jahanbakhsh

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh: "Ik ben heel blij hier bij Feyenoord"

Van de redactie

Alireza Jahanbakhsh benutte donderdagavond in het oefenduel tegen Villarreal de strafschop, wat de eindstand op 1-1 bepaalde. "Het gevoel is dat we hadden kunnen winnen. We hebben genoeg kansen gehad om te scoren", sprak Jahanbakhsh na afloop tegenover ESPN.

"De eerste helft hadden we wel balbezit, maar niet genoeg kansen gecreëerd. De tweede helft hebben we meer gecreëerd en hadden we wel wat kansen af moeten maken, maar we speelden ook wel tegen een goede ploeg", aldus de aanvaller. De strafschop schoot Jahanbakhsh strak binnen. "Ja, het is mijn hoek. Ik probeer hem gewoon zo hard mogelijk in te schieten."

De Iraans international is tevreden met de voorbereiding op het komende seizoen en de ontwikkeling van het team. "Als ploeg worden we beter en beter. We gaan steeds beter spelen met elkaar en we hebben net als vorig jaar een goede ploeg. Iedereen heeft vandaag ook weer minuten gemaakt en dat is belangrijk. We hebben een aantal nieuwe spelers en we worden iedere week beter en beter. Zondag spelen we weer tegen een goede ploeg met Benfica. We moeten ons nu goed voor gaan bereiden op de Johan Cruijff Schaal tegen PSV van volgende week."

In aanvallend opzicht kan de Iraniër rekenen op concurrentie dit seizoen, wat niet zomaar zal leiden tot een vertrek van Jahanbakhsh. "Ik ga gewoon pushen. Ik heb altijd geleerd om zo hard mogelijk te werken en door te gaan. Wat anderen zeggen maakt me niet zo veel uit. De enige persoon die belangrijk voor mij is, is de trainer zelf. Hij wil me er graag bij houden, maar hij zei ook dat het mijn keuze is. Ik kan goed zijn voor de ervaring in het team. Ik heb heel blij hier. Iedereen weet wat voor een mooie club dit is. Niemand weet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar tot die tijd blijf ik gewoon door pushen", aldus Jahanbakhsh.

Delen

Reacties

Ik ben fan van Ali, je ziet dat hij in en buiten het veld altijd bezig is met jonge spelers, ideaal lijntje voor Slot tijdens een wedstijd
Dilrosun lekker verpatsen, en ali houden. Goed voor hem, en goed voor het team.
Ook als reserve zal die weinig minuten maken, denk ik.

