alireza

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh: "Deze belangrijke overwinning maakt het voor ons makkelijker"

Van de redactie

Feyenoord heeft de belangrijke wedstrijd in eigen huis tegen directe concurrent AZ met 2-1 gewonnen. Door een late goal van Marcus Pedersen heeft de ploeg van Arne Slot de voorsprong vergroot naar vijf punten op de Alkmaarders. Na het duel sprak doelpuntenmaker Alireza Jahanbakhsh voor de camera's van ESPN.

"We wisten dat we moesten winnen vandaag. AZ en Feyenoord zijn de twee voetballende ploegen dit seizoen. We moesten vechten voor de tweede ballen, hebben niet veel kansen gecreëerd en moesten loeren op de kleine momenten. We hebben het gezien als een finale en de wedstrijd uiteindelijk gewonnen," begint de aanvaller van de Rotterdammers.

Vlak voor rust kopte Jahanbakhsh bij de tweede paal de gelijkmaker binnen en dat is geen toeval. "We hebben de afgelopen dagen hierop getraind. We weten dat als Hartman of Idrissi de actie aan de linkerkant maken, dat ik dan bij de tweede paal kan komen. Gelukkig ging hij erin vandaag."

Met nog twaalf wedstrijden te gaan wil de ploeg vol voor de titel gaan. "We hadden het gevoel dat we tegen Ajax en PSV we punten hebben weggegeven. Vandaag mochten we het niet weggeven en hebben we het laten zien. Ik weet dat het nog twaalf wedstrijden is en een lang seizoen, maar deze belangrijke overwinning maakt het voor ons wel makkelijker. We gaan nu weer volle bak naar volgende week," sluit Jahanbakhsh af.

Delen

Reacties

Eindelijk komt het er eens uit bij hem, goede wedstrijd gespeeld en ook mooie goal.
Geweldige pot vandaag van hem. Heeft alles gegeven

Is langzamerhand wel de beste buitenspeler na de winterstop geworden. Knap hoe ie zich heeft terug geknokt
Ohbwat heerlijk! Ken weer slapen. 😍😍
Wat speelde die gozer lekker vandaag!
Nam echt die rol van kokcu leek het wel