pedersen

VK Sportphoto

Nieuws

Pedersen blij: "Ik heb geen woorden voor deze goal"

Van de redactie

Marcus Pedersen was zaterdagavond de matchwinner voor Feyenoord in de wedstrijd tegen AZ. De Noorse back schoot vlak voor tijd de winnende goal tegen de touwen. Met zijn eerste officiële goal voor Feyenoord bezorgde hij drie belangrijke punten voor zijn ploeg in aanloop naar de slotfase van de competitie. Na de wedstrijd sprak Pedersen met ESPN.

"Ik denk dat het hele stadion blij was. Ik schoot gewoon, het was een reflex. Ik heb geen woorden voor deze goal," begint Pedersen. Een gelukkige goal, zo geeft hij toe. "Ja, dat denk ik wel."

Het was geen makkelijke wedstrijd voor de Rotterdammers. "Het was een moeilijke wedstrijd, de nummer één tegen twee. AZ is ook erg sterk dit seizoen, maar ik denk dat wij meer kansen hebben gecreëerd en de drie punten verdienden. Het is goed dat wij de afgelopen wedstrijden altijd de punten hebben gepakt."

Delen

Reacties

De reactie van Pedersen was niet zo goed volgens Hugo bij de eretribune. Nou meneer Borst niet iedereen is hetzelfde, dit is een rustige jongen die beetje onwennig voor de camera staat.
Speelde goed ook, Karlsson zo goed als niet gezien, ja 1 keer na die mooie pass van Clasie.
Die had Feyenoord ook goed kunnen gebruiken die Clasie.
Feyenoord moet komende jaren mond houden over scheidsrechters die Feyenoord benadelen.....pffff
Omdat het, volgens de regels, geen handsbal was van Pedersen bij de 1-1? Volgens mij was dat duidelijk uitgelegd. Of omdat Wieffer risico neemt bij zijn slidings? Tsja, dat gaat ook nog wel eens de verkeerde kant op vallen en eerlijk is eerlijk, vaak worden dat soort overtredingen helemaal niet bestraft. Iets wat maximaal geel is, daar roept de VAR de scheids niet voor. Vlak voor rust bij de vrije trap voor AZ kreeg Idrissi geel, terwijl er een AZ'er voor Wellenreuther zat te irriteren. Doen ze ook niets mee.
Het is Higler. Die man maakt altijd fouten. Vaak met twee gefrustreerde ploegen tot gevolg. Nu was dat er door de uitslag maar 1
Het is hem van harte gegund
Altijd voorop in de strijd.
Een wedstrijd met geluk winnen is een wedstrijd waar je volop onder vuur heb gelegen en in de laatste minuut een van richting verandert schot de wedstrijd win.
Niet als je de gehele tweede helft op de helft van de tegenstander gespeeld hebt, Feyenoord speelt niet altijd sprankelend maar is veruit het lastigst te verslaan.
Precies dat AZ had 0 doel pogingen, Feyenoord in ieder geval een paar kansjes met toch matig spel wat gecreëerd en door een uitstekende drive en hard werken het over de streep getrokken. Als je over geluk moet spreken kan je de pech wegstrepen tegen het geluk en hebben we nog steeds meer dan verdiend gewonnen.
Mooi dat hij ook een keertje beslissend kan zijn. Pedersen sleept ons er door vanavond.
CivardSprockelGOAT
CivardSprockelGOAT
Held! En misschien wel dé cruciale goal van dit seizoen...
Superfeijenoorder
Superfeijenoorder
Marcus onze meest ondergewaardeerde speler altijd 100% geven en alsnog zoveel haat hopelijk snoert tie de monden nu van alle haters