Maar ach, ik vind het allemaal best als Dilrosun en Timber maar verkocht worden, die voegen nou serieus niets toe
Ik zie Timber nog steeds als de perfecte rechtsback... Alleen wilt hij zelf niet.
Ik snap die afkeer van veel supporters tegenover Timber niet zo goed. Is praktisch het hele seizoen geblesseerd geweest en in de wedstrijden die hij speelde maakte hij een prima indruk. Tuurlijk moet hij nog groeien op een aantal punten, maar ik vind hem wel degelijk een aanwinst. Daarnaast kan hij natuurlijk ook niet zo veel doen aan zijn transfersom.
Dilrosun speelde erg goed. Als hij die lijn doortrekt en weer helemaal de oude wordt, kunnen we die er erg goed bij hebben.
Wel de juiste mindset en altijd goed voor doelpunten.
Deed vandaag weer een typische Ali move. Een bal verschrikkelijk goed aannemen, in dezelfde beweging iemand passeren en dan vervolgens een pass van niks.
Goed dat Ali beseft dat hij geen basisspeler meer is, maar jammer van de hoge salaris.
Kwam er vanavond nog een nieuwtje of niet?
volgens mij zijn we heel dichtbij een its happening
Je kan niet met alleen tieners de cl in gaan.
ivanusec , isaksen en paixao met daarbij dat stengs ook rechtsbuiten kan staan is goed genoeg voor de CL , met een paar getalenteerde jongens erachter is prima
Eerder een paar 'zware jongens' erbij. Niet alleen supertechnisch lichtgewicht. Dat werkt dus ook niet: zie Sevilla en Hoffenheim.
Als ze goed genoeg zijn, zijn ze goed genoeg. Ajax deed het ook geregeld in de CL met tieners en als Zechiel zo volwassen blijft spelen zou ik dat zeker aandurven.
linksbuiten ivanusec en sauer rechtsbuiten isaksen paixao en minteh , dan heb je buitenspelers zat
dilrosen en jahanbaks verkopen , zijn niet goed genoeg zeker in de CL komen ze veel te kort , verkopen en geld creeren voor bijvoorbeeld Isaksen
respect is er zeker , maar iedereen ziet toch dat het niet zo'n goede voetballer is toch ? of mogen we dat ook niet meer vinden ?
Liever Dilrosun weg dan Ali,op en top prof binnen en buiten de lijnen
absoluut waar , geeft 100% dat valt erg te prijzen in hem , maar als club moet je wel verder dan moet je gewoon doorselecteren
Vlgs mij is Ali gewoon de beste van de 4 plus hij heeft de meeste ervaring straks voor de CL
Denk dat je even de seizoensoverzicht moet terug kijken, ali is afgelopen seizoen heel belangrijk geweest.
Goede teamspeler, goed om erbij te hebben in de groep.
Met je eens, maar heeft wel een dik salaris voor de bank.
Dat heeft Slot ook. Ali ook een soort van assistent coach, zeker voor de jonge jongens.
Jawel, maar komen hoop wedstrijden aan. Ik denk ook nog even aan de goals die hij afgelopen seizoen hier en daar meepikte. Lijkt nog enthousiast om er weer volledig voor te gaan. Zie zijn houding graag.
Vind hem erg belangrijk als ploeggenoot Je ziet dat hij de jonkies goed kan begeleiden. Denk ook dat hij belangrijk kan zijn binnen het veld als hij meer als aanvaller gebuikt word dan afgelopen seizoen
Komt er nog iets van nieuws vanavond?
Moeilijk iets hoor, heeft een gigantische salaris en met Sauer en Isaksen kun je straks grote parels hebben.
Aliiii Rezaaaa Ali Reza Jahanbakhsh!!!!
Toch denk ik dat er nog een kans is dat hij vertrekt
Wij mogen voor het teamproces ook heel blij zijn met Ali.
Straalt zoveel plezier en oprechte trots uit. Wil vechten voor zijn plek en stelt zich professioneel op. Prima speler om erbij te hebben. Hoeft wat mij betreft echt niet weg.
Alleen hij verdient wat veel om alleen maar de bank warm te houden....
Als hij genoegen neemt met een rol op het 2e plan, moet je hem er eigenlijk gewoon bij houden. Salaris zal het probleem zijn waarschijnlijk
Heb het interview net op tv gezien en je ziet aan alles dat hij zich gelukkig voelt bij ons. Ik hoop dat Ali nog een jaar bij Feyenoord blijft. Speelde weer een goede pot en neemt de jonkies mee op sleeptouw.

Daarnaast heeft hij ook nog eens meer dan prima statistieken voor een (deels) reserve speler en schikt zich altijd in zijn rol, verdedigd vol overtuiging mee en geeft altijd 110%.

Ali je bent een held!
Echt wel. Ook goed met de jongere spelers.
Eens. Gaf wel weer alles vandaag en je ziet dat hij een belangrijke rol heeft in de selectie. Ik zie hem graag blijven
Helemaal mee eens vond ook het moment met minteh mooi en dat ingrijpen na die actie van lopez
Juiste woorden
Juiste instelling
Gaat gewoon nog een heel belangrijke bijdrage hebben voor dit team
Mooi van mij, mag je zeker blijven.
We moeten echt zien Dilrosun te lozen.
En toch speelde Dilrosun vandaag echt wel heel sterk
Zag vanavond een goede dilrosun en als hij meer vertrouwen krijgt kan die zo veel beter
Ja vond ik ook. Sterk aan de bal en blijft ook na een overtreding gewoon doorgaan met aanvallen.
Nee, dat gaan ten koste vd breedte en onderlinge concurrentie. Hoe hij de 2e helft speelde was gewoon goed. Moet vertrouwen krijgen.