slot-1

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "We staan er goed voor, dat kan ik niet ontkennen"

Van de redactie

Feyenoord heeft zaterdagavond belangrijke punten gepakt tegen directe concurrent AZ. De ploeg van Arne Slot wist wederom in de slotfase een doelpunt te maken waardoor de drie punten in eigen huis bleven. Trainer Arne Slot sprak na het duel voor de camera's van ESPN.

Wederom een doelpunt voor de Rotterdammers in de slotfase van een duel. Dit is niet volledig geluk vindt de oefenmeester van de Rotterdammers. "Het is deels geluk, want hij wordt van richting veranderd. Het is geen toeval want ik denk dat wij de tweede helft er alles aan gedaan hebben om de wedstrijd te winnen. We hebben wel geluk met een van richting veranderde bal, maar dat geluk hebben we wel afgedwongen."

Slot zag een matige wedstrijd van zijn elftal. "We hebben het iets bonter gemaakt dan normaal want de tegenstander had maar twee schoten, maar wel een goal. Wij waren aan de bal niet goed en het was een matige wedstrijd, misschien wel de minste wedstrijd van ons in een topwedstrijd waarbij de ploeg heeft gewonnen die misschien wel het meest echt wou winnen."

Pedersen was de matchwinner. "Hij was er heel blij mee, hoor. Het is een introverte jongen, maar in de kleedkamer zag ik wel dat hij echt blij was met zijn goal."

Feyenoord staat op dit moment vijf punten los van nummer twee AZ na een aantal belangrijke duels. "Het was een zwaar blok. De eerste wedstrijden na de winterstop waren ook niet op voorhand heel makkelijk, maar als we zoveel moeite hebben om te winnen en we moeten volgende week naar Fortuna. Thuis hebben we 1-1 tegen hun gespeeld. Wij winnen niks makkelijk, maar we staan er goed voor, dat kan ik niet ontkennen."

Delen

Reacties

Het is nog een heel eind maar je hebt het zelf in de hand. Maak me wel zorgen over 020 uit, daar moeten we gewoon eens winnen of iig niet verliezen, meestal zijn we gelijkwaardig of beter.
Trots op het team. Maar lieve Arne. Stel aub Taabouni nooit meer op..
Hopen dat psv vandaag punten zal verliezen, Sparta zal niet gaan stunten.
Waarom niet? Ajax heeft ook een doordeweekse wedstrijd gehad... En het is nu niet dat ze zo goed speelden...
Als ik mn pincode nu bekend maak is die nog veilig zo rustig is het hier na 00:00 uur, laat staan om 04;00 uur
Iedereen die nog wakker is, is een ekte ekte! Mop mop gas erop; slapen is voor apen!
JAAAAAA KAMPIOENEN!!!! Wat een heerlijke opkomst! Lichten uit, fakkels aan! Niet alleen nummer 1 in de competitie maar ook nummer 1 op supporters gebied! Feyenoord thuis GEKKENHUIS !!!!
Ik vond het aardig stil in de Kuip anders, pas na de gelijkmaker kwam het wat los.
Betwijfel overigens of die goal van Gimenez wel buitenspel was. Als je de lijn op het veld vergelijkt met hoe het hoofd van Gimenez staat ten opzichte van de voet van de AZ verdediger, dan is het op zijn minst merkwaardig dat de lijn niet getrokken is door de VAR, en dat de grensrechter gewoon blind geloofd werd. Morgen nog maar eens bekijken.
Moet hier wel even op reageren... Ja ik ben ook fan van Feyenoord maar ik ga zonder die roze bril op moeten bekennen dat de goal van Gimenez bijna een meter buitenspel is/was....

Overigens knalt hem wel heel erg prettig lekker en hard binnen maar buitenspel was het 100%

Verder hadden we vaak de scheidsrechter niet geheel mee en deed ook hij fouten maken... Maar zo lang de spelers de rug blijven rechten zullen we kampioen worden
Gaat slechts om centimeters, voet staat in ieder geval niet buitenspel gaat om zijn hoofd. Maar het is lastig om de lijn te trekken zonder goede beelden en in MS Paint..
Uiteindelijk kun je gewoon concluderen dat AZ een kleine club is. Lopen de hele tijd te pretenderen dat ze een topclub zijn maar als het er op aan komt spelen ze niet anders dan een Cambuur of een Fortuna Sittard. Met z'n allen achter de bal, tijd rekken en hopen dat de eigen goal van de tegenstander genoeg is. Heel erg tenenkrommend en eigenlijk gewoon een pure vernedering. Jammer AZ, het is een wonder dat jullie uberhaupt 2e staan, met je 0 schoten op doel..
AZ is gewoon een counterploeg... En dat werkt niet zo tegen ploegen die gelijk druk zetten, dan krijg je namelijk weinig ruimte...
Tegen pakweg Fortuna spelen ze er op snelheid zo doorheen in een counter...
Goed antwoord en goed gezien topwedstrijden zijn eigenlijk in de regel nooit leuke wedstrijden omdat het dan echt ergens om gaat en niemand die eerste goal wil tegen krijgen...