hancko-blessure

Nieuws

Jahanbakhsh en Trauner afwezig op training + UPDATE: Hancko verlaat veld geblesseerd

Moreno

De selectie van Feyenoord traint vandaag mét publiek op 1908. Dat deed het elftal zonder Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner, waar Oussama Idrissi later naar buiten kwam en apart van de groep trainde.

Waarom het duo niet op het trainingsveld te aanschouwen was, is nog onduidelijk. De verwachting bij de Iraniër is dat hij niet geheel ongeschonden uit de strijd van zaterdagavond is gekomen. Idrissi verscheen ook niet meteen op het veld. Hij kwam iets later naar buiten en trainde voor zichzelf. Ook dit duidt op wat lichte klachen na het duel tegen AZ.

Justin Bijlow en Sebastian Szymański werkten wederom op het veld aan hun herstel. De keeper van Feyenoord trainde wél met de groep mee, maar nog steeds alleen met de voeten. Bijlow is nog niet zo ver in zijn herstel dat hij als keeper aan het werk kan. Szymański trainde op zijn beurt apart van de groep.

UPDATE (12:30 uur)
Dávid Hancko ging tijdens de training naar de kant, met ogenschijnlijk een enkelblessure. Hij kreeg in een duel een tik tegen het gewricht. De ernst van de zaak is niet duidelijk, maar ernstig genoeg om de training te staken.

Delen

Reacties

Is Wålemark ook nog steeds geblesseerd?
Daar heb je rasmussen en kasanwirjo voor gehaald om blessures op te vangen...
Zeker, maar Rasmussen voor Hancko dan doe je kwalitatief wel een flink jasje uit.
Rasmussen is een meer dan prima backup voor de linkerkant. Zal misschien lastig krijgt tegen de top teams in de eredivisie maar de rest moet hij zeker aan kunnen
Het is pas dinsdag joh. Gewoon uit voorzorg
Het is weer zover.🙈. Word moe van al
die blessures
Ja, waarom breken er bij Ajax niet blessures bij belangrijke spelers uit. Altijd maar bij Feyenoord. Kutzooi!.
Komt wel goed joh. Tik gehad, dinsdagtraining, gewoon ff geen risico.
Hancko & Ali; hopelijk valt het mee want het zijn absoluut 'sleutelspelers' voor Feyenoord.
Pfff niet hancko... die kunnen we juist nu niet missen