het een speciale dag voor mij met de laatste wedstrijd van het seizoen. We hebben de wedstrijd gewonnen en goed afgemaakt. Het kon niet mooier zijn." na een uur spelen kreeg Alireza een publiekswissel, wat veel met hem deed. "Het is een ongelofelijk mooi gevoel voor mij om iedere keer zo'n moment mee te maken. Dit is vaker gebeurd de afgelopen drie jaar. Iedere keer geeft het publiek mij kippenvel. De relatie die ik heb met de Feyenoordsupporters en de mensen binnen de club blijft altijd speciaal voor mij."

Waar de toekomst van Jahanbakhsh ligt is nog niet bekend. Wel is Feyenoord in gesprek met zijn zaakwaarnemer. "Dat is moeilijk om te zeggen. De club is nog steeds in gesprek met mijn zaakwaarnemer. Ik wil graag in Europa blijven. Ik zie mezelf fysiek en mentaal nog goed genoeg om op het hoogste niveau te voetballen. Voor nu ga ik gewoon lekker met vakantie en we hebben nog twee wedstrijden met het nationale elftal. Daarna gaan we wel zien wat er gaat gebeuren in de toekomst", aldus Alireza.

Afsluitend heeft Jahanbakhsh nog lovende woorden voor Arne Slot. "Via hier wil ik hem ook graag bedanken voor de afgelopen drie mooie jaren. Het voelt nog als gisteren dat moment dat hij me belde om naar Feyenoord te komen. Ik hoefde er niet veel over na te denken want ik heb eerder met hem gewerkt bij AZ. Het is een geweldige trainer. Ik heb veel van hem geleerd en wat nog veel belangrijker is voor mij is dat hij echt een fantastisch persoon is. Hij heeft het laten zien de afgelopen drie jaar en verdient het echt om zo'n grote stap te maken. Ik gun hem het allerbeste. De Premier League is wel een andere competitie, maar ik weet zeker dat hij het met zijn kwaliteiten en persoonlijkheid goed gaat doen daar", sluit de Iraniër af.

Delen

Reacties

Mooie vent. Eerst maar eens kijken of we iemand kunnen vinden die beter is.
Goed voor de groep, doet zn best, schiet af en toe mooi op goal. maar als rechtsbuiten gewoon niet goed genoeg. En schijnt een erg hoog salaris te hebben. Ik vraag me af of hij niet rechtsback kan spelen? Zoals Young of Valencia bijv. ook linie naar achter gingen op latere leeftijd. En dus voor een lager salaris.
aub next , door schakelen en alleen voor kwaliteit gaan , daarbij heb je nu hadj musa al als reserve voor deze positie
Beetje salaris in laten leveren, en nog lekker ik jaartje bij laten tekenen.
Een van de meest sympathieke spelers in de voetballerij, maar dat is niet goed genoeg om bij een topclub te blijven. Gisteren ook weer duidelijk waarom, aan de bal mislukte vrijwel alles tegen een tegenstander die er nota bene compleet doorheen zat. Dat is bij lange na niet wat je zou mogen verwachten van een rechtsbuiten van Feyenoord. De lat moet omhoog.
Prima speler voor op de bank om in te vallen in de ED als de wedstrijd al gespeeld is om de nummer 1 op zijn positie te kunnen sparen.
Mag hopen al jeugdtrainer. Zijn bijdrage gehad, maar is nu toch wel echt klaar.
Alsblieft niet zeg! Gewoon definitief afscheid van nemen! Leed gisteren zoveel balverlies en passes die niet aankwamen....had een leuk seizoen. Maar ie nu over and done with!! Zie je het al voor je met hem en hadj musa als backup de CL in?
Hij is niet het niveau (meer) dat we moeten nastreven. Vriendelijk bedanken voor bewezen diensten en doorselecteren.
Goede bal aanname, goed afstandsschot, verre inworp, goede voorzet. Goed overzicht. Balverlies in duels maar verdedigend nooit opgeven. Niet je nummer één op RV maar zeker een prima back up met kwaliteiten die anderen niet hebben en ervaring.
Al die punten hebben we gisteren ook weer gezien. Aardige gozer maar geef mij alsjeblieft spelers van het niveau Minteh
Minteh is buitencategoriekwaliteit. Betekent niet dat Ali geen waarde kan hebben voor feyenoord..
Absoluut maar die zijn ook buitencategorie qua prijs. We halen nog steeds spelers die er nog niet zijn maar die de capaciteit hebben om te gaan renderen door de hand van een trainer dat is de koers. Overigens kwamen passes van Jahanbaksh vandaag niet aan omdat Stengs niet echt scherp was.
Je gaat hem niet voor de kleedkamer houden. Een sportman met (kwaliteiten) ambitie wil zichzelf op veld laten zien
Tegen laag salaris lekker bij de groep houden. Kan als invaller nog belangrijk zijn en is goed voor de groep.
Brengt dit seizoen echt vrij weinig. Enkel balverlies meestal. Vervolgens is het hard werken om dat te corrigeren lukt hem gelukkig vaak wel. Zou hem echt enkel erbij houden voor het kleedkamer proces. Qua voetballend vermogen staat die versterkingen en talent enkel in de weg.
Goed voor de groep en dat soort kreten slaan nergens op, het gaat om presteren.
Ik begrijp dat er mensen zijn die door persoonlijke gevoelens het “jongen van de club, held of het belang van de kleedkamer” zwaar vinden wegen.
Maar onder de streep gaat het om prestaties.
En die zijn ondermaats vooral als je verder wilt groeien. Vast CL wilt spelen en weer voor het kampioenschap wilt gaan. Moet er gewoon iets beters komen.
Hoezo? Soms moet je die gasten er gewoon bij hebben. Lamprou is om diezelfde reden dit seizoen ook toegevoegd. Speelt niet, maar is heel goed in de groep met zijn ervaring en sfeer.