timber

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord speelt oefenduel tegen Villarreal CF gelijk

Van de redactie

Feyenoord heeft het oefenduel in eigen Kuip met 1-1 gelijkgespeeld tegen het Spaanse Villareal CF. Met kersverse aanwinst Calvin Stengs in de basis kwamen de Rotterdammers in de eerste helft op achterstand. Na rust benutte Alireza Jahanbakhsh de penalty in het voordeel van Feyenoord wat de eindstand bepaalde op 1-1. Aankomende zondag staat de traditionele openingswedstrijd tegen Benfica op het programma.

Later meer...

 

Feyenoord - Villarreal CF 1-1 

0-1 42' Capoue
1-1 53' Jahanbakhsh (pen.)

 

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs (32' Dilrosun), Paixão, Sauer.

Opstelling Feyenoord tweede helft: Wellenreuther; Kasanwirjo, Beelen, Hendriks, Lopez; Milambo, Zechiёl, Van den Belt; Jahanbakhsh, Minteh, Dilrosun (84' Groen).

Wissels: Jansen, Groen.

Opstelling Villarreal CF: Jorgensen; Cuenca, Capoue, Gerard, Brereton, Suarez, Alberto, Terrats, Mandi, Alti, Moreno.

Delen

Reacties

Mooi om alles vandaag aan het werk te zien. Deze groep gaat elkaar enorm uitdagen, let maar op. Nog 2-3 kwaliteitsaankopen erbij en de selectie is meer dan veelbelovend. Beleid van Te Kloese & Co is duidelijk gestuurd op overwintering CL, kapitaal op het veld en top 2 Eredivisie-willekeurige volgorde. Naast uitkopen VvF en evt. overkopen van De Kuip. Ik zie strategie met lef en verstand. Beste nieuws van de week? Ik heb mijn prachtige seizoenskaarten binnen.
Ik zou Zechiёl direkt een héél lang contract laten tekenen om te voorkomen dat hij door het buitenland wordt weggekaapt tegen alleen een opleidingsvergoeding. Wordt goud waard.
Wow wat ging lekker zeg... Idd vastleggen voor langere tijd
1e helft, Timber die sterk speelde en het half uurtje van Stengs zie je dat hij belangrijk kan gaan zijn voor ons met zijn voorzetten en passing. Vond Wieffer niet zo best vandaag.

2e helft, natuurlijk de frivoliteit van de jonkies Zechiel en Milambo die het goed deden met hun enthousiasme. DIlrosun en Minteh vond ik ook sterk. Milambo en Zechiel bij de selectie houden om het gat van Bullaude op te vangen.
Danilo moet vervangen worden. Hoewel Minteh in de spits speelde denk ik niet dat het zijn beste positie is.

Verder is het prachtig om te zien dat Feyenoords in de breedte sterker is geworden ten opzichte van vorig jaar. Je hebt straks met de komst van Ivanusec 15 veldspelers die basiswaardig zijn voor de Eredivisie.

Daarnaast ook goed om te zien dat het veel spelers zijn die multi inzetbaar zijn, veel roulatie mogelijkheden dus. Aangevuld met nog spelers die potentie hebben zoals vd Belt, Beelen, Zechiel, Milambo.
De jonkies (plus Jahanbakhsh en Dilrosun) leverden een heel aardige tweede helft af. Toch twee kritische noten: Dat er voorin spelers bij moeten (en gaan) komen is duidelijk, maar ook centraal achterin moet er echt nog wel een versterking bij komen. Met Kasanwirjo (vooral hij), Hendriks en Beelen als back ups mis je teveel ervaring en misschien ook klasse. Rasmussen was misschien geen topper, maar bracht wel een stukje ervaring in. Hopelijk kan er nog zo'n type bijkomen voor centraal achterin. Wat me verder opviel is dat Minteh absoluut dreiging heeft en wedstrijden kan openbreken, maar ik hou mijn hart vast voor rode kaarten bij hem. Hij lijkt een erg kort lontje te hebben.
Damaschin,
IK begrijp je punt, ze hoeven echter niet alle vier tegelijk te spelen, zoals in de tweede helft. 1 vervanger is door de andere drie op te vangen
Wieffer kan ook centraal achterin. Middenvelders hebben we natuurlijk genoeg!
Sauer en zechiel lekker erbij houden gewoon heerlijk laten rouleren echt top spelertjes. Toch een spits erbij maar achterin ging onzeker en soms slordig maar dat komt wel goed.
Hoe speelden Thomas en Thomas, onze pec boys?
Thomas vd B een beetje onzichtbaar.
Thomas degelijk. Een enkel foutje.
Velen zeuren over wie er weg moet maar we hebben een sterke selectie waarin de concurrentie eindelijk Feyenoord waardig is. Zo hoort en zo wordt iedereen sterker
Zechiёl, genieten man! 👌🏻💪🏻
Zechiel geweldig talent. Dilrosun komt er weer aan, kan zo goed voetballen.

Blij met Stengs.
Ramiz geeft geen fijn interview. Lijkt wel een product van zijn media trainer.
Linksvoor erbij, echte spits erin en je wint dit soort potten met een paar goals verschil. Zag er voor deze fase goed uit, veel jongens met kwaliteit.
Ik ben een fan van Milambo, gozer is lekker fel, heeft goed overzicht.
Zoiezo die jonge garde heeft weer het varkenoord bravoure milambo sauer zechiel allemaal lekker fel echt niet lullen maar poetsen
Vooral prima tweede helft gezien, leuk met die jonkies. Hoop dat Milambo gewoon mag blijven, zeker als Bullaude gaat. Zechiel gaat ook wel minuutjes maken. Sauer natuurlijk helemaal een held-in-spe. Vond zowel Dilrosun als Jahanbaksh prima, maar goed, als je daar betere spelers kan krijgen, is dat natuurlijk mooi. Heel benieuwd wat we kunnen gaan doen!
Prima kerel die Ali altijd gedreven en hard werkend
Dilrosun weg! Ali houden. Die is echt top met die jonge gasten.
Mijn idool speelde anders een prima pot hoor Harvy
Zeker, maar we moeten doorselecteren en zie ali meer ook als mentor voor die jonge gasten. Jou idool misschien lekker met zand gaan laten spelen. Daar betalen ze ook nog eens geweldig.
het voetbal is wel aardig alleen je mist explosiviteit en scorend vermogen voorin. Gelukkig hebben we Santi nog en hopelijk binnenkort Ivanusec, Ueda en misschien Isaksen.
Ik vraag me af of Isaksen echt nodig is als rbuiten.
Ja, ik ook. Lijkt me nu al een prima bezetting.
Ik zou het wel doen en dan denk ik dat dilrosun plaats moet gaan maken. Het gekke is wel dat janhanbakhsh altijd beter wordt gezien het seizoen
Het is duidelijk dat er nog echtveen spit bij moet komen. Achterin slordig maar leuke 2e helft 👏👏👏
Lekker frisse tweede helft hoor. Wel wat druistig links en rechts, maar zeker leuk om naar te kijken.
Lekker frisse tweede helft hoor. Wel wat druistig links en rechts, maar zeker leuk om naar te kijken.
Stelletje kleuters zijn het Zo zielig te reageren steeds.Zo jammer
Met Paixao en Minteh kun je die 10M voor Isaksen beter op zak houden joh om misschien in de winter iets te doen of volgend jaar een nieuwe rechtsbuiten halen als er 2 van Alireza, Dilrosun en Walemark weg zijn.
De Dilrosun van vandaag - en wie zegt dat hij zijn oude niveau niet meer kan vasthouden?- wil ik er graag bijhouden!!
Zeker, de beste man in deze helft, al vind ik Dilrosun ook erg goed spelen. Minteh ook. Kasanwirjo vind ik de minste van het stel.
Maar wat een luxe met zoveel goede en vooral jonge spelers!
Is totaal ongeschikt en is groot risico binnen de 16 meter.
Die Minteh ook een lekker spelertje hoor, net als Zechiel en Milambo trouwens
Zitten er lekker op in de 2e helft heerlijk om naar te kijken
Zechiel is echt geweldig
Hebben goud in handen👌⚽️
Goud is nog iets te vroeg maar dat hij timber eruit gaat spelen is een feit maar nog jong dus lekker laten rouleren
En geweldenaar Zerrouki dan🤣🤣
Whahahah diw heb ik niet gezien op dit moment maar leuk om mee te rouleren 🤪🤪
Zerrouki had een paar mooie passes van achteruit!
Hij mag 1 jaar spelen als Slot er is. Bij een andere trainer zit die gewoon op de bank.
Ik denk het zeker niet hoor, bij Twente was hij erg belangrijk!
Ach kijk, men heeft weer zoals gebruikelijk een jaarlijks pispaaltje in de selectie nodig. Het engnekken trekje van het legioen.
Ow ja je mag niet kritisch zijn. Het is een totaal overbodige aankoop. Wieffe en Zerrouki op het middenveld kan gewoon niet. Maar goed jij vindt het een geweldige combinatie. Prima jouw mening.
Natuurlijk weer komen met de dooddoener over kritisch zijn. Dit is specifieke spelers er bewust uithalen om popie jopie te doen. Elke 2-3 jaar moet er iemand de *** zijn binnen de selectie. Als het effe kan nog voordat die speler een bal getrapt heeft.

Bovendien moet je me geen woorden in de mond leggen over wat ik wel of niet goed vind. Maar ook dat is typisch.
Vervanger voor kokcu halen totaal niet nodig, deze jongen heeft genoeg potentie
Soooow. Zechiel solliciteert naar basis.
Mooi om te zien dat dit soort jongens zich moeiteloos lijken in te passen. Villareal zeker niet de minste tegenstander om tegen te oefenen.
Je merkt aan het spel dat er geen spits op het veld staat. Zo'n afmaker maakt dit elftal echt beter. Overigens kan Zechiël me bekoren. Speelt erg sterk!
Dit middenveld loopt echt vele malen beter dan dat van de eerste helft. Dat sloeg echt helemaal nergens op.
Middenveld is in 2de helft beter dan de 1sye helft🤣
Wat een top talent die Zechiel dat gaat een intressant jaar worden op het middenveld
Die kan zomaar eens over een halfjaar basisspeler zijn
Timber en Zerrouki zitten dadelijk gewoon allebei op het bankje.
En wederom 2e helft spelers zitten er veel korter op. Mooi om te zien.
Milambo en zechiel spelen echt lekker, hopelijk krijgt nesto groen ook nog zijn kans
Waarom is iedereen lyrisch van Geertruida, vind hem heel overdreven naar het middenveld gaan. Ga eerst maar eens verdedigen, dat gaat ook niet altijd goed. Maar ik ben denk ik enige die er zo over denkt.
Timber beste??? Veel passes komen niet aan maar goed tempo moet echt omhoog.
Mooie goal, maar heel slap verdedigd van zowel Hartman als Wieffer. Tandje er bij mag wel.
Wieffer kan op elke plek vh middenveld spelen. Het wordt dringen op het middenveld. En ik bedenk opeens dat hij ook wel als rechter centrale verdediger kan spelen. Dan kan Geertruida naar rechts en daarvoor dan Zerouki, Timber en Stengs.
Wat een mogelijkheden met zoveel multifunctionele spelers!
Wieffer vindt ik nog echt niet best. Ik verwacht meer van hem!
ik snap de wissel niet helemaal........ wil Arne toch met spits gaan spelen?
Hij heeft een halve training mee gedaan Stengs?
Ja, maar hij kent het "Slot" voetbal. En zal toch wel fit zijn?
Nog geen enkele training meegedaan. Daarom maar een kwart potje, alleen maar om wedstrijdritme op te doen.
Waarom kan Timber nier altijd zo spelen haha
Wieffer zeer solide en technisch vaardig. Stengs voegt voetbaltechnisch echt wel toe. Mooie aanvallende impulsen gezien. Centraal achterin lijkt er af en toe wat ruis op de radar. Sauer enthousiast, maar voor dit niveau (deze wedstrijd) nog iets te licht.
Maar die kan dit jaar wel debuteren
Denk dat Sauer er snel aankomt. Straalt rust en overtuiging uit.
Paixao oogt veel fitter (dat zie je vooral terug in het druk zetten)
Stengs en Timber beste van het veld
Ik zit vooral van sauer te genieten
Nou Stengs vind ik echt heel goed
Vreemd waarom een wissel naar dilrosun?
Stengs speelt maar een kwartwedstrijd omdat hij nog maar net is aangekomen. Dat zal tevoren afgesproken zijn.
Zeker! En dan te weten dat hij nog niet een keer met de groep heeft meegetraind, dat belooft veel goeds!!
  • 1
  • 2